Në mesin e bimëve: një format të ri të një tavolinë zyre

Faqja kryesore » Ndërtimi » Në mesin e bimëve: një format të ri tavolinë zyre
Ndërtimi No Comments

Në mesin e bimëve: një format të ri të një tavolinë zyre

Veprojnë në ajër të hapur - çfarë mund të jetë më mirë?! Por si për të arritur këtë në një metropol apo një qytet të vogël? projektuesi New York Julio Radescu ofruar një zgjidhje të pazakontë: tavolinë zyre Personal Fresh Air. Kjo, rastësisht, ishte teza e tij, ai ka studiuar në Akademinë e Dizajnit Eindhoven.

Tabela shpikur Julio, është i aftë për të prodhuar oksigjen në një shumë të mjaftueshme për shëndetin e mirë të personit. Dhe kjo shpikje copes me zonimin dhe krijimin e hapësirës individuale.

Teknologjia e prodhimit të tabelës, gjithashtu, është e pazakontë: formohem bordi MDF mbuluar me krye akrilik zezë e me erë. Thellimi i një uji të veçantë llambë lule janë futur (në këtë rast përdoret për lule në rritje sistem hydroponic që lejon për të shmangur lotim të shpeshta). Bimë është e rekomanduar për të përdorur Areca catechu, sansevery dhe epipremnum.

julioradesca.com/

Artikulli i mëparshëm Si te zgjidhni një portat besueshme hyrjes

Në mesin e bimëve: një format të ri të një tavolinë zyre

Lexo më shumë:   Hartimi i një të vogla PHOTOS kuzhinë

Lënë një koment