LAYOUT dhe ndërtimi Shtëpi Prefab

Faqja kryesore » Ndërtimi » faqosje dhe CONSTRUCTION Prefab Shtëpi
Building No Comments

shtëpi projekt me një kat papafingo, në bazë të ndryshuar teknologjinë e ndërtimit kornizë
Z128 dk 157 m² 37 500 rubla.

draft version i një të vetme-katëshe vilë Z10 përshtatur për ndërtimin kornizë
Z10 dk 134 m² 37 500 rubla.

kornizë Projekti i papafingo në shtëpi në një dizajn klasik
Z212 dk m² 92 32 600 rubla.

Projekti është një rehatshme shtëpi dy-katëshe, përshtatur për teknologjinë kornizë
Zx24 dk 163 m² 39 500 rubla.

vilë zoti me një kat papafingo, përshtatur për ndërtimin kornizë
Z177 dk 103 m² 32 600 rubla.

Projektet e shtëpive frame, kornizë foto projektet e shtëpive, kornizë shtëpi projektet foto, projekte në shtëpi kanadeze foto, panel shtëpi projektet foto, shtëpitë panel projekton çmimet foto, parafabrikuara projekte House Fotografitë, harton shtëpi panel kornizë foto, harton e shtëpive kornizë çmimeve foto, kornizë një-katëshe foto

harton bukur e shtëpive kornizë: catalog photo

Kostoja e shtëpive frame sot krahasueshme me banim ndërtuar mbi teknologjitë e tjera (më të lirë mund të jetë përveç se shtëpitë e paneleve shkaba). Kjo është ajo që ata janë tërheqës për zhvilluesit në 2018. Por, në këtë vilë, ka jetuar deri në pritjet në cilësi dhe rehati, për t'iu qasur procesi i ndërtimit duhet të jetë me shumë kujdes, pasi projektimit.

Në këtë seksion të katalogut ju mund të shihni projektet e përfunduar e shtëpive kornizë, foto, video, skica, vizatime, diagrame.

Dallimi kryesor nga shtëpia tradicionale kornizë - një tortë mur.

Muret e materialeve prej guri (tulla, apo gazuar) të drurit kanë një strukturë uniforme.

Ajo që është në mur:

 • druri ose frame metal,
 • ngrohës që mbush (leshi mineral, polisterol dhe ngrohësit tjera pazakonta)
 • veshja e brendshme dhe të jashtme,
 • Shtresa e mundur me tej izolimin nga jashtë.

Kornizë e ndërtesës - një sistem i trarëve, shtyllat dhe elemente të tjera, ata mbajnë kate ngarkesës, kulmet.

Projekti shtëpi kornizë tregon të gjitha të dhënat relevante:

 • Seksionet kryq e trarëve, shtyllat hap përmasat e elementeve të tjera të kuadrit, të cilat janë llogaritur në bazë të ngarkesës e ndërtesës.
 • Plotësimi trashësi dhe izolimin e jashtme, janë të zgjedhur në mënyrë që kostot e ngrohjes dimrit ishin të ulëta, dhe në mur vetvete nuk vë shtresa shtesë e izolimit. Këto parametra janë vendosur në projekt, si rezultat i llogaritjeve inxhinierike.
 • Parametrat Foundation, duke marrë parasysh peshën e lehta vilë, atëherë kostoja do të jetë më e ulët, pa kompromentuar cilësinë.

N Para ndërtimit duhet të bëhet sondazheve gjeologjike në vend për të siguruar se fondacioni tuaj tipike, ose duhet të përshtaten të arsyeshme. Për atë që është, të na tregoni më shumë në shtojcë tonë "përshtatjen e bodrum."

Prandaj, një projekt shtëpi kornizë duhet të jetë i përshtatur posaçërisht për këtë teknologji! Atëherë çdo kompani ndërtimi profili do të ndërtoj një të sigurt të strehimit, të rehatshme. Planet shtëpi kornizë, të mbledhura në këtë pjesë të katalogut, të përshtatura me kornizë druri me izolim leshi mineral. Ndoshta, edhe, dizajni individualisht.

Me ndihmën e shërbimeve shtesë mund të modifikohet shtëpi kornizë layout, krijuar dizajn të brendshëm të vilë dhe peizazhit, ose ka bërë ndryshime të tjera. dokumentacionit të projektit mund të plotësohet nga një sistem të ngrohje kat, shërim të ngrohjes, në projekte të tjera inxhinierike.

Dokumentacioni i projektit përfshin 5 seksione: Neni tre inxhinieri (furnizimi me ujë dhe kanalizimet, ngrohje dhe ventilim, elektrike); Seksioni arkitektonike, konstruktive.

Çdo projekt është i mbrojtur nga e drejta e autorit, i cili jep klientëve sigurinë ligjore në ndërtimin e një vilë në dokumentacionin e projektit Z500. Certifikata vendosur në vend, podtverzhlaet që Z500 Company - përfaqësuesi zyrtar i zyrës arkitektonike ndërkombëtare Z500 në Rusi.

Është e rëndësishme të theksohet, Z500 kompania nuk ka zhvilluar projekte shtëpi shkaba.

Për shembullin e seksionit hedhur KD (struktura prej druri) + paraqitjen Shembull mur:

dizajn funksionale dhe praktike e shtëpisë Z7 në projektimin wireframe
Z7 dk m² 87 32 600 rubla.

shtëpi projekt me një kat papafingo, në bazë të ndryshuar teknologjinë e ndërtimit kornizë
Z128 dk 157 m² 37 500 rubla.

shtëpi pritjeje dhe 80 deri në 100 m2dachi m2dlya ngushtuar uchastkovdlya gjerë uchastkovdlya sizmike regionovdlya 1 hausybanigarazhigostinitsy semidlya 2-semeytaun

27,544 ndjekësit

shtëpi projekt me një kat papafingo, në bazë të ndryshuar teknologjinë e ndërtimit kornizë
Z128 dk 157 m² 37 500 rubla.

kornizë Projekti i papafingo në shtëpi në një dizajn klasik
Z212 dk m² 92 32 600 rubla.

vilë zoti me një kat papafingo, përshtatur për ndërtimin kornizë
Z177 dk 103 m² 32 600 rubla.

Projekti është një shtëpi kompakt i zoti me një kat papafingo, përshtatur për ndërtimin frame.
Z38 dk 110 m² 32 600 rubla.

shtëpi e gjërë tradicionale me një dritare gji, është bërë në bazë të teknologjisë kornizë.
Z99 dk 127 m² 32 600 rubla.

dizajn funksionale dhe praktike e shtëpisë Z7 në projektimin wireframe
Z7 dk m² 87 32 600 rubla.

Për fat të keq, një projekt i tillë ende ...

Nëse ju mendoni se një projekt me cilësimet që ju keni zgjedhur,

Ajo duhet të paraqitet në ofertën tonë. na dërgoni me email

Ne përpiqemi për të dalë me diçka së bashku

Projektet e shtëpive kornizë me papafingo

Promovimi: Pajisjet Elite zbritur!

Ofertë speciale: kur urdhërimin e një gjuhën dhe zakon parket 36 mm + izolimin tharje Dhoma e 100 mm, si një dhuratë!

Frame shtëpi 6 për 6, Projekti 3 - 1,
Frame shtëpi 6 për 6, Projekti 3

Frame shtëpi 6 për 6, Project, 4 - 1
Frame shtëpi 6 për 6, Project 4

Frame shtëpi 6 për 6, Project 6 - 1,
Frame shtëpi 6 për 6, Project 6

Frame shtëpi 6 për 6, Project 7 - 1
shtëpi kornizë 6 për 6, 7 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 9-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 9 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 10-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 10 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 12-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 12 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 13-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 13 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 15-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 15 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 16-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 16 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 18-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 18 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 19-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 19 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 21-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 21 projekt

shtëpi Frame 7 në 6, Project 24-1
shtëpi Frame 7 në 6, Projekti 24

shtëpi Frame 7.5 në 4.5, Project 29-1
shtëpi Frame 7.5 në 4.5, Projektin 29

shtëpi Frame 7.5 deri në 6, Project 32-1
shtëpi Frame 7.5, më 6, 32 projekt

Frame shtëpi 7.5 7, Project 36-1
shtëpi Frame 7.5 në 7, 36 projekt

Kompania "postroechka ruse" merr urdhra për ndërtimin e shtëpive kornizë me papafingo. Ne ofrojmë shërbime për banorët e Rusisë Qendrore dhe Veriperëndimore. Në faqe ju do të gjeni dizajne të shtëpive kornizë me papafingo e madhësi të ndryshme, Layouts të ndryshme.

Features vilë me një papafingo

Attic - papafingo Dhoma Type. Është lagjet që jetojnë e vilë, ka një dhomë të veçantë. Shtëpia ka një papafingo mund të rrisë zonën dobishme e ndërtesës. Gjithashtu në këtë dhomë është gjithmonë e ngrohtë. Ajo nuk kërkon shumë izolimin shtesë të ngrohjes. Është materiale të mjaftueshme izoluese, të cilat janë instaluar në çati.

Një tjetër tipar i dhomës - katin e papafingo ka pjerrësi mure, ashtu siç është e vendosur drejtpërdrejt nën çati. Kjo i jep pamjen origjinale e dhomës, e cila mund të jetë interesante për të rrahur në të brendshme. Mund të instalohet në dormers çati. Kjo do të rrisë sasinë e dritës në dhomë.

Avantazhet e papafingo

 • ajo do të rrisë hapësirën e gjallë e vilë;
 • kostoja e ndërtimit të papafingo është më e ulët se një kat të plotë të dytë;
 • ngarkesës parëndësishëm mbi themelin e ndërtesës. Shtëpia kornizë ka një peshë të vogël në substrate përgatitur. Papafingo në një shtëpi gjithashtu ka një peshë të vogël;
 • nëse shtëpi me një papafingo konvencionale mund të jetë një problem me de-krem të kulmit, në vilë papafingo me pa probleme të tilla. Ndërtimi i ndërtesës së kulmit nuk grumbullohen trashje.

Fazat e ndërtimit të një shtëpie kornizë me një papafingo

 • Instalimi i themelimit;
 • montimi cottages kornizë, ngritjen e mureve;
 • kryerjen e punëve mbulim;
 • instalimi i izolimin termik (muret e izoluar e dyshemesë kryesore, nje dhome papafingo);
 • mbledhur fushat e shërbimeve në vilë;
 • kryerjen e punëve.

Avantazhet e kompanisë "postroechka ruse"

Kompania e angazhuar profesionalisht në ngritjen e shtëpive në teknologjinë kornizë. Katalogu i projektit përmban një gamë të gjerë opsionesh për planifikimin e cottages me një papafingo. Ajo ka projektet e ndërtesave të madhësive të ndryshme, numri i kateve, kulmet me forma të ndryshme dhe paraqitjen e ndryshme të brendshme.

Nëse ju doni të ndërtuar një shtëpi të ngrohtë dhe miqësore kornizë me një papafingo në vend apo për qëndrim të përhershëm, kompania "postroechka ruse" përkthehet në realitet ëndrrën tuaj.

1 1 + kat kat papafingo 2 1.5 kate me nje verande ballkon me garazh papafingo C C C kazan verandë WC me tarraca Oriel

Promovimi: Pajisjet Elite zbritur!

Ofertë speciale: kur urdhërimin e një gjuhën dhe zakon parket 36 mm + izolimin tharje Dhoma e 100 mm, si një dhuratë!

Frame shtëpi 6 për 6, Project në 8 - 1
shtëpi kornizë 6 për 6, 8 projekti

Frame shtëpi 6 për 6, Project 10-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 10 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 12-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 12 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 14-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 14 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 15-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 15 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 21-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 21 projekt

Frame shtëpi 6 për 6, Project 22-1
shtëpi kornizë 6 për 6, 22 projekt

shtëpi Frame 7 në 6, Project 24-1
shtëpi Frame 7 në 6, Projekti 24

shtëpi Frame 7 në 6, Project 25-1
shtëpi Frame 7 6 Project 25 ► 84 m2 675 000 rubla

shtëpi Frame 7 në 6, Project 26-1
shtëpi Frame 7 në 6, Projekti 26

shtëpi Frame 7.5 në 4.5, Project 29-1
shtëpi Frame 7.5 në 4.5, Projektin 29

shtëpi Frame 7.5 deri në 6, Project 30-1
shtëpi Frame 7.5, më 6, 30 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 41-1
shtëpi Frame 8 6, 41 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 43-1
shtëpi Frame 8 6, 43 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 45-1
Frame shtëpi 8 6 45 ► Projekti 84 m2 760 000 rubla

shtëpi Frame 8 në 6, Project 46-1
shtëpi Frame 8 6, 46 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 49-1
shtëpi Frame 8 6, 49 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 54-1
shtëpi Frame 8 6, 54 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 55-1
shtëpi Frame 8 6, 55 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 56-1
Frame shtëpi 8 6 56 ► Projekti 87 m2 680 000 rubla

shtëpi Frame 8 në 6, Project 57-1
shtëpi Frame 8 6, 57 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 60-1
shtëpi Frame 8 6, 60 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 61-1
Frame shtëpi 8 6 61 ► Projekti 84 m2 655 000 rubla

shtëpi Frame 8 në 6, Project 62-1
shtëpi Frame 8 6, 62 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 63-1
shtëpi Frame 8 6, 63 projekt

shtëpi Frame 8 në 6.5, Projekti 67 - 1
shtëpi Frame 8 në 6.5, Projektin 67

shtëpi Frame 8 në 7.5, Projekti 71 - 1
shtëpi Frame 8 7.5 Project ► 71 108 m2 730 000 rubla

Frame shtëpi 8 nga 8, Project 75-1
shtëpi Frame 8 nga 8, 75 projekt

Frame shtëpi 8 nga 8, Project 76-1
shtëpi Frame 8 nga 8, 76 projekt

Frame shtëpi 8 nga 8, Project 78-1
shtëpi Frame 8 nga 8, 78 projekt

Frame shtëpi 8.5 7, Project 82-1
shtëpi Frame 8.5 në 7, 82 projekt

shtëpi kornizë 9 6, Project 86-1
9 kornizë shtëpi në 6, 86 projekt

shtëpi kornizë 9 6, Project 92-1
9 kornizë shtëpi në 6, 92 projekt

Frame shtëpi 9 7.5 Project 101,1-1
Shtëpia 9 kornizë mbi 7.5 101.1 Projektit

shtëpi Frame 9 8.5, Project 105-1
shtëpi Frame 9 8.5, Project 105

shtëpi Frame 10 në 6, Projekti 110-1
Frame shtëpi 10 6, Projekti 110

shtëpi kornizë 10 me 9, Project 114-1
shtëpi Frame 10 9 Project 114 102 m2 ►

pa pagesë në të gjithë Rusinë

1 1 + kat kat papafingo 2 1.5 kate me nje verande ballkon me garazh papafingo C C C kazan verandë WC me tarraca Oriel

Promovimi: Pajisjet Elite zbritur!

Ofertë speciale: kur urdhërimin e një gjuhën dhe zakon parket 36 mm + izolimin tharje Dhoma e 100 mm, si një dhuratë!

shtëpi Frame 7 në 6, Project 23-1
shtëpi Frame 7 në 6, Projekti 23

Frame shtëpi 7 me 7, Project 28-1
shtëpi Frame 7 me 7, 28 projekt

shtëpi Frame 7.5 deri në 6, Project 31-1
Frame shtëpi 7.5 6 31 ► Projekti 75 m2 590 000 rubla

shtëpi Frame 7.5 deri në 6, Project 32-1
shtëpi Frame 7.5, më 6, 32 projekt

shtëpi Frame 7.5 deri në 6, Project 35-1
shtëpi Frame 7.5 6 35 ► Project 75 m2

Frame shtëpi 7.5 7, Project 36-1
shtëpi Frame 7.5 në 7, 36 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 44-1
shtëpi Frame 8 6, 44 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 48-1
shtëpi Frame 8 6, 48 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 52-1
Frame shtëpi 8 6 52 ► Projekti 83 m2 680 000 rubla

shtëpi kornizë 8 deri në 6, Project 53-1
shtëpi Frame 8 6, 53 projekt

shtëpi kornizë 8 deri në 6, Project 59-1
shtëpi Frame 8 6, 59 projekt

shtëpi kornizë 8 deri në 6, Project 64-1
Frame shtëpi 8 6 64 ► Projekti 72 m2 660 000 rubla

shtëpi Frame 7 në 6, Project 66-1
shtëpi Frame 7 në 6, Projekti 66

shtëpi Frame 8 në 7, Project 68-1
shtëpi Frame 8 në 7, 68 projekt

shtëpi Frame 8 në 7.5, Projekti 70 - 1
shtëpi Frame 8 në 7.5, Projektin 70

Frame shtëpi 8 nga 8, Project 74-1
shtëpi Frame 8 e 8 Projektit 74 ► 102 m2 800 000 rubla

Frame shtëpi 8 nga 8, Project 80-1
shtëpi Frame 8 nga 8, 80 projekt

Frame shtëpi 8 nga 8, Project 81-1
shtëpi Frame 8 e 8 Projektit 81 ► 124 m2 1 050 000 rubla

shtëpi Frame 8 në 7.5, Projekti 85 - 1
shtëpi Frame 8 në 7.5, Projektin 85

shtëpi kornizë 9 6, Project 87-1
9 kornizë shtëpi në 6, 87 projekt

shtëpi Frame 9 6, Project 90-1
9 kornizë shtëpi në 6, 90 projekt

shtëpi kornizë 9 6, Project 91-1
shtëpi Frame 9 6 91 ► Project 125 m2 935 000 rubla

shtëpi kornizë 9 6, Project 94-1
9 kornizë shtëpi në 6, 94 projekt

shtëpi 9 frame në 7, Project 96-1
shtëpi Frame 9 7 projekt ► 96 120 m2 850 000 rubla

shtëpi 9 frame në 8, Project 102-1
shtëpi 9 kornizë në 8, Projekti 102

shtëpi Frame 9 8.5, Project 103-1
shtëpi Frame 9 8.5, Project 103

Frame shtëpi 9 9 Project 108,1-1
9 kornizë shtëpi në 9, 108.1 Projektit

shtëpi Frame 10 në 8, Projekti 112-1
shtëpi Frame 10 112 Draft 8 ► 98 m2 1120000 RUB

shtëpi Frame 12 në 8, Projekti 118-1
shtëpi Frame 12-8, Projekti 118

shtëpi Frame 12 në 8, Projekti 119-1
shtëpi Frame 12 119 Draft 8 168 m2 ►

1 1 + kat kat papafingo 2 1.5 kate me nje verande ballkon me garazh papafingo C C C kazan verandë WC me tarraca Oriel

Promovimi: Pajisjet Elite zbritur!

Ofertë speciale: kur urdhërimin e një gjuhën dhe zakon parket 36 mm + izolimin tharje Dhoma e 100 mm, si një dhuratë!

shtëpi Frame 7.5 deri në 6, Project 33-1
shtëpi Frame 7.5, më 6, 33 projekt

shtëpi Frame 8 në 6, Project 47-1
shtëpi Frame 8 6, 47 projekt

shtëpi 9 kornizë në 7, Project 97-1
9 kornizë shtëpi në 7, 97 projekt

shtëpi 9 kornizë në 7, Project 99-1
9 kornizë shtëpi në 7, 99 projekt

shtëpi Frame 9 8.5, Project 104-1
shtëpi Frame 9 8.5, Project 104

Frame shtëpi 9 9 Project 108-1
shtëpi Frame 9 9 Project 108 ► 138 m2 1,045 milion rubla

shtëpi Frame 10 për 8.5, Projekti 113-1
shtëpi Frame 10 8.5, Project 113

shtëpi kornizë 10 me 9, Project 115-1
shtëpi Frame 10 9 Project 115 ► 182 m2 1,345 milion rubla

shtëpi Frame 13 në 10, Project 120-1
shtëpi Frame 13 në 10, Project 120

Ajo do të jetë interesante:   Ndërtimi i shtëpive prej druri në formë të drurit

Lënë një koment