studio norvegjeze ofron një paraqitje e shkurtër në rajonin francez në një mënyrë të re

Faqja kryesore » News » studio norvegjeze ofron një paraqitje e shkurtër në rajonin francez në një mënyrë të re
News No Comments

Reiulf Ramstad Arkitekten, një kompani norvegjeze, duke projektuar një nga ndërtesat më të bukura në Skandinavi, ka zhvilluar një projekt të kuvertë çeliku me pamje nga gurore në Alsace frëngjisht. Muri është projektuar për t'u mbrojtur nga era dhe kushtet e tjera të motit që parandalojnë soditje e natyrës. Projekti Chemin des Carrières kalojnë gjurmët pazhvilluar hekurudhore nga Rosayma në Saint-vendosur, një kuvertë vëzhgimi do të jetë e vendosur në këmbët e Mont Sainte-Odile. Peizazhi harruar ringjallë ide elegante dhe punën delikate në zbatimin e projektit arkitektonik.

Lexo më shumë:   Në Britani, ne kemi krijuar burrë dëbore më të vogël në botë

Lënë një koment