BEST PROJEKTE shtëpitë e drurit 100 ndaj KV M

Faqja kryesore » Ndërtimi » projektet më të mira HOUSE nga druri në 100 m katrore
Building No Comments

Beam-1 projekt
Shtëpia nga një bar 6x8 metra me një 1,5h1,8m verandë. 75.5 m2

Bruce-2 të projektit
Shtëpia nga një m bar 6x8 me tarracë dhe ballkon. 88.8 m2

Bruce-5 të projektit
Bruce-5 të projektit

projektet e përfunduara

shtëpi Compact druri nga një sipërfaqe prej 100 katrore. m -. zgjidhje e përkryer me një buxhet të kufizuar. Ata janë të qëndrueshme, komoditet dhe estetikë të lartë.

Bruce-3 projekt
Historia shtëpia e drurit 7.3h10.3 m. 99 m2

Bruce-7 projekt
Summer e drurit shtëpi 6x6 m tarracë 2x6 m. 72 m2

Project Beam-8
Project Beam-8

material të shkëlqyer ndërtimi

Beam - material ndërtimi të lira me punën e shkëlqyer. Kjo është e natyrshme, dru miqësore me mjedisin, e cila në mënyrë të përkryer ruan ngrohjes në shtëpi dhe e bën atë një nivel optimal të lagështisë. Shtëpi prej druri profilizuar nuk kërkon mbarimit shtesë as brenda as jashtë. Ata ndërtuan shpejt dhe të ketë një pamje e jashtme mrekullueshëm.

Shtëpia ka gjithçka që ju nevojitet

Madhësia e vogël e shtëpisë nuk do të thotë uljen rehati e tij. Shtëpia me një kat papafingo apo të dytë ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të gjitha objektet e nevojshme. Për shembull, në ndërtesë 7 × 8 metra me një 66kv.m. sipërfaqe totale në katin e parë ka dhomë që jetojnë me kuzhinë, korridor, banjo dhe një dhomë, ndërsa e dyta - tre dhoma gjumi dhe rri kot.

Një shumëllojshmëri e shtëpisë harton për 100sq.m., Të ofruara nga kompania jonë, në mënyrë efikase të përdorur të gjithë zonën e dobishme. Pothuajse të gjithë ata kanë një tarracë apo verande, i cili zgjeron hapësirën e shtëpisë. Në përputhje me preferencat e tyre, konsumatorët mund të bëjë ndryshime në të gatshme projektet shtëpitë. Gjithashtu, designers tona janë duke u zhvilluar zgjidhje individuale arkitektonike.

përfitimet :

 • Përballueshme.
 • Miqësore me mjedisin.
 • ngritur shpejt.
 • Lehtë për të ngrohur tërësisht dhe mban ngrohjes mirë.
 • Është rezistent ndaj plasaritje dhe warping.
 • Ajo nuk ka marrë shumë hapësirë ​​në këtë faqe interneti.
 • Ajo nuk kërkon një themel masiv

Ne ndërtojmë shpejt dhe me efikasitet

Kompania "Home Story" ndërton një shtëpi nga një bar në një nivel të lartë profesional të vjeljes vet e drurit dhe të përpunimit. Ne kemi një staf prej marangozë aftë, i dedikuar për të gjithë finesë e ndërtimit të drurit. Në ndërtesat tona, ne i japim një garanci 2 vjeçare.

Ajo do të jetë interesante:   Ndërtimi i shtëpive prej druri në formë të drurit

Faqja e rreze 100 sq.m Çmimi

Promovimi: Pajisjet Elite zbritur!

Në shtëpi nga një bar në 4 4 Projekti 1 - 1
Në shtëpi nga një bar në 4 4 Projekti 1

Shtëpia nga një bar në 5 4, Projekti 2 - 1
Shtëpia nga një bar në 5 4, Projekti 2

Në shtëpi nga një bar 6 në 4, Project, 4 - 1
Në shtëpi nga një bar 6 në 4, Project 4

Në shtëpi nga një bar 6 në 4, Project 5 - 1,
Në shtëpi nga një bar 6 për 4, 5 projekt

Faqja nga një bar 6 deri në 4, Project 7 - 1
Në shtëpi nga një bar 6 në 4, Project 7

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Projekti 8 - 1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 8 të projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 10-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 10 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 11-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 11 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 13-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 13 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 14-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 14 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 16-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 16 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 17-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 17 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 18-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 18 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 19-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 19 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 21-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 21 e projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 22-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 22 e projektit

Shtëpia e drurit 6.5 6.5 23.1 Projekt - 1
Shtëpia e drurit 6.5 6.5 23.1 Projektit

Në shtëpi nga një bar 6, 6, Project 24-1
Në shtëpi nga një bar 6, 6, 24 e projektit

House 7 e drurit 6, Project 25,1-1
House 7 e drurit 6, Project 25.1

House 7 e drurit 6, Project 26-1
House 7 e drurit 6, Projekti 26

House 7 e drurit 6, Project 28-1
House 7 e drurit 6, Projekti 28

Në shtëpi nga një bar 8 në 7.5, Project 61-1
Në shtëpi nga një bar 8 në 7.5, Projekti 61

Shtëpia e drurit 9.5 6.5 Projekti 95-1
Shtëpia e drurit 9.5 6.5 Projekti 95

shtëpive të drurit - Sugjerime kosto-efektive dhe praktike nga "postroechki ruse", e cila do të jetë një kohë të gjatë për të shërbyer familjen tuaj. Teknologjitë e reja të përpunimit të drurit nga tharje dhomë mund të krijojnë në shtëpi nga një bar deri në 100 metra katrorë. m. në vetëm dy javë. Kjo përdor të shtyllave të qëndrueshme themel, dhe përfunduar ndërtimi nuk kërkojnë një periudhë të zgjatur tkurrje.

Në faqen tonë ju jeni të sigurt për të gjetur një projekt që të përkryer të plotësuar nevojat e familjes suaj, ne gjithashtu të zbatojë atë në kohën më të shkurtër të mundshme "ana-kyç".

Shtëpi bërë nga lëndë druri nga "postroechki ruse": praktike dhe të qëndrueshme

Ndryshe nga shumë teknologjive të ndërtimit, shtëpitë rreze të ketë një numër të avantazheve që janë të rëndësishme për kohën e krizës:

 • me kosto të ulët. strukturat e ndërtimit të kostove të valëzuar drurit shumë më lirë se ndërtimi afatgjatë të tullave dhe betonit. Për më tepër, shtëpitë prej druri janë më pak të kërkuar të mirëmbajtjes: mungesa e plotë e boshllëqeve dhe aftësinë e izolimit lak mund të kurseni në mënyrë të konsiderueshme në ngrohje në dimër.
 • pamja estetike eliminon fasadat.
 • Ju nuk keni për të shpenzuar vjet ndërtimin dhe tkurrje - vetëm dy javë ne do të ndërtojmë shtëpinë tuaj ëndërr, në të cilën ju mund të menjëherë dhe të lëvizë.
 • cilësisë higjienike. Shtëpi bërë nga trarëve lirisht kalojë ajrit dhe përbëhet ekskluzivisht nga materiale natyrore të papërpunuara. Jeta në këto ndërtesa jep shëndet dhe jetëgjatësi.

A është e vlefshme për të humbur kohë në qoftë se ju mund të urdhërojë një shtëpi për familjen tuaj të drejtë tani? Kompania "ruse postroechka" jo vetëm që u jep perspektiva të strehimit të shpejtë, por gjithashtu siguron për pagesën me këste për të gjitha ardhurve. Zgjidh një projekt dhe të na japë një telefonatë - ne menjëherë do të vazhdojë me zbatimin e saj.

Ajo do të jetë interesante:   planifikimin dhe ndërtimin e një shtëpie kornizë

Lënë një koment