Post navigation

Faqja kryesore » Ndërtimi » Post navigation
ndërtim No Comments

Post navigation

Shumë njerëz jo vetëm dëgjuar për ngrohje karboksilike, por edhe në mënyrë aktive përdorin këto pajisje për të ngrohur shtëpitë e tyre. Le të përpiqen të kuptoj se çfarë tipare janë ngrohje karbonit, pro dhe kundër, të cilat ata posedojnë.

Features heaters karboni

ngrohës karbon
ngrohje karbonit janë të mur-montuar, ato janë të fiksuara në mure dhe nuk do të marrë një shumë hapësirë

ngrohje karboksilike janë pajisjet më të fundit dhe mund edhe të provojë veten në këtë rast. Këto pajisje janë konsideruar të jenë disa nga pajisjet me kosto-efektive për ngrohje ndonjë lokalet. Në to element ngrohje është përdorur material të karbonit (fibra), e cila është në një tub kuarc me një vakum. Ky ishte thelbi i këtij zhvillimi.

Është e rëndësishme të theksohet fakti se në cilën pajisje të tilla nuk e djeg oksigjen dhe të kenë tregues të jashtëzakonshme të performancës. mangësitë e tyre do të diskutohet më poshtë.

Tipari kryesor i kësaj ngrohës ishte përçueshmëri termike e saj është shkak për të paraqitur në të nga fibra karboni. Këtu, ngrohjes përçueshmëri lartë se ajo e metalit, për shkak të kësaj ngrohje karboksilike kërkojnë më pak energji, mesatarisht, dy - tri herë në krahasim me TEPLOAGREGAT konvencionale. Përveç kësaj, pajisje të tilla duke përdorur kontrollues ekzistues mund të vendosen në një nivel të rehatshme të nxehtit!

Me një pajisje të tillë në shtëpi, ju mund të harrojmë për të ftohtë të dimrit dhe acar, era e ftohtë dhe shi akullt. Ajo do të ngrohtë gjithmonë dhe kudo!

Mirat dhe të këqijat

fibra karboni natyrë ngrohës
Pajisja karboksilik me një fuqi të 1 kW nxehet dhomë të njëjtës zonë si ajo e vaji me një pajisje tregues 2,5 kW

Përparësitë pamohueshme ngrohje karboksilike përfshijnë:

  • një rrjedhë të mirë të nxehtësisë që vjen prej tyre;
  • elementi ngrohje mbrohet nga penetrimit të ujit;
  • në to nuk ka mbrojtje kundër zjarrit, si dhe nga surges tensionit;
  • ka ndodh menjëhershëm ngrohje aktuale është drejtuar.

Si për të metat ngrohje karboksilike, ata janë pak. Para së gjithash është e rëndësishme të mos bjerë ose përplasem pajisjen, pasi ekziston mundësia e dëmtimit të elementin për ngrohje.

Lexo më shumë:   Video Call në derë të banesës: llojet, karakteristikat, rregullat përzgjedhjes
ngrohës Përfshirë
Heater infra të kuqe shpërndan brez ngrohjes me anë të valëve elektromagnetike

alternativat e mundshme

Në mesin e alternativave të mundshme për ngrohje fibër karboni është që të sigurojë një halopgjen kuarc dhe mikotermicheskie, secila prej të cilave ka karakteristikat e veta, avantazhet dhe disavantazhet e veta.

Kështu, moderne ngrohje fibër karboni kanë provuar vlerën e tyre, siç pasqyrohet në popullaritetin e tyre dhe në kërkesa të mëdha nga konsumatorët!

Lënë një koment