RIPARIMI korridor të ngushtë në apartament me Foto

Faqja kryesore » Repair » Riparim korridor të ngushtë në banesën Foto
Repair No Comments

Hyrja e ngushtë, gjëja e parë që kap sytë e të gjithë anëtarëve të banesës tuaj. Përshtypja e parë jep një pamje të përgjithshme të të gjithë banesën dhe banorët e saj.

Hyrja e ngushtë (4)

Kjo është arsyeja pse ajo është aq e rëndësishme të projektimit një korridor të ngushtë. Një korridor i ngushtë, zakonisht sjell një shumë probleme, të tilla si një zgjedhje e dollap të ngushtë në korridor.

Hyrja e ngushtë (1)

Është e vështirë për të arritur funksionalitetin. Por problemi i numrit të zgjidhur, përveç nëse sigurisht qasje e ndjeshme ndaj çështjes.

Hyrja e ngushtë (4)

Një korridor i ngushtë në banesë mund të jetë bërë paraqitjen unik, të gjithë të njëjtën gjë që ata të gjithë kanë të përbashkët.

Kjo mungesë e hapësirës dhe një shumë të dyerve. Vendosja e mobiljeve pak a shumë si një lojë të puzzles, kështu që ju duhet të përpiqen për të hartuar këtë dhomë.

Hyrja e ngushtë (9)
korridor të gjatë dhe të ngushtë nuk mund të bëjë pa:

Ne gjithashtu rekomandojmë:

 • Wallpapers paradhomë (27)
  Wallpapers korridor - e cila për të zgjedhur? 115 Fotografitë e ideve më të mira se si të dekoroj letër-muri në korridor brendshme
 • ndarjet veshjet në sallë (84)
  Rrëshqitje veshjet në sallë - Photo 110 variante të dizajnit modern
 • holl Ottoman (76)
  Osman në sallë fotot e 75 e dizajnit, llojeve, qëllim, mundësitë.

 • varëse rrobash
 • stand këpucëve
 • stools mbushur
 • kabinet
 • pasqyrë
 • gjoks
 • Qëndrojnë nën ombrellën.

Një hyrje të ngushtë (10)

Të gjitha këto elemente janë natyrisht të zëvendësueshme, por thelbi mbetet ende e nevojshme. Për shembull obuvnitsey osman zëvendësohet lehtësisht me një sipërfaqe shalë, dhe një dollap të ngushtë vegjë, etj

Hyrja e ngushtë (11)

Narrow salla e vogël e hyrjes mund të strehojë edhe një gjoks e mbathje. Ai është gjithmonë i përshtatshëm për shkak se ai është i përshtatshëm për të ruajtur pak gjëra dhe sende të nevojshme.

Hyrja e ngushtë (12)
Ne gjithashtu rekomandojmë:

 • Pllake në korridor (73)
  Pllaka në korridor: TOP-100 foto të një kombinimi të bukur të projektimit dhe në korridor.
 • Tavan i sallës (80)
  Tavani në sallën e hyrjes - të cilat një për të zgjedhur? Shqyrtimi i opsioneve të njohura për fotot e 80.
 • hyrje e zezë (77)
  Black Hall - dizajn elegant dhe rigoroz (90 photos)

Kursyer hapësirë ​​dhe për të shmangur rrëmujë mund të arrihet duke u shpëtoj i artikujve të padëshiruar. mbajtës të tilla nën ombrellën nuk do të, në qoftë se cadra apo që nuk e përdorin atë.

Hyrja e ngushtë (13)

Drejtimi kryesor Dizajni

Shumë i përshtatshëm për të transformuar korridor të ngushtë në oborr francez apo dhomë dhe madje edhe një kopsht të dimrit.

Hyrja e ngushtë (14)

Pjesa e brendshme e korridor të ngushtë të lehtë çështje është e ndarë në zona të ndryshme. Pra, dizajn krijon një më të këndshme me të gjitha dyert dhe të shtyn monotoni e saj.

 • Korridor në hruschevke (7)
  Korridor në Hrushovi - 90 Fotografitë e dizajn elegant (shqyrtim nga produktet më të mira të reja)
 • Raft sallë (72)
  Raft në sallën: një rishikim i llojeve të njohura dhe risive. 100 Photo Projektimi!
 • Ndërtuar në dollapët në Hall (66)
  Ndërtuar në veshjet në sallën 75 Fotografitë e idetë e projektimit

Hyrja e ngushtë (16)

Por mos harroni në lidhje me proporcione, për shkak se shumë segmente thjesht nuk mund të duket të përfundojë. Rrinë dy fusha të detyrueshme: holl dhe hyrje.

Hyrja e ngushtë (17)

dizajn vizual dhe ndarja e dhomave do të ndihmojë për të jetë e ndryshme, dhomën tuaj.

Hyrja e ngushtë (18)
Riparimi korridor të ngushtë

Gjatë punës së riparimit mund të jetë një lojë e ngjyrave, Renovimi tavan, zëvendësimi i parket. Zëvendësuar kati vendim shumë të rëndësishme sot.

Hyrja e ngushtë (19)

Kuptojnë stacking e gjinive të ndryshme për çdo dhomë mund të jetë duke përdorur linoleum ose tjegull. Këtu për të mixes stilistike të gjitha drejtimet dhe fantazitë personale të ndihmojë.

Ajo do të jetë interesante:   Si për të marrë një peng për të ndërtuar një shtëpi pa pagesë poshtë

Hyrja e ngushtë (20)

Në rastet kur ju vendosni për të rregulluar bashkinë tuaj të hyrjes si një kopsht të dimrit apo një tjetër nuk është më e zakonshme, ju nuk duhet lënë pas dore gjëra të vogla dhe për të krijuar një zonë të ndarjes. Shih një qasje të tillë krijuese, miqtë tuaj janë të sigurt për të kujtuar e brendshme dhe do të duan përsëri dhe përsëri për të shijuar atë.

Hyrja e ngushtë (21)

A mos i lënë pa vëmendje dhe dyert në dhomë. Në mënyrë tipike, këto pika mund të zgjidhet duke zëvendësuar hark box-lloj standarde. Por kjo ndodh gjithashtu se, pa dyer, të tilla si rrëshqitje lloji, janë të domosdoshme.

Hyrja e ngushtë (22)

Në raste të tilla, ata duhet gjithashtu të marrë kohë dhe të bëjë dizajnin e stilit sallë. Mos harroni se hapje harkuar mund të rrisë të gjithë zonën vizuale e korridor tuaj.

Hyrja e ngushtë (23)
spektër ngjyra

Ajo ka qenë provuar se ngjyra të ndritshme të ndihmojë për të shmangur ndërprerje. Por rrinë në ngjyra të ndritshme nuk kanë nevojë për të, për shkak se këto ditë ka pasur një shumëllojshmëri të ngjyrave.

Hyrja e ngushtë (26)

Ju gjithmonë mund të përdorni shtresa të ndritshme ose shkëlqen e bojës. Në përgjithësi, në qoftë se ju rrinë në ngjyra të lehta, ju do të shmangë zonat ku nuk ka as prej të cilave është e padukshme, dhe kjo është një avantazh i madh në hartimin e sallës.

Hyrja e ngushtë (27)

Hidhni një sy për shembull për paleta ngjyrë bezhë. Të gjitha hije të butë, të qetë dhe të ngrohtë. Zgjedhja zgjidhje progresive, ju nuk mund të pajis keq në tonin dhe ndarë ngjyrë në zona të caktuara.

Hyrja e ngushtë (28)

Por mos harroni se çdo zonë duhet të përputhen me ngjyrën e projektimit dhomë. Kështu, ju me siguri do të arrijë sukses dhe të bëjë edhe korridor visually pranueshëm dhe nuk krijojnë një përshtypje negative.

Hyrja e ngushtë (30)

mobilje

Mobilje në korridor të ngushtë instaluar përgjatë mureve, dhe pastaj mundësitë e veçanta nuk do të.

Hyrja e ngushtë (31)

Sa për dizajn, mobilje duhet të jetë e lirë të pjesëve të spikatur dhe atributet e tjera shqetësuese kalimit. Përdorni kabinete cekët dhe për të shpëtuar një hapësirë.

Hyrja e ngushtë (46)

Sa për ton, atëherë të gjitha është e thjeshtë. Toni i mobiljeve duhet të jetë e kombinuar me sipërfaqe dhomë, e cila do të jetë e vendosur. Mos e përdorni kufje për dekorimin e salla e hyrjes me zona të veçanta.

Hyrja e ngushtë (45)
Fotografitë korridor të ngushtë

Hyrja e ngushtë (32)

Hyrja e ngushtë (33)

Hyrja e ngushtë (34)

Hyrja e ngushtë (35)

Hyrja e ngushtë (36)

Hyrja e ngushtë (37)

Hyrja e ngushtë (38)

Hyrja e ngushtë (39)

Hyrja e ngushtë (40)

Hyrja e ngushtë (41)

Hyrja e ngushtë (42)

Hyrja e ngushtë (43)

Hyrja e ngushtë (44)

A korridor ngushtë (47)

Hyrja e ngushtë (48)

Një korridor i ngushtë (49)

Hyrja e ngushtë (50)

Hyrja e ngushtë (51)

Hyrja e ngushtë (52)

Hyrja e ngushtë (53)

Hyrja e ngushtë (54)

A korridor ngushtë (55)

Hyrja e ngushtë (56)

Hyrja e ngushtë (57)

Hyrja e ngushtë (58)

Hyrja e ngushtë (59)

Hyrja e ngushtë (61)

A korridor ngushtë (62)

Hyrja e ngushtë (65)

Hyrja e ngushtë (66)

Hyrja e ngushtë (67)

Hyrja e ngushtë (68)

A korridor ngushtë (69)

Hyrja e ngushtë (70)

DESIGN korridor të ngushtë në Hrushovi

Ata që jetojnë në shtëpitë e Hrushovit, i huaj për nga madhësia e tyre të vogël dhe mungesa e kenaqesive si të tillë.

Ajo do të jenë të interesuar në:   shtëpive të drurit 8x10 FOTO PROJEKTE

Korridor në hruschevke (6)

Në këtë artikull, ne do të kushtoj vëmendje të veçantë për korridor në Hrushovit, dhe të ofrojë idetë më të përshtatshme dhe mundësitë për dekorimin e brendshëm dhe projektimin e ëndrrave tuaja.

Korridor në hruschevke (20)

Idetë më të njohura

Këto objekte nuk janë vetëm një zonë të vogël dhe korridoreve të ngushta, por edhe forma papërshtatshëm.

Korridor në hruschevke (1)

Në këtë rast, nuk mund të bëjë pa minimalism, siç tregohet në foto në korridor Hrushovit, pasi kjo zgjedhje nuk do të thotë tepruar cluttering hapësirën tashmë të vogël.

Zgjidhja më e mirë për krijimin e një korridor të përsosur të brendshëm në Hrushovi do të përdorë ndërtuar në versionin e kabinetit (Coupe).

Korridor në hruschevke (10)

Në rastin e shkronjës korridori D, është më mirë për të përdorur një lloj të qoshe.

 • Wallpapers paradhomë (27)
  Wallpapers korridor - e cila për të zgjedhur? 115 Fotografitë e ideve më të mira se si të dekoroj letër-muri në korridor brendshme
 • ndarjet veshjet në sallë (84)
  Rrëshqitje veshjet në sallë - Photo 110 variante të dizajnit modern
 • holl Ottoman (76)
  Osman në sallë fotot e 75 e dizajnit, llojeve, qëllim, mundësitë.

Korridor në hruschevke (11)

Vetëm me të drejtën dhe zgjedhjen e duhur të mobiljeve që ju mund të krijojë një sallë të bukur dhe të rehatshme, të cilat mund të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja. Gjëja kryesore kur disa defekte - koha për të rregulluar ato.

Korridor në hruschevke (12)
Disa ide interesante projektimit Hrushovi

Në mesin e harton pazakontë e korridor, nuk janë ato të Hrushovit, të cilat përfshijnë bazën për përdorimin e kabineteve vogla. Dhe madhësia e tyre është drejtpërdrejt e varur në hapësirën korridor vetë.

Korridor në hruschevke (13)
Ne gjithashtu rekomandojmë:

 • Pllake në korridor (73)
  Pllaka në korridor: TOP-100 foto të një kombinimi të bukur të projektimit dhe në korridor.
 • Tavan i sallës (80)
  Tavani në sallën e hyrjes - të cilat një për të zgjedhur? Shqyrtimi i opsioneve të njohura për fotot e 80.
 • hyrje e zezë (77)
  Black Hall - dizajn elegant dhe rigoroz (90 photos)

Ata mund të strehojë jo vetëm këpucë, por edhe elemente të sipërme. Të tilla të brendshme nuk nënkupton praninë e ndonjë pjesë ose elemente, kështu që kjo dekoratë nuk kërkon një hyrje.

Korridor në hruschevke (14)

Relativisht shpesh pasqyrë, dhe kjo është e lidhur me praktike lartë mund të përdoret. ju mund të vënë statujat e vogla dhe origjinale, nëse e dëshiruar.

Korridor në hruschevke (15)
dizajni tavan

Siç pastrimit mund të përdoret:

 • Raft sallë (72)
  Raft në sallën: një rishikim i llojeve të njohura dhe risive. 100 Photo Projektimi!
 • Ndërtuar në dollapët në Hall (66)
  Ndërtuar në veshjet në sallën 75 Fotografitë e idetë e projektimit
 • Bench në sallë (73)
  Fron në korridor - një rishikim të dizajnit popullore e produkteve të reja për fotot 100

Korridor në hruschevke (17)

 • Paint - përgatitur paraprakisht me një sipërfaqe prej suva dhe abetare;
 • pllaka PVC - më e thjeshtë dhe më opsion buxhetit;
 • pllaka pasqyrë - mund të mos jetë gjithmonë e përshtatshme në një sallë të vogël në Hrushovit;
 • Historiku - mjaft një alternativë e mirë të paturit e një specie peshë në cilësi;
 • suva dekorative - ndihmon për të fshehur defektet dhe parregullsitë e mundshme;
 • tavanet - relativisht të shtrenjta, por në të njëjtën kohë të qëndrueshme.

Korridor në hruschevke (18)

Që tavani mund të ketë dallime të rëndësishme, shpesh për të zgjidhur këtë problem duke përdorur strukturat e pezulluar.

Korridor në hruschevke (19)
dizajni mur

Në radhë të parë, çdo punë riparim fillon me përzgjedhjen e materialeve të nevojshme. Më mirë në qoftë se ajo do të jetë pastrimi materiale. Më të njohura janë:

Korridor në hruschevke (21)

 • suva kompozime dekorative - i jep origjinalitet, të paturit e një shumëllojshmëri të textures;
 • Paint - hapësirë ​​zgjerimi nëpërmjet hije sqaruar;
 • dekorative tulla - një mënyrë praktike, por si ajo nuk është për të gjithë, dhe dëgjova rreth tij nuk është e gjitha;
 • Muri - është më mirë në qoftë se ajo është një metodë e kombinuar, zgjedhja model duhet të varet direkt në vetë hapësirën.
Ajo do të jetë interesante:   Si për të marrë një peng për të ndërtuar një shtëpi pa pagesë poshtë

Korridor në hruschevke (22)

Mos harroni në lidhje me harmoninë e mureve dhe dizajnit të përgjithshëm në versionin përfundimtar të korridor nuk ka humbur sharmin dhe integritetin e saj.

Korridor në hruschevke (23)

përfunduar në dysheme

Meqë sipërfaqja e katit tenton të veshin shpejt, në një varieteteve të përbashkët dhe tashmë të provuar është më mirë të përdorni pllaka qeramike, guri ose laminat shtresë e pika të forta lisi.

Korridor në hruschevke (24)

Të paktën më e keqja janë:

 • -less dogovechen linoleum, por vlera e saj është relativisht e ulët se, për shembull, pllaka;
 • qilim bërë prej najloni - është më mirë, nëse grumbull është sa më e shkurtër.

Korridor në hruschevke (25)
vendosja e suksesshme e mobiljeve

Kjo është mjaft e një detaj i rëndësishëm, pasi korridor të ngushtë në Hrushovi nuk është në gjendje të japë një mundësi për të vendosur ato pjesë të mobiljeve që do të jetë e dëshirueshme.

Korridor në hruschevke (26)

Për të mbajtur rritjen e funksionalitetit dhe rrëmujë reduktuar, më të mirë në qoftë se ju keni skemë para-konceptuar e marrëveshjes. Në këtë rast, ju mund të përdorni mobilje me porosi.

Korridor në hruschevke (27)

Jo më pak të njohura është vendosur me tavolina, dhe ky lloj ideal për dhomë me çdo dimensione.

Korridor në hruschevke (28)

Një tjetër alternativë e mirë është e mjaftueshme për të krijuar një sallë moderne e hyrjes në Hrushovi është përdorimi i një stol të veçantë për këpucë.

Korridor në hruschevke (30)

Por nga ajo që menjëherë duhet të braktiset, sepse ajo është nga racks - racks, kështu që ata janë mjaft të aftë për të në përgjithësi dhe do të spam të gjithë hapësirën në dispozicion.

Korridor në hruschevke (31)
Ndriçimi Features

Idetë më të pazakontë të furnizimit të lehta duhet të përfshijë:

Korridor në hruschevke (32)

 • në prani të tavane të lartë - ndriçim të drejtuara në një pjesë, në të ulët - ajo shërben për të zbardh sipërfaqen e tavan;
 • në qoftë se ju doni të krijoni një dritë të butë është më mirë të përdorni dritën e reflektuar nga tavani;
 • ajo është e rekomanduar për të përdorur disa burime të lehta.

Korridor në hruschevke (33)

Varësisht nga aftësitë e dritës mund të lehtë të krijojë idetë më të pazakontë në korridor Hrushovi, me zgjerimin vizuale e hapësirës në dispozicion, ose sipas nevojës duke bërë atë tashmë.

Korridor në hruschevke (34)

Në thelb, halopgjen ose llambat e kursimit të energjisë janë përdorur për dritën më e natyrshme.

Korridor në hruschevke (35)
Fotografitë në hruschevke korridor

Korridor në hruschevke (38)

Korridor në hruschevke (39)

Korridor në hruschevke (40)

Korridor në hruschevke (41)

Korridor në hruschevke (42)

Korridor në hruschevke (43)

Korridor në hruschevke (44)

Korridor në hruschevke (45)

Korridor në hruschevke (46)

Korridor në hruschevke (47)

Korridor në hruschevke (48)

Korridor në Hrushovit (49)

Korridor në hruschevke (50)

Korridor në hruschevke (51)

Korridor në hruschevke (52)

Korridor në hruschevke (53)

Korridor në hruschevke (54)

Korridor në hruschevke (55)

Korridor në hruschevke (56)

Korridor në hruschevke (57)

Korridor në hruschevke (58)

Korridor në hruschevke (60)

Korridor në Hrushovit (62)

Korridor në hruschevke (63)

Korridor në hruschevke (65)

Korridor në hruschevke (66)

Korridor në hruschevke (67)

Korridor në hruschevke (68)

Korridor në hruschevke (1)

Korridor në hruschevke (2)

Korridor në hruschevke (3)

Korridor në hruschevke (4)

Korridor në hruschevke (5)

Korridor në hruschevke (6)

Lënë një koment