Ndërtimi i shtëpive prej druri në formë druri

Faqja kryesore » Ndërtimi » druri Ndërtimi i shtëpive prej druri në formë
Building No Comments

Në shtëpi nga një bar 115

Strehim në një shtëpi prej druri ka qenë prej kohësh sinonim me rehati. ndërtesat moderne janë të pajisura me të gjitha komunikimet dhe sistemet inxhinierike, të cilat janë në apartamente urbane në qendër të Moskës. Nëse keni nevojë për një kontraktues të besueshëm për të ndërtuar një shtëpi të gardian valëzuar drurit, ju lutem kontaktoni "Woodhouse". Ne kemi zbatuar me sukses dhjetëra projekteve të një strehim të rehatshme dhe komod në rajonin e Moskës. Porosit një zgjidhje të plotë ose të përshtatur, ju lutem vizitoni kompaninë. Filtrat e kerkimit ju ndihmojë të zgjidhni një projekt shtëpi në madhësi, kosto dhe parametra të tjerë.

projekte të gatshme dhe individuale

 • projekte të gatshme . Katalogu paraqet dizajnin provuar e inxhinierëve tanë. Ne të sigurojë informacion të plotë teknik për çdo shtëpi të projektit të drurit valëzuar: çmimit të tij, planin e katit, niveli pajisjeve dhe një listë të opsioneve;
 • dizajn individual . Nëse terreni i vështirë pengon ndërtimin ndërtuar standarde, inxhinierët tanë janë të gatshëm për t'u marrë me këtë problem. Një studim i detajuar i zonës dhe të lejojë nevojat e konsumatorit për të zhvilluar dhe zbatuar projekte gardian e shtëpive prej druri profilizuar, është arkitektura shumë komplekse.

Ne punojmë në të gjithë territorin e rajonit të Moskës. Për të marrë ndihmë në hartimin e aplikimit, ose informacione të tjera, ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin e "Woodhouse" në telefon.

Shtëpi bërë nga trarëve 129

Çmimi: 1 450 000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 108

Çmimi: 1 280 000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 116

Cmimi: 1,254,000 rubla.

Cmimi: 1,259,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 032

Çmimi: 1.37 milion rubla.

Në shtëpi nga një bar 092

Cmimi: 1,264,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 112

Çmimi: 1 350 000 rubla.

Cmimi: 1,378,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 043

Cmimi: 1,288,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 001

Cmimi: 1,301,000 rubla.

Shtëpi bërë nga trarëve 128

Çmimi: 1 430 000 rubla.

Çmimi: 1 800 000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 071

Cmimi: 1,505,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 105

Cmimi: 1,325,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 079

Cmimi: 1,329,000 rubla.

Çmimi: 1.62 milion rubla.

Në shtëpi nga një bar 073

Cmimi: 1,334,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 102

Cmimi: 1,335,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 034

Çmimi: 2.45 milion rubla.

Çmimi: 1 350 000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 060

Çmimi: 1.36 milion rubla.

Shtëpi bërë nga trarëve 007

Çmimi: 1.5 milion rubla.

Në shtëpi nga një bar 114

Cmimi: 1,472,000 rubla.

Cmimi: 1,404,000 rubla.

Shtëpi bërë nga trarëve 015

Cmimi: 1,409,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 065

Çmimi: 1.41 milion rubla.

Në shtëpi nga një bar 107

Cmimi: 1,411,000 rubla.

Cmimi: 1,428,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 075

Cmimi: 1,436,000 rubla.

Shtëpi bërë nga trarëve 005

Çmimi: 2.09 milion rubla.

Në shtëpi nga një bar 059

Cmimi: 1,463,000 rubla.

Cmimi: 1,485,000 rubla.

Shtëpi bërë nga trarëve 003

Çmimi: 1 600 000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 100

Çmimi: 1.71 milion rubla.

Shtëpi bërë nga trarëve 009

Çmimi: 1.69 milion rubla.

Cmimi: 1,515,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 099

Cmimi: 1,699,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 027

Cmimi: 1,246,000 rubla.

Në shtëpi nga një bar 103

Çmimi: 1 680 000 rubla.

Cmimi: 1,564,000 rubla.

 • shtëpitë prej druri

sitemap

HOUSE e komenteve në formë të drurit

Të mirat dhe të këqijat e shtëpive nga bare profilizuar

Kur planifikoni në shtëpi duhet t'i kushtojnë vëmendje të veçantë të materialit nga i cili është bërë. Veçanërisht popullor në kohët e fundit të marrë projekte të shtëpive nga bare profilizuar. Pra, nëse këto shtëpi janë të mira dhe të besueshme, siç është premtuar nga prodhuesi? Ju duhet të dini në lidhje me atë në mënyrë për të mbrojtur kundër surpriza.

Formë rreze - një material natyror bërë nga pishe, bredh, larsh apo kedri, i cili zëvendëson normale cylindered dhe katër të njëanshme bordit.

Shtëpi të drurit në formë ka anën e saj pozitive.

Avantazhet e shtëpive nga bare profilizuar:

 • - Bazat -% dru 100, të përpunuara me pajisje moderne.

 • - zam Përmbajtja - 0%, e cila ruan mikroklimë të veçantë.

 • - përçueshmëri ulët termike , e cila ndihmon të kursyer energji dhe, si pasojë, para.

 • - nuk kërkon një themel masiv .

 • - paraqitja e mirë estetike . Sipërfaqe e lëmuar e palëve të japë shtëpinë një pamje tërheqëse dhe i zoti.

 • - Kosto . Për të arritur të njëjtin vëllim indeksi teplosberezheniya drurit formë për muret e shtëpisë është deri në 40% më pak se log rrumbullakosura . Përveç kësaj, ajo kushton gati 2 herë më e lirë se sa trare ngjitur , kështu që është e materialeve të ndërtimit më fitimprurëse.

 • - Tkurrje druri natyrore lagështi - është minimal . Në përputhje me Enjoy kjo shifër të lagështisë operacional (16-18%) prej 3.5% për kedri, bredh / pisha dhe larsh në 4.5%.

 • - Pas ngushtim nuk është e nevojshme izolimin konopatka . Ndryshe drurit otsilindroannogo , e cila pas tkurrje kërkon zë gjithë shtëpinë, veçanërisht në pllaka boshllëk në hartimin bllokohet shufra, si dhe përdorimin e nënshkrimit të veçantë dhe vetë-zgjerimin nuk përfshin kasetë defekt, i cili më tej kursen para.
Ajo do të jetë interesante:   Ngrohës 8kW të vënë ndonjë makine

 • - Më pak numrin e çara në anët . Është e njohur se dru, pa të çara nuk mund të jetë, megjithatë, paraqitja e tyre në shtëpitë e rreze profilizuar është shumë më e vogël. Arsyeja për këtë është lehtësim stres në të katër anët.

 • - Uji nuk rrjedhin në mur . Forma Profili i llogaritet në mënyrë që uji i shiut nuk mund të marrë në mes të trare. Kjo nga ana tjetër mbron muret nga kalbur.

 • - aftësia për pllenoj e drurit në një impiant (në një autoclave) flaka retardants retardants. Një mbrojtje e tillë është më e qëndrueshme në krahasim me mbarsje e spërkatës.

Disavantazhet e shtëpisë nga një bar:

- kërkojnë më shumë kohë për të tkurret , të cilat në masë të madhe shtrihet periudhën e ndërtimit.

- Çarje, të cilat janë shumë të rralla, por do të ndodhë. Veçanërisht të pakëndshme prania e tyre në bravë. Plus, përpunimi prerja lë të hapur poret e drurit, duke krijuar portën e hyrjes në hyrjes së mikrobet, insekteve dhe myk. Megjithatë, zjarri-retardant impregnim nën presion në një autoclave për të minimizuar rrezikun e infeksioneve fungale.

Zgjedhja e materialit për shtëpinë, të ndaluar në rreze formë. Ai është e natyrshme, ka një pamje të bukur, energji-efektive dhe, më e rëndësishmja, të holla.

pronarët Guest House e bar profilizuar

Kirill : Unë kam tashmë u dogjën gjatë ndërtimit të shtëpisë nga një bar në prindërit. ndërtuesit paskrupullt zgjodhi gjëra të këqija, dhe si rezultat, kemi pasur shumë probleme. Prandaj, unë dua të them me njerëz të tjerë të cilët kanë vendosur të përdorin këtë material për të ndërtuar një shtëpi, si në vijim:

- kur është fjala për zgjedhjen e materialit, në këtë rast të marrë një pjesë të drejtpërdrejtë;

- Kontrolloni atë që ju të ngarkuar kur blejnë rreze profilizuar;

- mbikëqyrë personalisht çdo fazë të ndërtimit, dhe pastaj duhet të ri-punësojë punëtorë, për të rregulluar të gjitha problemet.

Svetoslav : Miku im kohët e fundit ndërtuar një shtëpi prej druri të valëzuar. Shumë shpesh kam vizituar atë në lidhje me punën, por ndonjë problem nuk do të vini re, strehim me cilësi të mirë. Nëse ndërtimi kryhet në mënyrë efikase, dhe të metat vërejtur.

Alexander : Shtëpia e drurit formë që kemi për 15 vjet. Kur e kemi ndërtuar atë, atëherë ne kemi investuar vetëm një muaj. Tani ne po shohim se ai filloi të pak të verdhë, kështu që mendoj se për pjesën e jashtme.

Darin : Edhe pse unë nuk jam një profesionist në fushën e ndërtimit, por shikojnë si shtëpia ishte ndërtuar para dy muajsh ne, fillon për të goditur. Ajo mbart një shumë probleme. Kjo është arsyeja pse unë nuk dua të rekomandoj këtë material për ndërtimin e banesave.

Vyacheslav : Unë punoj në industrinë e ndërtimit për më shumë se pesë vjet. I vini re se rrezja formë, e jo gjëra të tashmë e keqe si ajo është shkruar rreth tij. Por unë jam duke folur për të markave të shtrenjta. Ata që janë financiarisht të kufizuara, është më mirë të parave podsobirayte, por mos t'i hedhin në materialin me cilësi të ulët.

Svetoslav : Kur nëna e gruas sugjeroi që marrim zonën e saj periferike, ne jemi seriozisht duke menduar rreth asaj se si për të ndërtuar shtëpinë tuaj. Edhe pse zgjidhje nuk ishte e madhe, por tani ajo është rritur. Kur arritëm në stacionin, ne pamë një vend i vogël, pa marrë parasysh çfarë nuk është e përshtatshme "Chalupki", kështu që menjëherë vendosi për prishjen atë.

Për ndërtimin e një rreze shtëpi të re të zgjedhur në formë. Që nga dimensionet e standardit materiale, në mënyrë për të llogaritur sasinë e produktit të ishte shumë e lehtë. cilësisë së produkteve është shumë e mirë, ndërtimi është e lehtë.

Megjithatë, ka pasur një pikë në të cilën unë jam gati "djegur", kështu që unë dua të paralajmëroj të tjerët. Zgjedhja e materialit, ju keni nevojë për të gjetur të drejtën seksion kryq, si rezultat, shtëpia jep një shumë të ngrohtë dhe të rehatshëm. Për rajonin tonë ajo ishte e mjaftueshme për 150 mm, në qoftë se nuk do të jetë më shumë, ne do të jetojnë me gruan e tij në "kutinë e nxehtë". Dhe kostoja e veglave më të mëdha do të kushtojë më shumë. Për vitin e dytë, ne jetojmë në një shtëpi të re, dhe ata janë shumë të kënaqur.

Irina : Kur burri im dhe unë vendosur për të ndërtuar një shtëpi të drurit valëzuar, unë jam më i interesuar në atë që Materialet mund të kryhet brenda fund. Proces shumë i ndërtimit, e kam udhëzuar burrin tim dhe djalin. Shtëpia është ndërtuar pa ndihmën e ndonjë profesionistëve. Kjo jo vetëm që ndihmoi për të shpëtuar një shumë të holla, por jo për t'u shqetësuar se ndërtuesit paskrupullt mund të bëjë diçka të gabuar. Sipas bisedave me burrin tim, kam kuptuar se kam nevojë për të përdorur të drurit tashmë të tharë, pasi ajo nuk tkurret. Brenda kemi bërë ndarëse imitoj bordit. Ajo doli e madhe, unë nuk mund të nahvastatsya gjithë të ftuarit për strukturën tonë.

Ajo do të jetë interesante:   në shtëpi Project nga një bar 6 prej 6 me një papafingo me tavanet pjerrësi

Nicholas : Kur bleu tokën dhe vendosi për të ndërtuar një shtëpi, doli se fqinji im i ardhshëm të vendosur vetë qëllimin. Ne kemi filluar për të komunikuar shpesh, dhe ai më tha se ai zgjodhi shkrimet, dhe shpesh më shtyu për të bërë këtë vendim. Por, kam vendosur që të ketë të tij dhe bleu rreze formë. Që nga ajo ka qenë më shumë se tre vjet.

Tani unë mund të them me besim se ka bërë zgjedhjen e duhur. Në fqinjin tashmë filluan të shfaqen çarje të vogla, dhe shtëpia ime është i sigurt dhe nuk ka as të metat më të vogël. Për rehati dhe komoditet si pretendime nuk kanë.

Andrew : Ne kemi një familje të madhe, kështu që shteti ynë ka ndarë tokën për ndërtimin e shtëpisë së vet të mesme. Ne menjëherë filluan ta pyesin se çfarë lloj materiali është opsioni më i përshtatshëm për këtë zonë.

Shuma më e madhe e reagime pozitive kemi dëgjuar për rreze profilizuar. Gjëja kryesore që kemi mësuar është fakti se me ndihmën e saj është e mundur ndërtimi i shpejtë i shtëpisë, si ne me fëmijë të vegjël pa shtëpi është shumë e vështirë. Ata ndërtuan tyre, me ndihmën e miqve dhe të afërmve.

Ajo doli vetëm gjobë. Ne jetojmë për katër vjet. Shtëpia është e ngrohtë, të rehatshme, dhe më e rëndësishmja, tonë të vogël atje, ku për të luajtur. Përveç kësaj. Dua të përmend ajër të pastër dhe të freskët në shtëpi, dhe për herë të parë edhe ndjeu një erë të këndshme prej druri. Unë besoj se materiale të zgjedhur si duhet, dhe do të rekomandojë atë për të gjithë.

HOUSE OF Gardian në formë të drurit

Nëse ju keni bërë një zgjedhje në favor të shtëpisë nga një bar, kjo do të thotë se për një kohë të gjatë për të kuptuar të gjitha avantazhet e këtij materiali nga çmimet e saj të arsyeshme dhe të qëndrueshmërisë, duke i dhënë fund cilësitë e shkëlqyera të performancës, duke lejuar ndërtimin edhe pas dekadave të duken tërheqës.

House XL29 - 144 m² (9x9.5m)
House XL29 - 144 m² (9 × 9.5)

House XL25 - 150 m (10x8.7m)
House XL25 - 150 m (10 × 8.7)

House XX11 - 225 m (11.5x9m)
House XX11 - 225 sq.m (11.5 × 9m)

House XX16 - 176 m (8h11m)
House XX16 - 176 m (8h11m)

House XL35 - 159 sq.m. (10x10m)
House XL35 - 159 m (10 x 10m)

House XX13 - 216 m (9x12m)
Emri: XX13

House DL10 - 116 m (7,5x7,5m)
Emri: DL10

House DL18 - 112 m² (7x9m)
Emri: DL18

House DL28 - 134 m (8x8.5m)
Emri: DL28

House DL07 - 120 sq.m (8x8m)
Emri: DL07

strehimit të tilla do të rri përpara pothuajse çdo faktorë të jashtëm, prandaj kërkesa është gjithmonë i lartë. na urdhëron për të hartuar shtëpitë nga gardian profilizuar druri, ju vini bast mbi besueshmërinë dhe rehati. Me përvojë të gjerë, specialistët tanë janë të gatshëm për të përmbushur sfidat e ndonjë kompleksitet. Ndërtimi i shtëpive prej druri nga bare profilizuar është kryer duke përdorur izolimin moderne në Moskë, duke i bërë këto ndërtesa të mëdha të përballojë ngricat rënda. Letom same in them, naoborot, chuvstvuetsya priyatnaya prohlada.

Përfitimet kryesore të shtëpive prej druri nga druri profilizuar nga përçarje Kompanisë:

 • çmim të arsyeshëm, me shpejtësi të lartë mbledhje.
 • mirëdashësi mjedisore absolute e materialeve të përdorura.
 • pamja e bukur, ruajtja e arkitekturës druri e traditave shekullore.
 • projekte të gatshme dhe individuale.
 • Qindra komente pozitive rreth shtëpive të ndërtuara nga druri valëzuar, ne inexpensively kryejnë fund dhe për të kryer objektet elektrifikimi.
 • Aplikimi në ndërtimin e teknologjive të ngrohjes për të shpëtuar.
 • Shumica e objekteve të ofruara nga ne ka një papafingo - zgjidhje e përkryer për pushime verore.

Shtëpia jonë nga druri profilizuar është me kosto relativisht të lira, sidomos kur krahasohet me pasurive të tjera reale në Moska dhe provinca. Ne me qira objektet gardian dhe në mënyrë rigoroze brenda afateve që janë të treguara në kontratë. Në faqen përmban fotot e objekteve të përfunduar, të cilat mund të gjenden askënd.

Kompania Çarje shkon për të plotësuar ata konsumatorë të cilët dëshirojnë për të blerë një shtëpi me kredi dhe ndryshe ndihmuar ata në projektimin e kredisë. Ndërtimi i një shtëpi nga gardian profilizuar drurit kryhet vetëm pasi të gjitha miratimet e nevojshme nga klienti.

Phone për urdhërat në Moskë: (495) 961-68-62 (495) 797-17-78.

House XX29 - 168 m (9x8.5m)
House XX29 - 168 m (9 x 8.5 milion)

House XX41 - 162 m (10x8.5m)
House XX41 - 162 m (10 x 8.5 milion)

House XX30 - 220 m (11x9m)
House XX30 - 220 m (11 × 9m)

House XX25 - 261 m (13x9.6m)
House XX25 - 261 m (13 × 9.6 milion)

House XX22 - 197 m (10.4x9.2m)
House XX22 - 197 sq.m (10.4 × 9.2m)

House XX14 - 234 m (9x12m)
Emri: XX14

House DL08 - 118 m² (6x9m)
Emri: DL08

House XX26 - 221 sq.m. (13x12m)
House XX26 - 221 m (13 × 12m)

House XX32 - 292 sq.m. (14x10m)
House XX32 - 292 m (14 x 10m)

House XX34 - 253 sq.m. (13x13m)
House XX34 - 253 m (13 × 13 milion)

House DS64E - 50 m² (4x6m)
Emri: DS64E

House DS65c - 58 m² (5x6m)
Emri: DS65c

House DS65E - 61 m² (5x6m)
Emri: DS65E

House DS66b - 56 m² (6x6m)
Emri: DS66b

House DS68d - 65 m (6x8.5m)
Emri: DS68d

House XX06 - 225 m (12.3x10m)
Emri: XX06

House DM13 - 90 sq.m (7.5x6m)
House DM13 - 90 m (7.5 × 6m)

House DL26 - 122 m (11x9m)
House DL26 - 122 m (11 × 9m)

House DL24 - 115 m (7.8x7m)
House DL24 - 115 m (7.8 × 7m)

House DL23b - 121 m (8.5x8m)
Emri: DL23b

House DL15 - 112 m (9x7.5m)
House DL15 - 112 m (9 x 7.5)

House DL11 - 118 m² (9x6m)
House DL11 - 118 m (9 x 6 m)

House DG21 - 83 m² (6x11m)
Emri: DG21

House DL19 - 135 m (9x8.7m)
House DL19 - 135 m (9 x 8.7)

House XX35 - 251 m (15x14.2m)
House XX35 - 251 m (15 × 14.2M)

House XL16 - 136 m² (9x8m)
House XL16 - 136 m (9 x 8 milion)

House XL21b - 142 m (11h9.1m)
Emri: XL21b

House XX36 - 263 m (13.7x13m)
House XX36 - 263 sq.m (13.7 × 13 milion)

HH39 shtëpi - 282 m (12.7x13.8m)
HH39 House - 282 sq.m (12.7 × 13.8M)

House XX08 - 249,4 m (11x13.8m)
House XX08 - 249,4 m (11 × 13.8M)

House DG09 - 75 m (9x7.5m)
Emri: DG09

House DG32 - 85 sq.m (8.5x10m)
Emri: DG32

Projekti House DG16 shtëpi 153 m (13.2x13.2 m)
Projekti House DG16 Faqja 153 sq.m (13.2 × 13.2 m)

shtëpi

XL19 shtëpi 148 sq.m
XL19 shtëpi 148 sq.m

House XX19 - 203 m (9.8h10.4m)
House XX19 - 203 m (9.8h10.4m)

House XX43 - 304 m (14.5x1m)
House XX43 - 304 sq.m (14.5 × 1m)

House XL28 - 145.7 m (8x8.5m)
House XL28 - 145,7 m (8 x 8.5 milion)

projekte të gatshme e shtëpive nga bare profilizuar

shtëpitë e drurit Gardian inexpensively

Kompania e ndërtimit "kasolle ruse" është e angazhuar në prodhimin e ana-kyç projektet e shtëpive bërë nga rreze profilizuar inexpensively . Nëse keni ëndërr e pak shtëpi vend tuaj, pushime ose një shtëpi të vogël, ku ju mund të pushojnë pas korrjes nga kopshti. Ju lutem na kontaktoni në kompaninë e ndërtimit "kasolle ruse". Ne ju ftojmë të vizitoni faqen tonë //ru-izba.com/ dhe të njihen me shërbimet tona.

Ajo do të jetë interesante:   Si të Bëni një në kafaz zogjsh apartament

Ne duam të paraqesë në vëmendjen tuaj një projekt foto e shtëpive të drurit, të cilat ne kemi në portofolin tonë mbresëlënës:

→ Shtëpia nga një 5x5 bar Valery.

→ Shtëpia nga një 5x4 bar Nicholas.

→ Shtëpia nga një 6x5 bar Sergei.

→ Dhoma e drurit 9h6 Alex.

→ Dhoma e drurit 9h15 Vitali.

→ Dhoma e drurit 18h11 Gregori.

Foto projektet e shtëpive të drurit.

Ne po ndërtojmë shtëpinë nga një gardian bar inexpensively. Politika jonë e çmimeve, masa e zbritje dhe shpërblimet. Ne ju ofrojmë të njiheni me çmimet tona në web faqen tonë në "çmimet".

Kompania e ndërtimit "kasolle ruse" do të ju ndihmojë për të realizuar ëndrrat e tyre, në shtëpinë e projektit të përfunduar nga një bar . Bashkëpunimi me kompaninë tonë, ju do të keni një shumë të pluses:

→ pagesa është në para të gatshme ose me transferte bankare.

→ çmimet shumë të favorshme - kompania jonë punon pa ndërmjetës.

→ Kur urdhëron cstroitelstva përfundoi shtëpinë e projektit nga një bar , parapagimi do të jetë 0%.

→ Përshtatjen në përfundim të marrëveshjes: Ju mund të vendosni porosinë tuaj në kompaninë tonë në versionin elektronik.

→ Pagesa bëhet në përputhje me kontratën e lidhur pa "grackat" në formën e akuzat e fshehur.

→ Për konsumatorët e saj kompania "kasolle ruse" ofron një pamje të kredidhënies hipotekore.

→ Duke vet flotën tonë, i cili ju sjell produktet tona për të lira.

→ Një ekip me përvojë i ndërtuesve profesionale ruse.

→ Ne punojmë çdo ditë nga ora 9.00 deri 21.00 dhe do të jetë i gatshëm për të dëgjuar ju në një kohë të caktuar, dhe ju ftoj përsëri nëse është e nevojshme.

Kontaktet tona për urdhërimin projektin e shtëpisë nga një bar, ju mund të gjeni në "Na kontaktoni" faqe.

Zgjedhjen e një kompani ndërtimi "kasolle ruse" ju zgjidhni kompaninë më të mirë e ndërtimit, për ndërtimin e shtëpive të drurit, dhe gjithmonë do të jenë të kënaqur me rezultatin e punës sonë.

Ndërtimi i shtëpive nga bar thata profilizuar

Një nga llojet më ekonomikisht dhe teknologjikisht të justifikuara të ndërtimit prej druri janë në shtëpi nga një druri të thatë. Ata janë një shtëpi alternative me kosto efektive nga para dhe kleenogoprofilirovannogo druri, e ndërtuar shpejt, eko-miqësore, të kushtojë atyre shumë më e ulët dhe karakteristikat e performancës nuk janë inferiore në shtëpinë e lartpërmendur.

Beam për tre javë është tharë në një dhomë të veçantë deri në materialin e dhënë nga ana e parametrave të procesit. Në të njëjtën kohë, ai humbet peshë, disa dimensione të reduktuara, të çara të shfaqet. Pas procesit të tharjes në makinë profilizuar druri Katër-palëshe, ku fitojnë veti të ngjashme me glulam. Mbani një aftësi të mirë ajrimit të pemës dhe mirëdashësi e saj mjedisore.

Krahaso shtëpitë e drurit të thatë me strehim nga llojet e tjera të drurit

Strehimi i thatë dhomës formë drurit tharje numër të ndryshëm të avantazhe në krahasim me shtëpitë e bordit petëzuar. Në mesin e tyre:

 • mungesa e zam shtrenjtë, përdorin dru vetëm të pastër;
 • cilësia e këtyre strukturave në nivel të ndërtesave të lëndë druri rimeso petëzuar, edhe pse çmimi është shumë më e ulët.

Nëse ne krahasojmë shtëpinë e rreze thatë profilizuar me strehim nga bar para, dinjitetin e qartë:

 • në mënyrë të konsiderueshme më pak tkurrje, mungesa e warpage dhe gjarpërues;
 • mundësinë e refuzimit në dru të pas tharjes dhomës;
 • ngjeshur gjatë ndërtimit të shtëpisë nga të thatë gardian profilizuar rreze;
 • mungesa e çara për shkak të lidhje të veçantë midis bordeve vetë, duke ulur humbjet e ngrohjes, nuk ka izolimin shtesë (caulking);
 • muret nuk janë të infektuar nga kërpudhave, myk, blu;
 • instalimi mobilieri, njësia dysheme, tavan dhe e mbarimit final mund të kryhet pas trupave të pajetë nën çati;
 • cilësi më të lartë dhe më shumë madje edhe pamja e mureve;
 • mundësia e zgjidhjes pas përfundimit të punës ndërtimore.

Kompania "KostromaTerem" e bën ndërtimin e shtëpive të bëra nga profilet rreze thatë profilizuar A dhe seksioni B (145 * 145) mm dhe (145 * 195) mm. Klientët tanë mund të zgjedhin trashësinë e mureve të shtëpisë, në varësi të preferencave të tyre dhe të shtëpive sezonale. Lartësia e drurit është e kufizuar në 145 mm për shkak të rritjes Koha e tharjes dhe kosto. Kjo merr parasysh se në seksione të mëdha shfaqen numër shumë më të madh të çara, pavarësisht nga prania e shkurtimeve të kompensimit.

Zgjedhja në shtëpi nga një druri të thatë nën çelës, ne duhet të kujtojmë se ajo është gjithmonë e mundur për të ruajtur në mbarimit. Pas të gjitha, druri është e bukur dhe unike në vetvete. Profili i interesante, ngjyra natyrale, aroma natyrore të drurit të krijuar një ngrohtësi të veçantë dhe rehati.

Lënë një koment