MOS futur imazhet në AutoCAD 2007

Faqja kryesore » Repair » MOS futur imazhet në AutoCAD 2007
Repair No Comments

Në AutoCAD imazhit - një material i domosdoshëm shtesë. Prandaj, pyetja shpesh lind, "Si të futur një vizatim AutoCAD?". Ndonjëherë të dish se si për të futur një foto në AutoCAD zgjidh problemin e kompleksitetit të ndryshme: për shembull, një imazh raster në AutoCAD jep informacion shtesë mbi se si projekti do të duket si në fund mund të jenë të nevojshme për të parë madhësinë, etj Fut imazhe në AutoCAD pdf-format lejon të përshkruajë e saj duke përdorur objekt parakohshme (duke supozuar se pdf file është ruajtur në format vektorial). Prandaj pyetja "si për të transferuar PDF në AutoCAD?" Jo më pak të rëndësishme. Në të vërtetë, prania e një substrate ose shumë të nevojshëm. informacioni në fushën e parë të konsiderueshme zvogëlon kohën tuaj për të krijuar vizatimet e nevojshme.

AutoCAD bitmap image dhe format pdf

Disa mënyra për të futur një imazh në AutoCAD

Le të hap sy hapi se si për të lëvizur vizatim në AutoCAD. Ka disa opsione si për të futur një foto në AutoCAD:

    1. Shko tek tab "Insert" → "Reference" panel → komandës "Bashkangjit"

Fut imazhe në AutoCAD.  E "Connect"

  1. Në komandën e shpejtë për të regjistruar komandës "IZOBVSAVIT"

Futur një imazh nëpër vija e komandës Avtokad

Në secilin rast, një kuti dialogu hapet në të cilën keni nevojë për të gjetur një imazh të përshtatshme. Ju gjithashtu mund të vendosni "llojin e file", për shembull, * jpeg, për të lehtësuar kërkimin. Pastaj shtypni "Open".

pictures përzgjedhjen për AutoCAD

Shkarko images direkt nga Windows Explorer AutoCAD

Një tjetër metodë tradicionale të futur imazhin në AutoCAD - gjeni foto në Windows Explorer, kopjoni atë ( «Ctrl + C"), dhe në grafik hapësirë ​​AutoCAD për shtyp «Ctrl + V». Nga rruga, kjo metodë mund edhe të futur fotot e editor teksti Microsoft Word. Kursi ynë "AutoCAD për Dummies" do t'ju tregojë të gjitha sekretet e programit. 

Fut fotot duke përdorur shkurtesat e tastierës AutoCAD

Cilado metodë e mësipërme ju zgjidhni, në çdo rast, ju do të duhet të përcaktojë parametrat e mëposhtëm:

Lexo më shumë:   sleeves kapak për kur hyjnë në ndërtesë

-> koordinon të pikën e hyrjes;

-> Scale;

-> kënd i rrotullimit.

Këto parametra mund të specifikohet si në kutinë e dialogut, pas thirrje komanda "Bashkangjit" ose nëpërmjet command line ose input dinamike.

AutoCAD: kulture imazhin

Pas bitmap kuadrat në AutoCAD ndonjëherë është e nevojshme për të bërë disa manipulimet me të. Për shembull, ju mund të kopjoni apo të lëvizin, si çdo objekt tjetër. Ka edhe aftësia për të shfaqem një kontur imazhit në AutoCAD. Kjo është e dobishme në qoftë se ju duhet të përdorni vetëm një pjesë e foto. Për ta bërë këtë, ju duhet të dini se si për kulture foto në AutoCAD. 

Pasi ju të futur një foto në program dhe të nxjerrë në pah atë, një re kontekstuale tab "Image". Për kulture imazhin që ju dëshironi për të krijuar prerë kufi. Ajo mund të jetë drejtkëndëshe, poligonale dhe mund të përdorni "polyline" për të përshkruar më saktë pjesën e dëshiruar e foto.

Krijo Clipping kufirit me komandën "polyline" në AutoCAD

Shko tek tab "Image" → "Trim" panel → "Krijo prerë kufi". Tjetra ju duhet të specifikoni nën-parametrin e duhur (në këtë rast, "Zgjidh polyline"). Pastaj, në vizatim të nxjerrë në pah polyline krijuar më parë dhe shtypni Enter.

"Krijo prerë kufi" në AutoCAD

Kontur prerja mund të përmbysur duke shtypur golubenky shigjetë të vogël, siç është paraqitur në Fig.

Krijimi përmbysja zgjedhur rrugën në AutoCAD

Për të fshehur qark zvogëlimin është e nevojshme për sistem IMAGEFRAME ndryshueshme vendosur "0".

Fshehja Clipping kufirit në AutoCAD

Tani që ju e dini se si për të futur një foto në AutoCAD  në disa mënyra dhe  në AutoCAD vizatim prerë. E cila është më e mirë për të përdorur - ju zgjidhni. Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm se objektet e tilla ndihmëse si imazhe raster në AutoCAD janë në gjendje të zgjedh dhe të shpejtuar punën tuaj në program. Gjithashtu vini re se ju mund të përshtateni shkëlqimin dhe kontrastin e imazheve të shkarkuara, duke krijuar kushte optimale për punë.

Video në kurset AutoCAD:

  1. Duke përdorur AutoCAD 100%
  2. modelimit 3D në AutoCAD
  3. Përshtatja e AutoCAD për standardet e ndërmarrjeve
  4. Këshilla dhe truket
  5. Blocks dhe fushat në AutoCAD
Lexo më shumë:   HALL apartament të projektimit në hije të ullirit

Si për të futur një foto në AutoCAD - YouTube

Lënë një koment