WALLS PLANIFIKUESI ndërtesë me 3

Faqja kryesore » Puna Outdoor " Layout ndërtesë me 3 mure
rrugë punë No Comments

home Project në një seksione të ngushta dhe të gjata

Shpesh në periferi të ngushtë është mjaft e vështirë për të marrë ose blerë tokë. Praktika tregon se çështje të tilla shpesh përfshijnë kosto të rënda financiare. Përveç kësaj, vendi ideal, edhe në qoftë se ata kanë kapacitet financiar, janë të zëna tashmë.

House planet për zonat e ngushta - rrugën e lehtë për të dalë nga një situatë të vështirë

Çfarë duhet të bëni në qoftë se ajo merr për të blerë tokën, por vendi është i pabarabartë i ngushtë. Vetëm një mënyrë për të dalë - shfletoni harton shtëpi për zonat e ngushta. Në këtë moment, mundësitë me të vërtetë ndryshuar me të vërtetë. Në qoftë se ne e shohim çështjen me mendje, ju mund të merrni rezultate të kënaqshme me përpjekje minimale.

House planet për zonat e ngushta - ka mundësi!

Harton më të zakonshme për seksionet e ngushta të shtëpive përfshijnë llogaritje për disa dhoma të vendosura "qerre". Por në çdo rast nuk është e nevojshme për të nxjerrë paralele me modelet e famëkeqe Hrushovi - duke përdorur vlerësimet kompetente për zonat projekte të ngushta të shtëpive mund të merrni rezultate shumë të kënaqshëm.

House planet për zonat e ngushta - vetëm faktet!

Opsioni më i buxhetit - shtëpi një-katëshe e betonit gazuar . Kulmi është e mirë për këtë shtëpi - fushuan. Fakti që jastëk ajri midis vetë ndërtesës dhe çati direkt lejojë ndërtesë e vogël nuk nxehet nën diellin përvëlues të verës. Kulmi si një opsion i përshtatshëm dhe propozoj, por do të ishte më mirë për të parë pllaka. Sidomos se për një zonë relativisht të vogël nuk duhet shumë.
Opsioni i shtrenjtë - ashtuquajtura Garret ndërtesë me një apartament nën çati. Në ditët e ngrohta të verës, papafingo janë të vendosura shtretër komod, e cila mund të kthehet në katin e parë në një jetë të mirë. Më shpesh, për të ruajtur një ndjenjë të shumës së hapësirës në katin e parë është bërë në një dhomë të vetme, dhe shkallët çon deri draftin e shtëpive të ndërtuara për komplote të ngushta maksimale këndshëm.

Lexo më shumë:   Hartimi i një të vogla PHOTOS kuzhinë

House në plan të ngushtuar seksione në katalogun

Options VIP klasë. House në plan për të ngushtuar fushat e klasës " elitat " shpesh përfaqësojnë një ndërtesë dy ose tre-katëshe me një sauna ose banjë me avull, e cila zë një pjesë të katin e parë. Projekte të tilla e shtëpive për zonat e ngushta janë të lidhur me një barrë të caktuar financiar, por është e vlefshme. Fakti që një shtëpi me një sauna, nëse ata janë të izoluar mirë dhe të pajisur me fireplace elektrike apo klasike mund të shërbejë si një destinacion i shkëlqyer pushime jo vetëm në verë, por edhe gjatë motit të ftohtë. Kjo është për të ndërtuar një shtëpi të vendit një herë, ju mund të siguruar vetes mundësinë e një qëndrim të këndshëm për jetën, dhe madje edhe në trashëgiminë e tij për të kaluar! fat të mirë!

Lënë një koment