PERMASAT devijim në lartësi 570MM

Faqja kryesore » Ndërtimi » PERMASAT devijim në lartësi 570MM
Ndërtimi No Comments

Ramps për njerëzit me ANGULATING kufizuar mobilitetit ...

Ligji për mbrojtje sociale, rregullat e projektimit, dimensionet pajisje, gjerësinë dhe shpatin e ramps (Enjoy, prerë), për përdoruesit e karrigeve me rrota, karrocë në ndërtesat publike

Ramps - një pjerrësi makinë-pajisje për të lundruar në shkallët me lëvizshmëri të kufizuar.

aftësi të kufizuar

aftësi të kufizuar

Për një grup të tillë (MGN), ndër të tjera përfshijnë persona me aftësi të kufizuara dhe personave me karrocë. ramps përshtatur siç duhet - është në shumë raste mjeti i vetëm me të cilën njerëzit me lëvizshmëri të kufizuar për të kapërcyer një fluturimi të shkallëve, shkoni në shtëpi, të marrë në ndërtesat publike dhe transportit.

Korrekt vendosur devijim

Korrekt vendosur devijim

luftoj instaluar në mënyrë të paligjshme

luftoj instaluar në mënyrë të paligjshme

Ligji për mbrojtje sociale të Personave me Aftësi të Kufizuara

Statusi social i personave me aftësi të kufizuara janë të mbrojtura nga ligji i Federatës Ruse N 181-FZ e 24 nëntor, 1995, në nenin 15 e cila ka udhëzime mbi aksesin e lirë të përdoruesit me rrota me objektet e infrastrukturës të banimit dhe të përbashkët:

Standardet dhe rregulloret në fushën e MGN ramps pajisje

Në ndërtesat publike, ramps pajisje për përdoruesit e karrigeve me rrota dhe njerëzit me karrocë rregullon Snip 35-01-2001.

Snip 35-01-2001

Snip 35-01-2001

Kjo normat e ndërtimit dhe rregullat e Federatës Ruse në qasje të papenguar në ndërtesat dhe objektet për njerëzit me lëvizshmëri të kufizuar, ku paragrafi i tretë i seksionit "Shkallë dhe ramps" treguar kërkesat e përgjithshme për objekte të tilla:

 1. Nëse diferenca arrin në katin e deri në 0.8 m, një devijim heqjen nuk duhet të tejkalojë 8%, që është raporti i 1:12, që është 2,86 °. Kur dallim seksi është më pak se 0.2 m lejohet devijim shpat 10%. Në raste të veçanta, pajisja është dhënë ramps spiral.
 2. Ramp width: jo më pak se një metër në lëvizje një anë, me një kokë - jo më pak se 1.8 m horizontal platformë devijim ndryshim duhet të jetë jo më pak se 1.5 m ..
 3. Skajet gjatësore e ramps duhet të ketë asnjë ledges në 0.05 m të lartë.
 4. Kur diferenca në lartësi prej më shumë se 0.45 m përgjatë rampave në të dy anët janë të vendosur me railings vazhdueshme parmak, e cila duhet të tejkalojnë pjesën luftoj prirur 0.3 m.
Lexo më shumë:   shtëpi pushimi e tullave

Parametrat kryesore të ramps

Parametrat kryesore të ramps

Shtetërore ramps standarde pajisjeve në vende publike

Në IEC 51261-99, seksioni i pestë i përcaktuar mirë standardet e rehabilitimit stacionare pajisje të ramps të vendosura në objektet publike, ndërtesat dhe automjetet mbështetëse.

Çfarë është devijim dhe të ndryshme llojet e ramps

Luftoj dhe devijim - kjo është e njëjta gjë, kanë të njëjtin përcaktim si platformë të pjerrët, devijim apo platformë që lidh të dy sipërfaqet horizontale e lartësi të ndryshme. Koncepti i luftoj aplikueshëm për karrige me rrota dhe karrocë kapur për pajisjet e dy vrapues metalike. Lip shpesh të referuara si një ose dy platformë të gjerë. Por dallimi në mes të pajisjeve është pothuajse jo-ekzistente.

luftoj

luftoj

Çdo të llojeve të luftoj pajisur (devijim) për fëmijët apo karrocë është i obliguar që në përputhje me kërkesat themelore të Enjoy, prerje të Federatës Ruse. Nga ana tjetër, ndërtimi nuk duhet të përbëjë një rrezik për jetën, shëndetin dhe pronën e njerëzve të tjerë, sidomos të moshuarit, të cilat vlejnë edhe për njerëzit me lëvizshmëri të kufizuar. Disa lloje të pajisjeve të prirur me rrota mund të bëhet shkak i konflikteve të rënda mes banorëve të lartë rritje, të tjerët të përmbushur të gjitha kërkesat e sigurisë të të dyja palëve.

Veshje në rritje të lartë të ndërtimit të

Veshje në rritje të lartë të ndërtimit të

pajisje fikse

 1. ramps stacionare instaluar në hapat, duke marrë parasysh tiparet arkitektonike të ndërtesave dhe terrenit. Ndërtuar nga metali apo konkrete, mund të jetë një dhe dy-span, duhet domosdoshmërisht të ketë një kangjella. A jo gjithmonë plotësojnë kërkesat e standardeve dhe sigurisë masat.

  luftoj stacionare

  luftoj stacionare

 2. ramps palosshme mund të përfshihej dhe nuk janë në fluturim të shkallëve vazhdimisht. Kjo strukturë e ngurtë nga varet ngrihet vertikalisht dhe është fiksuar në mur ose kangjella shulat e. Pajisja është instaluar në një pallati, duke i dhënë qasje të lehtë në shkallët dhe qasje në kangjella e qiramarrësve të tjera. pajisje palosshme janë përdorur edhe në transportin publik. Për fat të keq, modele të qëndrueshme dhe të lehtë janë bërë nga alumini, bëhen objektiva për gjuetarët vjedhje metaleve nonferrous.

  luftoj Folding

  luftoj Folding

pajisje të lëvizshëm

 1. Rrëshqitje ramps largpamës  - është një peshë e lehtë, i lëvizshëm, dizajn universal në formën e dy ramps të veçanta. Pesha dhe dimensione kur mbledhur dhe i tëri për modele të ndryshme ndryshojnë, por ato janë bërë të gjitha nga materiale të qëndrueshme, mundësisht alumini, të veshura me jo-shqip dhe inkubohet peshë prej 200-400 kg.

  Devices përshtatshme për shkallë, ardhjen në transport dhe të tjera paarritshëm për kodrat e karrigeve me rrota. Përhapja në gjatësinë e dëshiruar, dhe në disa raste (tejkalimin pragjet) mund të përdoret undecomposed. Shtyjnë një gjatësi prej 3.5 m, në shtetin mbledhur ata janë shumë kompakt, me një mesatare prej 1.5 m.

  luftoj anulohet largpamës

  luftoj anulohet largpamës

 2. ramps roll janë duke u bërë gjithnjë e më popullore për shkak të thjeshtë sjelljen e tyre në pozicionin dhe kompakt duke punuar, kur palosur, kur palosur në një shtjellë magazinimit dobishëm. Kjo mund të jetë një i vazhdueshëm ose dy ramps. Hartimi i lehtë, të qëndrueshme, të sigurt në çdo mot. Ramps janë bërë nga module të veçanta, sepse ata lehtë mund të zgjasin ose të shkurtojnë vetë. Tani ajo është më i përshtatshëm dhe të thjeshtë ramps formë për karrige me rrota. Ajo është përdorur shpesh në vendet e ngjarjeve publike.

  roll luftoj

  roll luftoj

 3. Ramps për pragjet  - pajisje të vogla mund të bëhet nga një fletë metalike për një prag të caktuar ose palosjen jenë të përshtatshme për pikat e ndryshme të vogla.

  Luftoj për pragjet

  Luftoj për pragjet

Lexo më shumë:   Dhoma gjumi CORNER me katër dritare FOTO

Si për të llogaritur shpatin dhe të bëjë vizatime të luftoj me duart e tyre në hyrje

Nevoja për ndërtimin e rampave për karrige me rrota mund të jetë në një shtëpi private me terrenit pabarabartë apo hyrje të shtëpisë, ku ka një shkallë.

Luftoj në një shtëpi private

Në hyrje të ndërtesës së banesës nuk është e nevojshme në mënyrë të pavarur të vendosur devijim pa lejen e Autoritetit Strehimit. ndërtuar në mënyrë të paligjshme ndërtesa, të jetë shpërbërë dhe mund të shkaktojë shumë probleme. Kompensuar shpenzuar në përmirësimin e luftoj të holla, madje edhe me një autorizim nuk do të jetë e lehtë.

Vendosja ramps në hyrje të një pallati

Vendosja ramps në hyrje të një pallati

Llogaritja paragjykim

Pajisja e devijim në hyrje të ndërtesës private ose multi-katëshe, është e nevojshme për të llogaritur pjerrësinë e luftoj, i cili duhet të përcaktojë lartësinë heqjen dhe gjatësinë e projeksionit horizontal i shkallëve.

 1. vertikalisht montuar rrip banesë për të përcaktuar lartësinë heqjen (ndryshim niveli) në fund të bazës së fazës së parë. Grupi i dytë është i njëjtë rrip në mënyrë që nga njëra anë e saj ishte vendosur në këmbë shkalle të lartë të shkallës, dhe një anë dytë pingul kryqëzon i pari. Duke matur bar vertikale nga dyshemeja deri në pikën e bare ndërprerje, ju mund të gjeni lartësinë e ashensor.

  Nivelet ulje zonat Ramp

  Nivelet ulje zonat Ramp

 2. Gjatësia e projeksionit horizontal e fluturimit të shkallëve matet përgjatë bazë të poshtme (kat, tokë) nga fillimi i fazës së parë deri në fund projeksionit të fazës së sipërme.

  Gjatësia e projeksionit horizontal e fluturimit të shkallëve

  Gjatësia e projeksionit horizontal e fluturimit të shkallëve

 3. Nëse diferenca lartësi shënohet me letër H, dhe gjatësinë e projeksionit horizontal të letrës shkallë L, atëherë pjerrësia devijim llogaritet sipas formulës: H / L.

Prodhimi i luftoj kanate metalike

Në hyrje është e pajisur më mirë me kanate devijim metalike, e lehtë për karrige me rrota dhe karrocë, e cila në të njëjtën kohë merr një minimum prej Housemate bezdisjen.

Luftoj në hyrje

Luftoj në hyrje

materiale të nevojshme

 • dy copa Bracket gjerë prag ose e barabartë me gjatësinë e fluturimit të shkallëve;

  prag të gjerë

  prag të gjerë

 • grupet çeliku ose qoshet e struts tërthor, 3 mm trashë dhe 3-4 cm gjerë;
 • tre pjesë të menteshës masiv dera;

  Massive derës

  Massive derës

 • tre pjatë elongating në U-formë, të dizajnuara në mënyrë që tërthorëse e tyre të sipërme të lidhur me varet, në gjetjen e atë, dhe e vendosi në çelës automatik brendshme të raft shkallë mbyllje;
 • tre fasteners drejtkëndëshe, gjatësia e cila korrespondon me gjerësinë e shtrirjes së pllaka.
Lexo më shumë:   Sa duhet TIMBER 200x200 Në shtëpi Calculator

rritje

 • segmente Sill ose Këndi janë të ngjitur për anëtarin kryq në përputhje me pozitën e rrotave topi. Crossmembers mund të jetë nga dy deri në katër, në varësi të kohëzgjatjes së ashensor. Ato janë të vendosura në vende sa më afër zgjohet.

 • Për shtojcë në fund të luftoj dhe sythe e pllaka zgjerimi mund të përdoret me vida countersunk kapele ose ngjitur së bashku, kjo është shumë më e besueshme. Zgjatja përfshin pjatë baze dhe te kornizave kangjella e fiksuar fasteners drejtkëndëshe si nga bulonave ose saldim.

  Devijim të zgjatur pjata

  Devijim të zgjatur pjata

 • Që në pozicionin ngritur luftoj është mbajtur të sigurt, të bëjë një lak të bllokohet ose të vendosur si rrufe në qiell.

  Fixing devijim përdorur bulon

  Fixing devijim përdorur bulon

standardet e projektimit dhe llojet e rampave për përdoruesit e karrigeve me rrota, karrocë (ashensor) në ndërtesa publike - ligji, pajisja luftoj - madhësia, gjerësia, shpat (Enjoy, SNIP), e cila është një platformë e pjerrët, si për të bërë një devijim për të llogaritur pjerrësinë në hyrje me duart e tij - vizatimet


Mesazhi
dërguar.

Plotësoni një aplikim
menaxher ynë do t`ju kontaktojë pas pak

* - fushat janë të nevojshme

Si devijim matur shpat? - FORUM DWG.RU

Imazhet RFQ për dimensionet devijim në lartësi 570MM

Lënë një koment