Si të merrni zbritje të taksave për riparimin e banesave në 2019

Faqja kryesore » Puna Rruga » Si të merrni zbritje të taksave për riparimin e banesave në 2019
rrugë punë No Comments

draft

Marrja e dhomën e fëmijëve - kjo është një proces krijues që duhet të trajtohen me kujdesin më të madh dhe të mirë-menduar nga detajet. Korrekt dhomë zgjedhur të fëmijës ndriçimit ndikon në shëndetin e përgjithshëm dhe gjendjen emocionale të fëmijës dhe gjithashtu ka një ndikim në zhvillimin e saj.

Dhomë për fëmijë është një botë të veçantë të vogël ku fëmija kalon shumicën e kohës së tij. Prandaj, përputhet në mënyrë korrekte dhe ndriçimi harmonike është mjaft e ndritshme, por jo fëmijë i bezdisshëm është e një rëndësie të madhe në hartimin e hapësirës fëmijëve. Të ndihmuar në arritjen llambat Kete fëmijët moderne s. Një skemë ngjyra mund të jenë shumë të ndryshme. Fëmijët kanë tendencë për të shijuar ngjyra të pastër ose kombinime të kundërta.

Llampat për dhoma e fëmijëve mund të ndahet në djegien llomotit për bebet, preschoolers dhe ndeshjeve për dritat për fëmijët e moshës shkollore.

rrapëllimë e fundit minutë, si rregull, të marrë formën e lodra, lëshojnë butë, por të lehta me cilësi të lartë që nuk ka fëmijë të verbër. Llampat e tilla janë vendosur në një krevat fëmijësh fëmijë dhe të ndriçuar një pjesë të vogël dhomë. Ata janë shumë popullor me fëmijët, të tërhequr vëmendjen e tyre dhe mund të përdoret gjithashtu si një rrapëllimë.

Për fëmijët parashkollorë ajo është e rekomanduar për të përdorur llambat që lëshojnë nuk është shumë e ndritshme, por jo të zbehtë dritat, për shkak se ata e bëjnë jo mjaft sytë formë nuk janë të gatshëm për një kohë të gjatë për të perceptojnë dritë të ndritshme. Por në të njëjtën kohë drita duhet të jetë e cilësisë së lartë, si fëmija i moshës parashkollore tashmë është duke u përpjekur për të lexuar dhe shkruar.

Drita në dhomën e fëmijës në moshë shkollore duhet të jetë e ndritshme, si fëmija kalon një kohë të gjatë për mësimet. ndriçimi i përgjithshëm duhet të plotësohet nga një llambë tryezë, të instaluar në këndin e majtë të tavolinës së tij. Desk llambat për dhoma e fëmijëve duhet të jetë gjithmonë një hije që do të mbrojtur sytë foshnjës nga drita e drejtpërdrejtë.

burimet e dritës për dhoma e fëmijëve janë sconces mur, llambat tavan, tavolina afër për llambat, llambat kat, llambat tavolinë, burime të veçanta të lehta, të cilat përfshijnë funksione të tjera.

Lexo më shumë:   një platformë për ndërtimin e shtëpive motorino në ZKA

Dritat në dhomë duhet të jetë e përshtatshme për moshën e fëmijës. Dhomë e foshnjës nuk duhet të jetë shumë e lehtë, vetëm e natyrshme dritë e butë shpërndarë. Ajo është e mirë për të përdorur një diffusers mbyllur tavan. Nëse e keni blerë një llambadar me brirë të shumta, tavani duhet të jenë të mbyllura dhe të drejtuara lart. Ju gjithashtu mund të blini ndriçim kontur me Spotlights, në mënyrë të barabartë dhe butësisht shpërndan dritën nëpër dhomë.

Llampat për fëmijët është bërë nga ngjyra plastike, kartoni, druri dhe xhami, në formën e hemisferat, kafshë të ndryshme, clowns dhe karaktere vizatimor preferuar. Ngjyra të ndritshme dhe modelet tërhequr vëmendjen e foshnjave.

Vetëm një grazhd fëmijë mund të varur sconces, dritë natën ose një llambë në një rrjedhin fleksibël të lehtë të kontrolluar drejtimin e dritës.

Në dhomën e moshës parashkollore dhe shkollore të fëmijës duhet të jetë një dritë tavan, mur-montuar dhe desktop.

ndriçim lart nuk duhet të verbër fëmijë, por në të njëjtën kohë duhet të jetë e ndritshme. E përshtatshme dritë tavan ngjyrë mat bardhë, pasi ajo nuk ka shkëlqim verbues, dhe në mënyrë të barabartë dhe butësisht ndriçon dhomë.

Opsioni më ideal - kjo është dritat e vogla në tavanin e dhomës.

llambë tryezë drita duhet të bjerë në sipërfaqe ndriçuar dhe jo për të krijuar hijet mbi kokë dhe figurës së fëmijës. Më mirë në qoftë se ajo do të jetë një ngjyrë dritë kaltërosh ftohtë që është më pak eyestrain.

llambat tryezë projektimit është shumë e ndryshme: nga lodra të preferuar dhe heronj zanash-përrallë për forma të pabesueshme, të çuditshme dhe të pazakontë, me një dizajn ergonomik me një këmbë fleksibël për rehati maksimale e përdorimit.

Në prodhimin e llambat tavolinë, në përgjithësi janë metali të përdorura dhe plastike, e cila e bën llambë të sigurt dhe ndikimi-rezistente. Kur zgjedh një llambë tryezë për fëmijën tuaj, i kushtoj vëmendje jo vetëm në dizajnin e saj, por edhe në forcën e produktit, praktike dhe mungesa totale e ngjyra të dëmshme dhe materialeve që janë përdorur për të mbuluar sipërfaqen e llambat tryezë. Tregu modern sot ofron një llambë tryezë me sistemin cushioning nga goditjet.

Lexo më shumë:   sa më të lirë të jetë e mundur për të bërë riparime

Wall sconces për dhomën e fëmijës mund të marrë formën e luleve të ndryshme, kafshëve të vogla dhe personazhet përrallë zanash. Në mënyrë tipike, bra varur mbi shtrat për të lexuar të qetë. Dhe në qoftë se një llambë e tillë gjithashtu përmban një dimmer, ajo mund të përdoret si një dritë nate. sconces mur mund të përdoret gjithashtu për të krijuar dhomë fusha të veçanta të fëmijës të luajë. Ata të përkryer mbështesin lojë atmosferën dhe për të rritur disponimin e fëmijës.

Gjithnjë në dhomat e fëmijëve moderne të projektimit mund të gjenden në natyrë llambë dysheme, por një shumëllojshmëri të gjerë të këtij lloji të llambave është e ndryshme. designers profesionale të veprojë nën projektet e tyre ekzistuese dhe dekoroj në stilin për fëmijë.

Disa llambat mund të jenë të kombinuar dhe sende të tjera shtëpiake. Instalime më të zakonshme është llambë-Akuariumi në cilat notuar peshku. Shikimin e tyre, fëmija qetësohet dhe përshtat për të fjetur.

Nuk janë llamba që jonizohen ose lagështoj ajrin, dhe të përfshijë një muzikë të qetë të butë.

llambat fëmijëve përdorim flaktë, fluoreshente dhe halogjen. Për fushën e lojës duke përdorur ngjyra të lehta të ngrohta, dhe të praktikojnë në tryezë është më mirë të përdorni një llambë me një dritë të ftohtë kaltërosh.

Drita e organizuar në mënyrë të papërshtatshme në dhomën e fëmijës mund të shkaktojë një fëmijë i keq humor ose të shkaktojnë probleme me shëndetin e tij. Drita në dhomë duhet të jetë e mjaftueshme, dhe burimi i tij nuk duhet të verbon sytë e fëmijës dhe të jenë shumë të ndritshme.

Dritat në çerdhe, natyrisht, duhet të jetë harmonike të përshtaten në të brendshme, por më e rëndësishmja - ata duhet të jenë të rehatshme dhe të sigurt. Kur zgjedh një llambë, mbani në mend se dizajni duhet të jetë e qëndrueshme, të sigurt, funksionale, duhet të kalojë kontrollin e toksicitetit dhe të ketë një certifikatë të cilësisë. Është e rëndësishme që llamba për fëmijë është bërë nga materiale ekologjikisht miqësore.

Zgjedhja e një njësi ndriçim për një fëmijë, nuk është e vlefshme për të shpëtuar - për një llambë të lirë nuk është gjithmonë e cilësisë. I kushtoj vëmendje të produkteve të prodhuesit më të famshëm, i cili është projektuar posaçërisht për fëmijë dhe për të përmbushur të gjitha standardet e cilësisë evropiane.

Lexo më shumë:   STENOKOMPLEKTY nga druri në formë

Dyqan tona online do të ju ofrojë me llambat e fëmijëve me cilësi të lartë së formave të ndryshme gjeometrike, një larmi të ngjyrave, si dhe produkte të kombinuara. Këtu ju do të gjeni dritat që do të apelojë për ju dhe fëmijët tuaj të.

Lënë një koment