Kuzhinë në papafingo: ideja për të krijuar një shkurtësinë industrial në të brendshme

Faqja kryesore » Villa » Kuzhina papafingo-style: ideja për të krijuar një shkurtësinë industrial në të brendshme
Cottage No Comments

Kuzhinë në papafingo: ideja për të krijuar një shkurtësinë industrial në të brendshme

Stili ka lindur fillimisht në rrethet industriale të Nju Jorkut, ku fjala "papafingo" është quajtur katet e sipërme të ndërtesave industriale dhe fabrika. Kuzhinë në papafingo-style u bë popullor në fillim të shekullit XX. Tipari kryesor i zonës është konsideruar si një zonë të madhe, në të cilën në ndarëse të vogla, të pajisur me materiale moderne. fasadat Kuzhina ndryshojnë përfundojë plak, prania e gypave të cilësisë së mirë dhe mobilje antike.

Kuzhinë në papafingo: ideja për të krijuar një shkurtësinë industrial në të brendshme

Karakteristika kryesore dalluese e stilit papafingo është mungesa e mureve dhe ndarëse në dhomë

Si për të pajisur kuzhinë në papafingo në një apartament ose një shtëpi

Fjala papafingo në nga gjuha angleze përkthim do të thotë "papafingo". Prandaj, muret me tulla janë përdorur në rigjenerimin e projektimit kuzhinë papafingo apo kryer simulimin e tyre. Kur bën hapësirën të mos përdoret për mure dhe ndarëse. Dhoma duhet të jetë e gjërë dhe të mëdha, madje edhe dyert e vënë vetëm në rast se ata nuk mund të bëjë pa të.

Në kuzhinë, një papafingo, është e dëshirueshme që të ketë tavane të lartë dhe dritare të mëdha

Në kuzhinë, një papafingo, është e dëshirueshme që të ketë tavane të lartë dhe dritare të mëdha

E rëndësishme! Ajo është shumë më e lehtë të krijosh stilin e papafingo kuzhinë me tavane të lartë.

Për dizajn kuzhinë në stilin e një papafingo jo domosdoshmërisht për të blerë dekoratave të shtrenjta dhe mobilje. Këtu është i inkurajuar vetë-shprehjes, ajo është e rekomanduar për të përdorur mobilje bërë me duart e tyre. hapësirë ​​zoned nuk duhet të jetë duke përdorur ndarëse, dhe nëpërmjet përdorimit të ngjyrave të ndryshme, textures dhe artikujve dekor. Në organizimin e stilit papafingo në brendësi të kuzhinës janë atribute të rëndësishme që i ngjajnë objekteve industriale.

Nëse muret janë bërë të murature me tulla, ajo nuk duhet të jetë fshehur nën suva, dhe është lënë i mirë në formën e vet origjinale, vetëm duke e bërë seams zoti. Mobilje duhet të jetë sa më funksionale dhe të ketë një pamje të përafërt, në të njëjtën kohë ajo mund të kombinohet me teknologji moderne. Karakteristika të tjera të stilit të përfshijnë:

Zoned hapësirë ​​në papafingo, ju mund të përdorni ngjyra të ndryshme dhe materiale

Zoned hapësirë ​​në papafingo, ju mund të përdorni ngjyra të ndryshme dhe materiale

 1. Kombinimi materialet e fundit, dysheme rinovuar, suva përafërt dhe tubacione të ekspozuar. Aq më shumë pikë një kombinim të vjetra dhe të reja, aq më mirë.
 2. tavane të lartë. Quite thjesht organizojnë kuzhinë, stil papafingo në "Stalinka" ose "ekaterininke" katër-metra tavane të lartë.
 3. Zonimi. Dhomë është e ndarë në grupe të ndryshme funksionale duke përdorur sende të mobiljeve (p.sh., bar), ose ngjyra të ndryshme të së njëjtës ndriçim.
 4. dritare të mëdha, nuk do të pengojë depërtimin e dritës në rrugë. Ata rrallë mbulojnë perde masive shpesh përdorin blinds, blinds rul dhe tekstile të lehta.
 5. dekoratë Non-standard. Welcome foto me imazhe të pazakonta dhe mbishkrimet.

Repair Loft kuzhinë: materialet, mur dhe tavan

Kur shihni një foto papafingo brendshme mund të duket se riparimi dhe dekorim nuk kërkojnë shumë para dhe kohë. Por kjo është vetëm në shikim të parë. Restaurimi dhe dekorimin e mureve, dysheme dhe tavan riparime nevojë për shumë kohë dhe investime të mjaftueshme, edhe në qoftë se muret ishin ndërtuar fillimisht me tulla. Pikat kryesore për të marrë parasysh kur riparimin:

Një tipar dallues i papafingo është një mur me tulla

Një tipar dallues i papafingo është një mur me tulla

 1. Tavani është e rekomanduar për të bërë një hije pak të lehta se sa në dysheme, për të visually rritur në dhomë.
 2. Materialet më të mira janë konsideruar të suva dhe bojës.
 3. Shokun e përkryer e brendshme do të jetë trarëve metali ose druri në perimetrin e tavan, pikturuar në të zezë ose argjendi ngjyra. Bëni rreze ose vendosur ndenja tuba që më pas mund të përdoren për vendosjen e burimeve të ndriçimit, mundësisht në prani të tavaneve të lartë.
 4. Përdorimi i ndriçimit të ndryshme. Kuzhinë duhet të jetë numri maksimal i dy dritës natyrore dhe artificiale, me një përzgjedhje e mirë e dritave pista janë konsideruar.

Një element dallues i dekor në kuzhinë është konsideruar të jetë një mur me tulla, por nuk i plotësojnë të gjitha muret në dhomë të këtij materiali. Gjithashtu, nuk e rekomandojmë përdorimin e tullave për dekorimin e aeroportit për kuzhinë, papafingo, sepse është e vështirë për t'u kujdesur për të. Dukshëm më praktike për të përdorur pllaka qeramike, si dhe të jetë e mundur në mur me model letër-muri paste imituar tulla, dhe të mbyllë ato xhami të qëndrueshme që është e lehtë për t'u kujdesur. Pllaka duhet të zgjidhen në mënyrë të tillë që ajo blends mirë me sfond të përgjithshëm të banesës dhe jo për të tërhequr vëmendjen e të panevojshme.

Dekoroj tavan kuzhinë në papafingo mund të jetë trarëve prej druri apo tuba

Dekoroj tavan kuzhinë në papafingo mund të jetë trarëve prej druri apo tuba

Ideja! Është e dëshirueshme për të zhvilluar një dizajn mur kuzhinë për të përdorur një kombinim i materialeve të ndryshme dhe ngjyrave.

Çfarë muri të japë përparësi për të, dhe si për të zgjedhur materiale për të brendshme stilin kat papafingo: Photo

Wallpaper dizajn workspace janë përdorur rrallë për shkak të brishtësisë së saj dhe jostabilitetit ndaj stresit mekanike, por ajo është mjaft e mundshme një nga muret e mbuluara me letër-muri. Wallpaper imituar tulla, konsiderohet si një alternativë e mirë kur ju bëni një kuzhinë të vogël, papafingo.

Lexo më shumë:   KOMENTE RRETH Makina larëse

Origjinaliteti i dhomës do të japë një sfond gri me mbishkrime, të cilat holluar brendshme i ashpër me ngjyra të ndritshme. Zgjidhja e pazakontë dizajni do të jetë një nga muret e filmit të zeza, në të cilën ju mund të tërheqë me shkumës, duke lënë regjistrimet rëndësishme apo tjetër e përdorin atë për krijimtarinë e fëmijëve. Më poshtë janë photo harton muret në kuzhinë me përdorimin e textures dhe materiale të ndryshme.

material universal për dysheme në kuzhinë është një linoleum papafingo-style

material universal për dysheme në kuzhinë është një linoleum papafingo-style

materialet dysheme e përdorura janë të ndryshëm, ku hapësira tej zoned. Shënim, megjithatë, se nuk është i dobishëm për të kryer petëzuar ose hapësira e punës dërrasë e dyshemesë, sepse shtresa e tyre mbrojtëse është i ekspozuar ndaj stresit mekanike: shuar shpejt, ajo merr gërvishtem. Kombinimi ideal është konsideruar të jetë kombinimin e pllakave me cilësi të lartë në fushën e punës dhe druri në zonën ngrënie.

Në qoftë se ju zgjidhni midis laminat dhe dysheme me parket, është e nevojshme për të marrë parasysh faktin se edhe me cilësi të lartë petëzuar keq tolerojë ekspozimin ndaj lagështisë se sa materiale të tjera. Linoleum, në sajë të ndryshme të ngjyrave dhe modeleve, konsiderohet mbulimi universal. Përveç kësaj, ajo është e lehtë për të mbledhur, kujdesi për ta nuk do të shkaktojë vështirësi. Veshja nuk ka frikë nga lagështi dhe ruan ngrohjes mirë. Avantazhet e linoleum mund t'i atribuohet çmimit: ata mbuluar kuzhinë do të jetë shumë më e lirë dhe më shpejt se materiale të tjera. Opozitë konsiderohen paqëndrueshmëria esenciale ndaj stresit mekanike dhe ekspozimi ndaj dëmtimit, sepse linoleum është e lehtë për të dëmtuar edhe një këmbë karrige.

Si për të bërë ndriçimit dhe të zgjidhni ngjyrën në kuzhinë në papafingo-style: foto shembuj të suksesshëm

Organizimi i ndriçimit të duhur - një nga detyrat kryesore në të brendshme. Kuzhinë në papafingo duhet të jenë sa më të lehta, pavarësisht nga koha e ditës. Me ndriçim të drejtë jo vetëm që mund të theksuar tiparet e stilit industrial, por edhe të mbushur rehati dhomë.

Pazakontë shandan në qendër të kuzhinës do të duket elegant dhe mbresëlënëse

Pazakontë shandan në qendër të kuzhinës do të duket elegant dhe mbresëlënëse

Spotlights në perimetrin e zonës së punës, përzierja me llambat shtesë, ndërtuar në kapuç. Mbi një tavolinë ngrënie është vendosur zakonisht një burim i fuqishëm drite është përdorur ose një shumicë të llambat në një tel gjatësia e së cilës është zgjedhur në përputhje me lartësi tavan. Dritat anësore duke përdorur Searchlight ndjekjen, mur apo llambë standarde. Rregullat për organizimin e botës:

 • llambat janë zgjedhur me joproduktive minimale dhe një dizajn pak çrregullt;
 • edhe do të duket varur dritat me hije metalike formën e saktë në formën e një ovale, një shesh;
 • konsiderohet si llambë e përshtatshme, pa tavan, varur në një litar nga tavani;
 • një fixtures kuzhinë mund të jetë i instaluar në forma të ndryshme dhe madhësive.

E rëndësishme! Për të bërë vend komod, ajo është e rekomanduar për të përdorur dritë të ngrohtë.

Për ndriçim kuzhinë në papafingo, ju mund të përdorni llambat, llambat ose varur dritat

Për ndriçim kuzhinë në papafingo, ju mund të përdorni llambat, llambat ose varur dritat

Tradicionalisht ajo është marrë për të kryer dizajn papafingo kuzhinë me ngjyra të buta. Kryesisht designers preferojnë ngjyrën e bardhë apo gri dhe hije të ndryshme të saj. Qasja në hartimin e dizajnit kuzhinë në stilin e një papafingo dhe jeshile të errët, të zezë, ngjyrë kafe dhe grafit ngjyra. Shades mund të kalojë nga njëri në tjetrin, duke krijuar një kontrast të mprehtë. Me sukses të kryejë fokusi është e mundur, duke përdorur kuqe, blu, vjollcë dhe ngjyrë të verdhë edhe të ndritshme. Hije në mure mund të plotësohet me tekstile të gjalla me mobilje, si dhe nga straddling raftet ngjyrë takëm.

Mobilje, i cili thekson tiparet e një dizajn papafingo

Në organizimin e hapësirës së nevojshme për të blerë mobilje të reja. Në qoftë se në arsenalin e një tavolinë të vjetër apo kabinet, kjo është e mundur nëpërmjet përdorimit të teknologjive të ndryshme japin Mobilje një vështrim të ri. fasadat e vjetra lacquered apo trajtuar me letër zmerile. sipërfaqen e tabelës punës, në qoftë se ajo është bërë nga druri, mund të lëmuar dhe të vënë në vaj e saj të veçantë. Re-krijuar imazhin e dëshiruar e ndihmën kuzhinë mobilje bërë me porosi.

Kuzhina, papafingo-style karakteristike kur fasada mobilje kontrast me mure

Kuzhina, papafingo-style karakteristike kur fasada mobilje kontrast me mure

Nëse ne shikojmë në një kuzhinë photo papafingo, ju mund të shihni se në prodhimin e mobiljeve nuk është dhënë përparësi të çdo materiali të veçantë. Ka tavolina druri dhe hekuri dhe karrige për papafingo kuzhinë, të cilat ndryshojnë shpinën pazakontë. material i vetëm që nuk është i mirëpritur në kuzhinë të projektimit, - plastike, nga përdorimi i tij është më mirë të abstenojnë. Për mur kuzhinë dekorative, ju mund të përdorni rafte të thjeshta dhe muret e pasme të ngrohtë katrore janë të zbukuruar me shirita criss-cross.

Për të shmangur monotoni, fasadat kuzhinë është e rekomanduar për të ndarë ngjyra dhe cilësi e mureve. Disa dyert mund të jetë zbukuruar me ndihmën e tipit poster dhe etiketa cilësisë së mirë imazhit. Mobilje duhet të jetë sa funksionale. Mirëpritur një numër të madh të ndërtuar në kabinete, tavolina rrëshqitje. Fasadat e kabineteve kuzhinë janë zbukuruar shpesh me një masiv trajton gize dhe flokët. Aktual do të duket si mobilje antike dhe stools bashkëkohore bar të lartë. Sofa kuzhine mund të bëhet në mënyrë të pavarur, duke përdorur tabaka të veçanta, jastëkët dhe një batanije.

E rëndësishme! Në dhomë, madje edhe një pjesë të madhe, nuk e vënë një shumë të mobiljeve.

Për një mobilje papafingo-style është e përshtatshme për të përdorur një shumëllojshmëri të materialeve

Për një mobilje papafingo-style është e përshtatshme për të përdorur një shumëllojshmëri të materialeve

Lexo më shumë:   duart septike veta pa tundur 10 vjet për shtëpi dhe kopsht: ndërtimit të projektimit

Një tipar dallues i brendshëm në stilin e një papafingo në kuzhinë është konsideruar të jetë një numër i madh i pajisjeve. Preferencë është dhënë për të teknologjisë moderne, e cila fasadat janë bërë në stilin e cilësisë së mirë ose retro. Është e dëshirueshme që shumica e pajisjeve është ndërtuar dhe nuk rrëmujë në dhomë, sepse ajo është e rëndësishme për të mbajtur hapësirë ​​të lirë të jetë e mundur.

Faqet artikull:

Hartimi i një kuzhinë të vogël 6 m: fotot e brendshme më të bukura

Mira dhe të këqija vendimet. Si për të kryer paraqitjen dhe çdo gjë të nevojshme. Dizajni Features kuzhinë në një shumëllojshmëri të stileve.

Çfarë lloj i mobiljeve mund të jetë bërë me duart tuaja, duke përdorur materiale të lira

Nëse nuk do të kishte mobilje të përshtatshme, dhe njerëzit kanë një imagjinatë të mirë dhe kanë pajisje të drejtë, ju mund të jenë elemente të caktuara të artikujve të brendshme të bëra në mënyrë të pavarur. Gjëja kryesore është se mobilje thekson atmosferën e përgjithshme të dhomës, dhe shijen e vazhdueshëm të pronarit. Nga materiali popullore përdoren për funksionimin manual, përfshijnë:

 • tuba të vjetër metalike;
 • bordet afërsisht formë;
 • trays;
 • tuba të mëdha ventilimit;
 • objekte konkrete;
 • elemente të ndryshme prej guri.

Përfshijnë fantazi dhe të përdorin materiale të improvizuar, ju lehtë mund të bëni pjesë të pazakontë të mobiljeve me duart e tyre

Përfshijnë fantazi dhe të përdorin materiale të improvizuar, ju lehtë mund të bëni pjesë të pazakontë të mobiljeve me duart e tyre

Në të brendshme në papafingo nuk duhet të përdorin guri të shtrenjtë natyror të tilla si mermer, as i dëshirueshëm, për të përmbushur pjesët plastike. Mënyra më e lehtë për të krijuar nga materialet në divan dorë për dhomen e ndjenjes dhe kuzhinë-tabelë, e cila është bërë me lidh paleta të shumta trajtuar me llak. Një mbështjell e madhe prej druri e kabllit është gjithashtu i përshtatshëm për prodhimin e tabelës. Ju mund të përdorni kornizë metalike, por ajo ka nevojë për të poseduar teknologji saldim për prodhimin e divan ose karrige.

Karrige dhe osman, gjithashtu, janë bërë të paletës, por në këtë rast lejohet përdorimi i metaleve apo fuçi druri dhe valixhet e vjetra. Disa designers ofrojnë për prodhimin e karrigeve për të përdorur disa goma të vjetra. Ata janë të ndërlidhura, dhe për të siguruar vendin e lartë prej druri, të cilat për lehtësi janë vendosur jastekë.

Brendshme në stilin e një papafingo: një foto me një hapësirë ​​të vogël kuzhinë

Sigurisht, më të lehtë për rindërtimin tiparet e stilit në një dhomë gjërë me tavane të lartë. Megjithatë, edhe në një dizajn kuzhinë të vogël në një stil papafingo mund të jetë ideale për të menduar, vetëm për të aplikuar disa praktika të mira:

Nëse kuzhinë është e vogël, është e dëshirueshme për lehtësi e zonës së punës për të vendosur U-formë

Nëse kuzhinë është e vogël, është e dëshirueshme për lehtësi e zonës së punës për të vendosur U-formë

 • për të rritur zonën me shtimin e ballkone apo loggias, i cili gjithashtu shton sasinë e nevojshme të dritës natyrore;
 • zgjeruar hapësirën duke bërë kuzhinë-studio;
 • të ndarë zonat funksionale me dritën ose dekorim.

kuzhinë të vogël në papafingo duhet të jetë bërë në ngjyra të ndritshme. Kjo teknikë ju lejon të vizualisht zgjerimin e hapësirës dhe për të rritur volumin. Për këtë qëllim, tulla është e mbuluar me bojë të bardhë, dhe theksi vihet në platformë kuzhinë. kuzhinë-dhomë të gjallë, zonimi papafingo-style kryhet nëpërmjet përdorimit të mobilje funksionale, për shembull, duke përdorur divan të vendosur prapa që ndan zonën e punës nga dhomen e ndjenjes.

Nëse dhoma është i vogël në madhësi, mos e vendosni kabinete kuzhinë dhe elemente të tjera që punojnë përgjatë një mur. Në kushte të vogël të hapësirës më të mirë të kryer papafingo kuzhinë qoshe ose të lëshojë një zonë të U-formë pune, në mënyrë që duke punuar në kuzhinë të gjitha sendet e nevojshme do të jetë i përshtatshëm për të marrë. Për një hapësirë ​​të vogël një zgjidhje e mirë do të jetë në kuzhinë modulare, papafingo, e cila ka një shumë të sipërfaqeve të ndërtuara, kabinete funksionale dhe raftet.

Të vizualisht zgjeruar hapësirën e një kuzhinë të vogël papafingo është e rekomanduar për të regjistruar atë në ngjyra të ndritshme

Të vizualisht zgjeruar hapësirën e një kuzhinë të vogël papafingo është e rekomanduar për të regjistruar atë në ngjyra të ndritshme

Ju gjithashtu mund të shihni disa fotografi dekor mur në kuzhinë, e cila është kryer me ndihmën e pasqyra, të ndara nga binarët metalike të zeza. Kjo zgjidhje dizajni nuk është vetëm vizualisht rrisë dhomë, por gjithashtu do të krijojë efektin e një dritare shtesë. Në vitet e fundit, popullariteti i fituar nga zbatimi i paneleve pasqyrë aspekt, të cilat mund edhe të përdoret në fletë dera.

Kjo është argëtim! Nëse zona e dhomës është mjaft i vogël, ju mund të instaloni një tryezë kanate, e cila do të jetë një vazhdim i prag.

Nëse kuzhinë është e karakterizuar nga një formë drejtkëndëshe, designers rekomandojmë përgjatë një mur për të instaluar pajisje themelore dhe mobilje. Në anën e kundërt, për të ndarë zonat e punës, vendosni një ishull kuzhinë ose bar. Në mënyrë që të mos zvogëlojë hapësirën, në një hapësirë ​​të vogël është veçanërisht e rëndësishme për të përdorur ndërtuar në pajisje. Në këtë rast, të mirëpritur tavolina dhe ndërtuar në kuti multi-funksion, ku ju mund të fshehin pajisje të vogla kuzhine, si dhe mobilje që është transformuar.Mobilje dhe muret duhet të jetë në ngjyra të ndritshme, por është e dëshirueshme që të përdorin një countertop zi apo tavolinë kuzhine errët. Këto papafingo zezë dhe e bardhë kuzhine duken bulkier, dhe kombinimi i ngjyrave krijon një ndjenjë të rendit. Gjëja kryesore që është e nevojshme për organizimin e hapësirave të vogla - të postoni këtu vetëm veglat e rëndësishme gatimi. Një pajisje konsideruar ideale me të cilat për të kryer disa detyra të ndryshme.

Si për të bërë e bardhë brendshme kuzhinë papafingo-style: Photo

papafingo dritë Kuzhinë është konsideruar dizajn klasik. Avantazhi kryesor i kësaj kuzhinës është lehtësia në ngritjen. Së pari, shumica e pajisjeve është bërë me fasadat e bardhë. Së dyti, ajo është shumë më e lehtë për të marr mobilje në këtë ngjyrë. Natyrisht, një dëm të konsiderueshëm mund të konsiderohet si ngjyra e ndotura, por me probleme të duhura të kujdesit me të ndotjes, mund të shmanget.

Lexo më shumë:   tavan

kuzhinë të bardhë në papafingo duken me të lehta, te bollshme dhe harmonike

kuzhinë të bardhë në papafingo duken me të lehta, te bollshme dhe harmonike

Bardhë, në kontrast me hije të ndritshme ose të errëta, është konsideruar si një zgjidhje të favorshme për hartimin e kuzhinës, sepse ajo është më e lehtë për të lidhur të gjitha pjesët e brendshme dhe marr pajisje, dhe ngjyra të lehta nuk është irrituese për sytë. Më poshtë ju mund të shihni fotot e kuzhina, apartament papafingo-style në shtëpi dhe bërë duke përdorur ngjyra të bardhë dhe të lehta.

Bardhë është konsideruar kryesor stil papafingo. Dhomë, dekoruar në këtë mënyrë, gjithmonë duket harmonike. Është e dëshirueshme që muret kuzhinë ishin suvatuar shkujdesur dhe pikturuar bardhë, dhe ju mund të aplikoni letër-muri të bardhë. tipar i njëjti stil është një mur me tulla. Nëse Masoneria është ekzekutuar në ngjyra të ndritshme, ajo me sy mbush dhomën me dritë dhe shton vëllimin.
Për kuzhinë të bardhë në papafingo nuk duket i mërzitshëm, ju rekomandojmë fasada kabinete kuzhinë të kryer nën një pemë ose të vënë disa dekoratë në derë. Kur bën një hapësirë ​​nuk duhet të përdoret kudo që është e bardhë, ajo mund të kombinohet me gri të lehta, krem ​​ose argjendi hije. Të vizualisht zgjeruar zonën, kjo është veçanërisht e rëndësishme për të përdorur një gamë të dritës në kuzhinë, e cila është e vogël në madhësi.

Kuzhinë të madhe në papafingo në një shtëpi vend

Pjesa e brendshme e një kuzhinë të madhe nuk mund të shqetësojë me hapësirë ​​të kursimit dhe të kuptojë të gjitha planet e konceptuar. Megjithatë, kuzhinë në papafingo në shtëpi është e rekomanduar për të kombinuar me dhomë të gjallë, për ta bërë zonën më të madh të mundshëm. Në këtë rast, natyrisht, nuk është e mundur për të ruajtur hapësirën dhe për të instaluar një frigorifer të madh të bardhë, kënaq në një makinë funksionale kafeje, mbushur dhomën me të gjitha llojet e pajisjeve, të cilat do të lehtësojnë punën në kuzhinë.

Në një dhomë të madhe të përkryer i përshtatet një aneks kuzhine, një kontrast në ngjyra dhe cilësi në lidhje me mure

Në një dhomë të madhe të përkryer i përshtatet një aneks kuzhine, një kontrast në ngjyra dhe cilësi në lidhje me mure

Bukur në mes të një dhomë të madhe duket një ishull kuzhinë me krye në një ngjyrë të kundërta në lidhje me mure. Në mënyrë të veçantë në zonën e punës nga ngrënie ju mund të përdorni një akuariumi të madh me alga deti të bukur të gjelbër dhe peshku ngjyra.

E rëndësishme! Style Loft mirëpret kombinim i textures dhe materiale.

Kur ju bëni një kuzhinë duhet të pasqyrojë stilin e përgjithshme të dhomës. Nëse për përdorim druri dekoratë në shtëpi në kuzhinë duhet të jetë një shumë të elementeve prej druri - se kate dhe trarëve të mëdha prej druri në tavan, e cila e kombinuar me sipërfaqet qelqi dhe inlays prej metali dhe kromit me sukses. Dhomë, e cila është shumë e ndryshme në madhësi, nuk e vënë mobilje kundër mureve. Në kuzhinë-dhomë të gjallë është e dëshirueshme për të vendosur një fireplace bukur, e cila do të mbushë hapësirën me ngrohtësi dhe rehati.
Si te zgjidhni pajisje të përshtatshme dhe të bukur: photo papafingo kuzhinë në banesa dhe shtëpi

Çdo detaj, edhe pse shumë e vogël, luan një rol të rëndësishëm në të brendshme. Për shkak të faktit se stili origjinën në Amerikë, shumica e elementeve të dekor janë të kujton vendin e origjinës së saj. Të gjitha sendet që janë përdorur për të bërë të përfunduar kuzhinë papafingo, duhet të dallohen nga të krijimtarisë dhe të kombinuar brutalitetin industriale me bukuri urbane.

Për shkak të përhapjen e gjerë të stilit që është përdorur jo vetëm për projektimin e objekteve të banimit, por edhe për të dekoruar zyra, restorante dhe dyqane, për të gjetur pajisje të drejtë nuk do të jetë e vështirë. Nëse e dëshiruar, ju mund të krijoni elemente dekorative në kuzhinë me duart e tij.

Forma ideal Kitchen-papafingo është një shumë hapësirë ​​me tavane të lartë dhe mure të hapura. Si elemente dekorative të përshtaten:

Për kuzhinë dekorative papafingo-style janë ideale për sendet e vjetra industriale

Për kuzhinë dekorative papafingo-style janë ideale për sendet e vjetra industriale

 • gjërat e vjetra industriale që duken sikur ata janë gjetur në një deponi;
 • shenjat e rrugëve;
 • targat e makinave të karaktereve (mundësisht amerikane);
 • fotot e njerëzve të famshëm dhe vetëm imazhi i jetës së përditshme urbane (zezë dhe e bardhë në këtë rast më të përshtatshme);
 • postera;
 • piktura në një stil modern ose një etiketë mbi një sfond të bardhë;
 • grafiti;
 • skulptura dhe statujat e pazakontë;
 • pillows dekorative për sofas, me qëllim të moshës dhe jammed;
 • gazetat e vjetra brenda.

Ajo duhet të mbahet mend se papafingo nuk ka si kabinete të mbyllura. Nëse ju vetë kabinetet kuzhinë riparuar fasadat që plotësojnë stilin e përgjithshëm të kuzhinës, në murin e kundërt ajo është e rekomanduar për të vendosur rafte të hapura, të cilat do të vendosen kavanoza të pazakontë me erëza, shishe origjinale ose fotografi përshtatur.


Nëse kjo është kuzhinë-studio, ajo përcakton divan, mbuluar me tekstile - kjo mund të ndihet, kamoshi ose ndjerë. Kjo pjesë e mobiljeve është e zbukuruar me një batanije dhe jastëk. Next në divan, Nëse hapësira e lejon, ju mund të vendos disa karrige, çanta.

style papafingo, falë thjeshtësisë së tij, është bërë shumë e popullarizuar në mesin e brezit të ri që nuk ka frikë për të kryer eksperimente në projektimin e dhomave dhe i pëlqen të jetojnë në hapësira të mëdha të hapura. Këto lokalet do të jetë një këmbalec piktori i vërtetë për njerëzit me imagjinatë dhe që kërkojnë për të përkthyer idetë e tyre në realitet. Është thelbësore që kuzhinë në papafingo ishte aq i përshtatshëm dhe të rehatshme, dhe të gjithë artikujt duhet të vendoset në kjo është logjike dhe nuk rrëmujë në dhomë.

Lënë një koment