Këshilla për ruajtje në një apartament të vogël

Faqja kryesore » Ndërtimi » Këshilla për ruajtje në një apartament të vogël
Ndërtimi No Comments

Këshilla për ruajtje në një apartament të vogël

Përmbajtja:

  • Përdorni mobilje gjithanshëm
  • Ose të bëhet mobilje e një projektuesi
  • Përfundojë mangësitë vë banesë në dinjitet 
  • Përdorin hapësirën nën tavan
  • Konsideroni një sistem të ndërtuar në planet anulohet
  • Storage në një apartament të vogël: bashkëngjitni dhe të ul receptorin e telefonit
  • Përdorni hapësirë ​​nën shtrat

Përdorni mobilje gjithanshëm

Në qoftë se banesa juaj nuk është e mjaftueshme  hapësirë - të blerë mobilje të cilat nuk do të marrë atë në kot. Pra,  osmanët janë të përsosur për fëmijën (që mund të ruajë lodra), dhe në  moderne tryezë-gjoksit  në dhomë gjallë, ju mund  të vënë një arkiv të revistave tuaja të preferuara. mobilje klasike multifunksionale -  krevat me mbathje, në të cilin ka një vend dhe shtresa e mbulesa, dhe  batanije këmbimi, dhe "konservuar" gjatë verës gjatë dimrit  gjërave.

Ose të bëhet mobilje e një projektuesi

Nëse tregu nuk është ndonjë gjë e përshtatshme për realizimin e ideve tuaja se si të "përshtaten nevmestimoe" dhe të zbatojë atë vetë nuk punon, nuk pajis keq në mobilje bërë me porosi. Ndoshta, pasi shpenzuar më shumë para, ju do të sigurojë vetes rendin dhe komoditetin e jetës së përditshme për një kohë të gjatë. Jo domosdoshmërisht të urdhërohet, për shembull, të gjithë kuzhinë në studio, në qoftë se ju doni të zënë të gjithë hapësirën nga muri në mur. Ju mund të vënë të jetë e mundur, rastet e përfunduar vendosur, dhe centimetra mbetur të marrë një dollap me kyç të rehatshme për shishet e bëra për të porositur. Ndonjëherë, me porosi orendi mund të shkojnë edhe më e lirë se sa të blesh dizajne të ngjashme në dyqan.

Përfundojë mangësitë vë banesë në dinjitet 

Në tregun e sotëm ka një shumë e mjeteve me të cilat ju mund të vihet në përdorim pothuajse çdo centimetër katror të apartamenteve tona. Recall, për shembull, si pronar i banesës në Pavshinskoy lymore, që bëmë për të vizituar, doli për të bërë nga pushimet e thellë vetëm 20 cm. Wide ndarje të rehatshme veshjet duke përdorur një panel udhëtimit të goditje nga IKEA. Dhe gjithashtu, se sa efikase është për të pajisur qilar me një tjetër modul ikeevskogo Algot.

Lexo më shumë:   të dizajnuar bateria

Përdorin hapësirën nën tavan

Kat i ndërmjetëm, të cilat janë bërë kaq popullore në kohën sovjetike, nuk është një ide e keqe. Vendi tavan, dollapët në të vërtetë, ajo mund të jetë i zënë apo raftet ku ajo nuk është aq e rëndësishme për bukurinë e brendshme të tavaneve të lartë. kat i ndërmjetëm të thellë që do të përdoret me mençuri, përndryshe e gjithë pjesës së saj skajor do të bëhet një deponi, ku djalli të thyer një këmbë, dhe një person i zakonshëm nuk do të mbani mend se ku çdo gjë është. kuti të gjatë me nënshkrimet ju do të jetë në gjendje për të ndihmuar në hapësirën organizata underceiling. Boxes mund të jetë e njëjtë (në qoftë se ajo është më mirë për të nënshkruar, kështu që ju nuk do të hapur të gjitha përnjëherë në kërkim të disa gjëra të vogla), dhe mund të jetë në të njëjtin stil, por të gjallë. Në këtë rast, ju mund të mbani mend se çfarë ngjyre janë përgjegjës për librin, dhe të cilat - për sendet sezonale.

Konsideroni një sistem të ndërtuar në planet anulohet

Ajo shkon në kutitë në mobilje multifunksionale, por strukturat të cilat janë ndërtuar në mur. Harqet dhe aisles anësore mund të organizoni ruajtjen e detergjenteve, mbledhjen verës apo CD-ve, dhe madje edhe enët e kuzhinës. E ven ndërlikuar  raft varur me një cache mund të bëhet një vend për të ruajtur sende kritike.

Storage në një apartament të vogël: bashkëngjitni dhe të ul receptorin e telefonit

Grepa - ndihmësit tanë besnikë në zhvillimin e hapësirës vertikale në dispozicion për ruajtje. Kushtoj vëmendje të dyert e kabinetit, pjesë të murit për të hapur derën në dhomë dhe vetëm në një mur bosh. H dhe  i shtyrë në bartësve korridor ruajtur me rrota ose një dëborë; grepa në  pjesën e prapme të derës dollap - rripa dhe shalle; panele magnetike dhe  raftet në kuzhinë - erëza dhe enë kuzhine. Disa designers janë të këshilluar për të organizuar këtë ekspozitë të dyqan bizhuteri, çanta apo shalle të ndritshme.

Përdorni hapësirë ​​nën shtrat

Si një fëmijë, shumica e fëmijëve kanë frikë që nga nën shtrat dikush do të dalë dhe t'i hanë. Si të rriturit, ne nuk jemi më rrënuar nga këto frika, ne, në të kundërtën, me kënaqësi mbush hapësirën nën shtrat për ne gjëra të rëndësishme. Numri i krevateve janë të pajisur tashmë me mbathje. Edhe në qoftë se shtrat nuk ka hapësirë të veçantë magazinimit nën dyshek, kjo nuk do të thotë se ky vend duhet të jetë e humbur kot. Ajo mund të marrë një kuti të bukur me këpucë, linens, apo dosjet në artwork tuaj. Në artikullin "7 mënyra se si për të ruajtur këpucë," ne kemi treguar se si të përshtaten mjeshtërisht nën krevat kutitë sheshtë transparente.

 

Lexo më shumë:   LENGTH tyl kati-në dritare

Lënë një koment