Vilë në Ibiza

Faqja kryesore » Repair » vilë në Ibiza
Repair No Comments

Vilë në Ibiza

Pjesa e brendshme e vilë në vendpushimin e famshme e Ibiza, krijuar nga projektuesi spanjoll studio «Godrich Brendshme» është një përshtypje ambivalent. Dizajni eklektik është e qartë, por elementet e stilit janë të grupuara në zona, pra konsiderohen si një e tërë. Tonet neutrale e mureve, tavan, dysheme ndihmë ngjyra të ndryshme të mobiljeve dhe sende dekorative në mënyrë të qartë të dal në një dizajn harmonike. refuzimi Sharp është vetëm një bar, altar stilizuar i një kishë gotike - Megjithatë, kjo vlen vetëm për të projektuar konsumatorët.

Vilë në Ibiza Vilë në Ibiza 2Vilë në Ibiza 3Vilë në Ibiza 4Vilë në Ibiza 5Villa në Ibiza 6Villa në Ibiza 7Vilë në Ibiza 8Villa Ibiza 9Villa në Ibiza 10Villa në Ibiza 11Villa në Ibiza 12Villa në Ibiza 13

Lexo më shumë:   lavaman Modern "Florentina": një rishikim nga karakteristikat dhe si për të zgjedhur më të mirë?

Lënë një koment