Si për të marrë një peng për të ndërtuar një shtëpi pa pagesë poshtë

Faqja kryesore » Repair » Si të merrni një peng për të ndërtuar një shtëpi pa pagesë poshtë
Repair No Comments

Ajo ka marrë miratimin e Bankës për një kredi hipoteke. Në procesin e marrjes së miratimit, ai ishte vazhdimisht në kontakt me menaxherin tim bankare Alex K s. Të gjitha u tha në detaje dhe iu përgjigj të gjitha pyetjeve. I quajtur atë në numrin e tij celular me pyetje në një festë publike. Alex ishte në pushime jashtë vendit, por vservno iu përgjigj pyetjeve të mia. Ju faleminderit për punën tuaj të shkëlqyer dhe për faktin se ju jeni vazhdimisht në ...

Nja dy vjet më parë, edhe para krizës, ne kemi vendosur për të marrë një peng, ushqyer deri të paguajnë për apartament me qira dikujt tjetër. Puna ime ka një kartë paga plastike Rosbank, kështu që ajo u kthye në institucionin e kreditit. Menaxheri Bank dukej mbi dokumentet tona dhe për një periudhë të shkurtër ka miratuar kërkesën tonë. Në të njëjtën kohë avokatët e bankës shikuar dhe kontrolluar banesën dokumente shitësi. Tani ...

Mirëdita! Historia ime me Tinkoff Banka filloi me faktin se dërguar kërkesë në bankë për një peng, kam marrë një mesazh që kredia është para-aprovuar, të ngarkoj një dokument dhe tri ditë më vonë mori miratimin e tre bankave: Absolut, AK bare dhe UniCredit, filloi të marr objektin e tyre ( Rishites), i quajtur Tatiana (emri nuk mund të mbani mend) nga grupi i mbështetjes së klientit dhe filloi të butë ...

menaxherët e bankës nderuar, ju lutem konsideroni mundësinë për të shpërblejë menaxherin për kredidhënies hipotekore - Gogueva Rustam. Unë jam një klient i produktit peng bankës suaj, para se të kisha një menaxherët pak dhe unë kam diçka për të krahasuar. Pavarësisht nga fakti se ai ishte i janë thyer dy telefonat, ajo jo vetëm që e bën gjithçka shumë shpejt, por ende kanë kohë për të thirrur çdo klient. Kam pasur ...

tsiprivuz, Moska

Ajo ka marrë miratimin e Bankës për një kredi hipoteke. Në procesin e marrjes së miratimit, ai ishte vazhdimisht në kontakt me menaxherin tim bankare Alex K s. Të gjitha u tha në detaje dhe iu përgjigj të gjitha pyetjeve. I quajtur atë në numrin e tij celular me pyetje në një festë publike. Alex ishte në pushime jashtë vendit, por vservno iu përgjigj pyetjeve të mia. Ju faleminderit për punën tuaj të shkëlqyer dhe për faktin se ju jeni vazhdimisht në ...

Si për të marrë një peng në një shtëpi pa një tarifë fillestare

Mirëdita, i dashur lexues «RichPro.ru» revistës financiare! Sot, ne vazhdojmë të flasim për kreditë hipotekare dhe të flasim për hipotekat pa pagesë poshtë: si mund të merrni atë në vitin 2018, dhe të cilat bankat janë të gatshëm të lëshojë një peng pa pagesë poshtë.

Në këtë artikull ju do të mësoni:

 • Çfarë është pagesa fillestare në peng, dhe ku po shkon;
 • Cilat karakteristika e hipotekave me zero kontributin e parë;
 • Cilat metoda janë atje për një peng me pa para për pagesën fillestare;
 • Në çfarë banka ju mund të merrni një peng pa pagesë poshtë;
 • Kush do të ndihmojë në hartimin e kredisë për blerjen e banesave.

Në fund të këtij botimi do të gjeni përgjigjet në peng pa pagesë poshtë, të cilat lindin në shumicën e aplikantëve për një hua të tillë.

Artikulli do të jetë me interes për të gjithë ata që janë të interesuar në kredidhënies hipotekore. Vëmendje e veçantë duhet të paguhet për dorëzimin publikimet këshillojnë ata që duan të organizojmë një kredi për blerjen e shtëpive të tyre, por nuk kanë para të mjaftueshme për të bërë një pagesë poshtë.

Siç shkon duke thënë, koha - të holla! Pra, mos e humbni një minutë, filloni të lexoni të drejtë tani!

Një peng pa pagesë poshtë - si për të marrë atë dhe ajo që bankat të japin
Për të mësuar se si për të marrë një peng pa pagesë poshtë: cilat janë mënyrat më të njohura në të cilat banka mund të marrë një kredi pa pagesë poshtë - lexoni këtë deklaratë

 • 3. Si të merrni një peng pa pagesë poshtë - lartë-7 opcioneve të projektimit

1. Cila është pagesa fillestare në peng dhe çfarë është ajo për

pagesa fillestare kur ju bëni një peng është pjesë e kostos së blerë pronën, e cila duhet të jetë në dispozicion për të huamarrësit për një kredi në bankë.

Në varësi të programit peng pagesa fillestare mund të mungojnë, ose mund të arrijë 90 % të çmimeve të pronës blera.

burimet tradicionale të pagesës poshtë mund të jenë:

 • akumulimin e parave;
 • kredia konsumatore;
 • Prona ekzistuese për t'u shitur.

Huamarrësit duhet të mbani në mend se në qoftë se ka një pagesë fillestare në vlerë që tejkalon 70 % të banesës të blerë, ajo mund të jetë skema e dobishme zëvendësuar peng kredi konsumatore .

një qasje e tillë jo vetëm që do në masë të madhe të thjeshtojë procedurën e regjistrimit të kredisë, por edhe të zvogëlojë nivelin e shpenzimeve të nevojshme. Kjo është për shkak të faktit se kredisë konsumatore ka komisionit dhe të sigurimit përfitimet e natyrshme në peng.

Megjithatë, skema e përshkruar më sipër nuk është për të gjithë, sepse zakonisht vendimi për regjistrimin e një peng të qytetarëve, të cilët si një pagesë poshtë ka një sasi shumë më të vogël.

Sot, bankat bëjnë të mundur për të organizuar një peng me shumë pak paradhënie dhe madje edhe mungesa e saj.

Por ajo është vlerë duke pasur parasysh se llogaritja e shumës së mundshme të kredisë banka merr parasysh koston e banesave, të cilat do të instalohet në analizën e pronës appraiser .

Në qoftë se shitësi vendosur çmimin për apartament mësipërme vlerësimit, minimale poshtë pagesa nuk ka gjasa për të bërë. Banka llogarit shumën maksimale të mundshme të kredisë në bazë të vlerës së vlerësoi .

Dallimi në mes të ardhurave të marra në rrjedhën e llogaritjen e shumës së hipotekës dhe çmimin e tregut të apartamenteve mbështetet plotësisht mbi supet e huamarrësit dhe duhet të paguhet si një pagesë poshtë.

Ajo do të jenë të interesuar në:   shtëpive të drurit 8x10 FOTO PROJEKTE

2. Karakteristikat e hipotekës pa pagesë poshtë

Mortgage, për të cilat nuk ka asnjë tarifë fillestare, e rrezikshme për të dy të institucionit të kreditit, dhe për shumicën e huamarrësit.

Deri në vitin 2008 të vitit programet e hipotekave që nuk kërkojnë kursime, janë shpërndarë gjerësisht në të gjithë Rusinë. Në atë kohë, çmimet e pronës janë rritur shumë më shpejt se sa ishte e mundur për të grumbulluar një sasi të mjaftueshme për një pagesë poshtë.

Megjithatë Burst krizës ekonomike çoi në faktin se shumë banka u detyrua të braktiste programin e kreditimit peng pa pagesë poshtë. Dhe kjo ndodhi edhe në dritën e normave më të larta në programe të tilla.

Megjithatë, kur ju bëni një peng pa një rreziqe paradhënie janë të larta, jo vetëm institucion krediti, por edhe e huamarrësit.

Në qoftë se aftësia paguese e debitorit për ndonjë arsye, të bjerë , pas zbatimit të banesës ai ndoshta nuk do të merrni asgjë në të gjitha. Kjo është për shkak të faktit se në vitet e para shumica e pagesës shkon për të paguar interes. Shuma e borxhit, megjithatë, mbetet i pandryshuar.

Nëse çmimi i banesës pas blerjes do të bjerë, është e mundur që huamarrësi do të detyrohen bankës edhe pas shitjes së banesës peng.

Shumë huamarrës besojnë se peng është për ta një opsion ideal, i cili do të zëvendësojë fondet e depozitave me qira të banesës së tyre.

Ajo duhet të marrë parasysh rrethanat e mëposhtme:

 1. zakonisht pagesat mujore për një peng është shumë më e madhe se qirasë;
 2. mund të kërkojë të paktën minimale akumulimin në atë kohë, kur është e nevojshme për të paguar për peng, por edhe nga e qirasë nuk mund të shmanget ( p.sh. , apartament ende nuk është lëshuar, duke u riparuar dhe arsye të tjera).

Shteti ka bërë çdo përpjekje për të bërë hipotekat më të përballueshme. Prandaj, kreditimi i zhvilluar në mënyrë aktive për të blerë strehimit me një pagesë fillestare minimale.

Sot AHML ( Agjencia për Strehimit Mortgage Kreditimi ), njësitë e të cilit janë hapur në shumicën e rajoneve ruse, ofron një program peng me një kontribut prej 10 %.

Por është e nevojshme që të mbajnë në mend se këto kushte ofrojnë për përfundimin e kontratave të tjera të sigurimit . Krejt natyrshëm kjo rrit sasinë totale të pagesës.

Shumica e bankave nuk do të mirëpresin një peng pa pagesë poshtë, në mënyrë që mungesa e kursimeve mund të jetë tregues i të ardhura të ulëta dhe të disiplinës financiare të organizuara dobët.

Ekspertët këshillojnë për të huamarrësve të ardhmen për të kontrolluar realitetin e pagesës peng. Është e mjaftueshme për një periudhë të gjatë ( të paktën gjashtë muaj ) për të mbajtur jashtë në një llogari të veçantë bankare një shumë parash në shumën e pagesës së propozuar të kredisë.

Nëse ndonjë problem me këtë nuk do të ndodhë, dhe fondet e mbetura do të jetë e mjaftueshme për të jetuar, ajo është e sigurt për të nxjerrë një peng. Në këtë rast, fondet e akumuluara mund të përdoret si një pagesë fillestare , ose si një rezervë financiare në rast të ndonjë problem.

Programi Mortgage pa pagesë poshtë mund të jetë e vështirë për të gjetur. Prandaj, ata të cilët nuk kanë mjete për të paguar ajo ngre një tjetër variant të regjistrimit të hipotekës - për të marrë fonde për një pagesë poshtë nëpërmjet kredisë konsumatore . Për të mësuar se si për të marrë një kredi konsumatore, na u tha në një artikull të mëparshëm.

Në këtë rast, duhet të kihet parasysh se norma e interesit për këtë kredi është shumë më e lartë. Por edhe të jenë në gjendje të paguajë atë në një kohë shumë më të shkurtër.

Ata që zgjedhin këtë mënyrë e regjistrimit hipotekës, duhet të kihet parasysh se pagesa do të jetë shumë më e lartë në vitet e para, sepse duhet të paguajnë dy kredi në të njëjtën kohë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të vlerësojë me kujdes kapacitetet e tyre financiare.

Si për të marrë një peng me asnjë pagesë poshtë - metodat
Opsionet popullore për marrjen e një peng pa pagesë poshtë

3. Si të merrni një peng pa pagesë poshtë - lartë-7 opcioneve të projektimit

Kriza ekonomike çoi në një rënie në popullaritetin e kredidhënies hipotekore në Rusi dhe ish-Bashkimin Sovjetik. Të dhënat statistikore tregojnë një rënie të konsiderueshme të kërkesës për hipotekat gjatë dy viteve të kaluara me gati 20 %.

Ekspertët sugjerojnë se në mungesë të ndryshimeve në situatën ekonomike në Rusi, rënia e kredidhënies hipotekore do të vazhdojë. Në rrethana të tilla, huadhënësit janë të detyruar të bëjnë me huamarrësit potencial janë më besnikë, si dhe për zhvillimin e programeve më tërheqëse peng.

Në këtë rast, bankat nuk mund të përballojë për të ulur normën për 10 %. Sipas inflacioni aktual, kjo do të çojë në kredidhënies hipotekore humbje.

Në një krizë, huadhënësit nuk mirëpresin lëshimin e një peng pa pagesë poshtë. Megjithatë , ka disa mënyra që lejojnë huamarrësit për të marrë një kredi pa kursime të mjaftueshme. Për të mësuar se si për të marrë një peng për një apartament ose strehim tjetër, kemi shkruar më herët.

Opsioni 1: programet preferenciale peng

Për kategoritë e rrezikuara të qytetarëve shteti ka zhvilluar disa programe që synojnë për të ndihmuar në përmirësimin e kushteve të jetesës. Në çfarë programe janë tani në vendin e banimit të aplikantit, mund të gjenden në autoritetet lokale .

Më shpesh, përfitimet e siguruara nga ushtria , familjeve të reja dhe mësuesit e rinj . Mortgage për kategorinë e parë është zbatimi i ndryshëm skemë, kështu që ajo do të konsiderohet veçmas.

Përdorni peng sociale mund qytetarë, mosha e të cilëve nuk i kalon 35 vjet . Për të marrë pjesë në program, ju duhet të kontaktoni autoritetet lokale për të konfirmuar nevojën për të përmirësuar kushtet e strehimit.

Nëse një vendim pozitiv mbi pjesëmarrjen në aplikanti projektit do të vendoset në një radhë për të marrë certifikatat e strehimit . Pasi ndihma është në dispozicion, ka disa opsione për përdorimin e saj. Më popullor është fondet direkte subvencionuara për të paguar pagesën .

Ju lutemi vini re se zakonisht shuma e subvencioneve nuk kalon 10 % të kostos së strehimit. Prandaj, bankat janë duke u zhvilluar programe peng me mbështetjen e shtetit, të vendosur kontributet fillestare në këtë nivel.

Nuk është një tjetër kusht i rëndësishëm - kohëzgjatja e kufizuar e certifikatës strehimit . Ai është 6 muaj , ajo ishte gjatë kësaj kohe duhet të jetë për të marr bankën, për të gjetur strehim të përshtatshëm para përfundimit të procesit të marrëveshjes.

Është e rëndësishme të kihet parasysh se e drejta për të punuar me peng social është vetëm për ato bankat që janë partnerë AHML .

Opsioni 2: Mortgage Ushtarak

Ky opsion është ideal për ata që vendosi që të organizojmë një peng, nuk ka fonde për të bërë një pagesë poshtë. Por kjo metodë është në dispozicion vetëm në ushtri.

Ajo do të jetë interesante:   RIPARIMI korridor të ngushtë në apartament me Foto

disa hapa duhet të tejkalohen për të marrë peng ushtarake:

 1. Bëhuni një anëtar i sistemit akumulues peng;
 2. Nëpërmjet 3 vjet nga data e regjistrimit në programin për të aplikuar për Rosvoenipoteku;
 3. Pas marrjes së një leje për një peng në hapin e mëparshëm për të gjetur një bankë që punon me hipotekë ushtarake;
 4. Zgjidhni pronën e duhur banesore, e cila mund të gjendet në çdo rajon të vendit;
 5. Nënshkruajnë dokumentet e nevojshme dhe të bëhet pronar i një apartament apo shtëpi.

Avantazhi i hipotekës ushtarake është që pjesëmarrësit e programit të Federatës Ministrisë së Mbrojtjes ruse kontribuon jo vetëm për pagesën fillestare , por edhe e mëvonshme pagesat mujore .

Por ka kufizime:

 • e drejta për të dhënë e vlefshme në qoftë se performanca e zellshëm e detyrave zyrtare;
 • shuma maksimale e subvencionit është 2,2 milion rubla.

Ajo gjithashtu duhet të kihet parasysh se deri në shlyerjen e plotë të strehimit hipotekës do të jenë të ngarkuar me një garanci të dyfishtë - nga banka dhe shteti.

Kjo do të thotë se për të disponuar me pasurinë në diskrecionin e tij ( për shembull , të shesë ose të dhurojë) ushtar nuk do të ketë sukses.

Opsioni 3: Mortgage me kapital nënës

Kapitali Materniteti është një nga mënyrat për të marrë ndihmë nga shteti. Granti është dhënë për familjet në të cilat ka pasur një fëmijë të dytë.

Kapitali i lehonisë si pagesën fillestare në peng
Përdorimi i fondeve të kapitalit mëmë si pagesën fillestare në një peng

Një nga drejtimet e përdorimit të grantit është të bëjë një tarifë fillestare kur ju bëni një kredi hipoteke.

Deri më sot, madhësia e kapitalit mëmë është 426 mijë rubla . Mesatarisht, kjo shumë është e mjaftueshme për të mbuluar rreth 20 % të kostos së strehimit. Prandaj, kryeqyteti prindi zakonisht është e mjaftueshme për pagesën e këstit të parë.

Një faktor i rëndësishëm është fakti se kur ju bëni një peng për të përfituar nga kryeqytetit prind mund të jetë menjëherë pas lindjes (në krahasim me rastet e tjera të përdorimit ku është e nevojshme për të pritur 3 vjet).

Para se granti do të transferohen në një institucion krediti, aplikanti do të duhet të marrin leje nga fondit pensional , e cila është hartuar në 2 muaj.

Duke pasur parasysh këtë sekuencë e veprimeve për huamarrësit do të jetë si më poshtë:

 1. Kërko zhvilluesi ose pronari i apartamenteve të gatshme , që bien dakord për të shitur pronën me përdorimin e kapitalit mëmë;
 2. Marrë leje e fondit pensional për të përdorur kapitalin lindjeje për blerjen e pronës;
 3. Kërkoni një institucion krediti dhe për këtë arsye programi peng zgjedhje , ku ju mund të caktoni një kredi për blerjen e banesave, duke përdorur si kryeqyteti i parë Kësti i lindjes;
 4. Aplikimi për një peng ;
 5. Nëse miratohet, nënshkrimi i kontratave , futja e pagesës së parë certifikatën e shtetit të regjistrimit të pronësisë në shtëpi me vendosjen e peshave.

Nga rruga, ata që tashmë kanë një peng, kanë të drejtë të dërgojnë kryeqytetin lindjes për të paguar borxhin kryesor sipas kontratës.

Opsioni 4: Pjesët e tregut

Sot, shumë banka për të tërhequr klientët për të zhvilluar një shumëllojshmëri të veprimeve në peng , duke përfshirë regjistrimin e saj me zero poshtë pagesës . Më shpesh veprime të tilla janë kryer në bashkëpunim me zhvilluesit, të cilët dëshirojnë për të rritur shitjet.

një variant i tillë nuk mund të konsiderohet mjaft të besueshme. Ne do të duhet të prisni një kohë mjaft të gjatë, kur veprimi fillon. Përveç kësaj, zgjedhja e programeve të pasurive të patundshme të ngjashme kufizuar tradicionalisht.

Opsion 5. Pengu siguruara nga e pasurive të patundshme ekzistuese

Një tjetër version i një peng pa para për një pagesë poshtë - për të përdorur në vend të pasurisë ekzistuese të pasurive të patundshme .

Shumica e bankave lehtë mund të shkojnë për të, si një rregullim i tillë është e dobishme për ta. Për huamarrësit, ky opsion është i mbushur me rreziqe të mëdha.

Ka një numër të kushteve të vendosura në pronë, i cili pritet të zotohen:

 1. përdorimi i akomodimit;
 2. likuiditetit të lartë të pasurive të patundshme;
 3. qenë në një zonë të caktuar të bankës.

Ajo duhet të kihet parasysh se shuma e kredisë siguruar nga pasurive të patundshme zakonisht nuk kalon 70 % të vlerës reale të pronës.

Opsioni 6. Garancia

Si një siguri shtesë, e cila do të zëvendësojë pagesën fillestare, mund të veprojë zotohen çdo pronë .

Kjo mund të jetë jo vetëm të pronës, por edhe aktivet e mëposhtme:

 • makinë;
 • komplot;
 • metalet e çmuara;
 • letrave me vlerë.

Si kolateral, institucionet e kreditit zakonisht marrin investime shumë fitimprurëse . Ekspertët e Bankës përgatitur mirë për të investuar, kështu që nuk ka gjasa të bien dakord për të pranuar pasuritë dyshimta.

Opsioni 7: Përgatitja e pagesës fillestare nga ana e kredisë konsumatore

Versionet e mëparshme nuk janë të ndarë në mënyrë të barabartë. Shumë qytetarë nuk kanë për të, ata nuk e deklarojnë mbështetje vënë pronësinë shtrenjtë pronës.

Në këtë rast, disa guxojnë për të hartuar një kredi konsumatore , e cila më pas është dërguar në pagesën poshtë paguar . Ndonjëherë huadhënësve të ofrojë edhe programe të veçanta. Në një artikull të veçantë e kemi përmendur tashmë, si dhe ku për të marrë një kredi pa dështim.

Ekspertët rekomandojnë që të mbështetet në një opsion të tillë si mjetin e fundit. Mos harroni se barra në buxhetin e familjes në të njëjtën kohë do të rritet në mënyrë të konsiderueshme .

Në këtë rast, ju së pari duhet për të aplikuar për një peng, dhe kredia konsumatore lëshohet vetëm pas miratimit të tij. Rreth ku për të marrë një kredi pa hequr dorë, na thuhet në materialin e mëparshëm.

Statistikat tregojnë se shumica e problemeve me pagesën e hipotekës është i lidhur me nevojën për të shlyer disa kredi të njëjtën kohë.

Kështu, edhe në mungesë të fondeve për depozitimin e parë, ka një shans për të marrë një peng. Është e rëndësishme për të shqyrtuar të gjitha mundësitë ekzistuese dhe të bëjnë zgjedhjen e duhur.

Të cilat bankat japin kredi pa pagesë poshtë - një shqyrtim
Përmbledhje e bankave, ku ju mund të merrni një peng pa pagesë poshtë

4. Të cilat bankat japin hipoteka pa pagesë poshtë - lartë 5 bankat me kushte më të mira dhe kushte

Në luftën për konsumatorët gjithnjë e më shumë bankat janë duke u zhvilluar kushtet e kredidhënies hipotekore, duke siguruar asnjë parapagim . Megjithatë, jo të gjitha programet mund të konsiderohet e dobishme për huamarrës.

Për të kuptuar se çfarë kushtet janë më të favorshme, është e nevojshme jo vetëm për të studiuar, por edhe për të krahasuar bankat e ndryshme të programit. Është e natyrshme që interesi më i mirë mund të gjenden në institucionet më të mëdha të kreditit të vendit.

Tabela e mëposhtme tregon normat e interesit në 5 ato më të mirë të:

numërinstitucioni kreditiprogramShkalla (prill në%)
1. Alfa-BankPengu siguruara nga e pasurive të patundshme banesore12.3
2. arkë kursimiKreditë hipotekare me kapital mëmë12.5
3.VTB24Mortgage ushtarake13.0
4.delta CreditKredia konsumatore për pagesën poshtë për një peng15.0
5.ZapsibcombankKredi Mortgage pa pagesë poshtë16.0

5. Brokers ndihmojë në marrjen e një peng pa pagesë poshtë

Gjej më të mirë program peng mund të jetë e vështirë. Në treg sot ofron një numër të madh, i cili nuk duhet vetëm të analizuar , por edhe për të krahasuar .

Vështirësitë me përzgjedhjen e programit peng bëhet edhe më shumë në qoftë se huamarrësi nuk ka fonde për të bërë një pagesë poshtë, si dhe të drejtën për të marrë subvencione qeveritare.

Lehtësuar procesin e kërkimit, dhe të kursyer kohë për zbatimin e tij për të ndihmuar agjentët e hipotekës . Ata janë specialistë të cilët janë të përgatitur mirë në të gjitha intricacies e veprojnë në tregun e produkteve të kredisë.

Ajo do të jenë të interesuar në:   shtëpive të drurit 8x10 FOTO PROJEKTE

Ajo është vetëm e natyrshme që agjentët për punën e tyre të marrë një komision . Por duke pasur parasysh faktin se shumë shpesh ata kërkojnë për konsumatorin e kushteve më të favorshme, huamarrësi do të mbetet përfundimisht në fitore.

Në qytetet e mëdha, zakonisht ka një shumë të firmave brokerimi . Në komunitete të vogla, profesionistët shpesh veprojnë në bazë të agjencive të pasurive të patundshme .

Është e rëndësishme për të zgjedhur një ndërmjetësi me një reputacion të patëmetë.

Në udhëheqësit kapitale në shërbime brokerimi tregun e hipotekave janë:

1) Royal Finance

Mortgage Broker Royal Finance

Punonjësit e këtij ndërmjetësi kanë përvojë të gjerë në institucione të ndryshme të kreditit.

Prandaj, ata janë të përgatitur mirë në të gjitha intricacies e një peng.

2) LK-kreditit

LK-ndërmjetësi kredi - ndihmë në marrjen e një peng pa pagesë poshtë

Pavarësisht nga fakti se kompania është në treg brokerimi kohët e fundit, ajo ka arritur tashmë të fitojë Thanks një numër të madh të konsumatorëve, si dhe një reputacion të patëmetë.

Ajo nuk kërkon të bëjë ndonjë pagesë, dhe të gjitha tarifat e mbledhura vetëm në përputhje me kontratën.

3) Laboratori Credit

Laboratori Credit do të marrë një peng pa pagesë poshtë

Punonjësit e kompanisë kanë përvojë të gjerë e fituar gjatë shumë viteve të punës së frytshme.

Kjo ndihmon huamarrësit për të përgatitur kërkesat më të jashtëzakonshme të bankave.

Kështu, një numër i madh i ndërmjetësit peng që veprojnë në Rusi. Kur zgjedh me të cilin bashkëpunim do të kryhet, gjëja kryesore nuk është për të marrë në fraudsters .

Tipari kryesor që i dallon ata nga ndihmësit ndërgjegjshëm - kërkesa për të bërë një komision edhe para se çdo gjë është bërë .

6. Pyetjet më të shpeshta (FAQ)

Marrja peng - detyrë e lehtë. Kjo bëhet edhe më e komplikuar në qoftë se fondet për depozitimin e parë nr.

Ajo është vetëm e natyrshme që ky proces shkakton shumë pyetje. Përgjigjet në më të popullarizuara të tyre do të përpiqet të vazhdojë.

Pyetja 1: A është e mundur për të marrë një peng pa pagesë poshtë dhe pronën e kolateralit?

Banka ka dhënë pëlqimin për regjistrimin e hipotekave kanë nevojë për të kryer një nga kushtet e mëposhtme:

 • të ketë një garant të besueshëm;
 • kanë të drejtë për subvencionet e qeverisë;
 • disponueshmëria e pronave të vlefshme, ka një nivel mjaft të lartë të likuiditetit.

Vetëm në këto raste është e mundur për të gjetur programe që ofrojnë për mungesën e pagesës poshtë.

Disa aplikantë për hipotekat naivitet besojnë se për të marrë miratimin e aplikimit të pasurisë së fituar është kolateral të mjaftueshëm. Por kjo është krejtësisht e vërtetë .

Pengesë në apartament është një parakusht për të kredidhënies hipotekore dhe nuk mund të anulojë nevojën për të bërë një pagesë fillestare. Ajo rezulton se depozita është bërë i detyrueshëm.

Pyetje 2: A është e mundur për të organizuar një peng nga ndërtues, pa pagesë poshtë?

Zhvilluesit të gjitha forcat duke luftuar për çdo klient.

Për të shpejtuar shitjet e apartamenteve në shtëpitë e ndërtuara kompanitë e ndërtimit shpesh të hyjë në marrëveshje me institucionet bankare që ofrojnë një shumëllojshmëri të programeve unike për të tërhequr huamarrësit. Përveç kësaj, në disa raste, ju mund të marrë një kredi direkt nga zhvilluesi i saj.

Në rastin e parë, regjistrimi peng kryhet nëpërmjet bankës . Kështu është e mundur për të identifikuar një numër të avantazhe në krahasim me një situatë ku nuk ka marrëveshje me zhvilluesi i saj.

Këtu ata janë:

 1. më besnikë të kushteve të kredisë;
 2. kryesisht stafi zhvilluesi konsultohen dhe për të ndihmuar të vënë së bashku një paketë të dokumenteve, të cilat ata vetë dhe të transmetojë në bankë;
 3. konsideratë përshpejtuar e kërkesës;
 4. një probabilitet më të lartë të një vendim pozitiv.

Një tipar i variantin e dytë është se kontakti banka nuk do të duhet të . Marrëveshja e kredisë do të nënshkruhet direkt me kompaninë e ndërtimit.

Në këtë mishërim, ka avantazhe të rëndësishme:

 • Ajo nuk ka nevojë të dorëzojnë dokumentet mbi të ardhurat;
 • dështimi ka gjasa;
 • nuk ka nevojë për të nxjerrë të sigurimit.

Por ka një të konsiderueshme minus - periudha e kontratës është zakonisht më pak se 1 vit. Në raste shumë të rralla, zhvilluesve të bien dakord për të nxjerrë atë në 2-3 vjet.

Ajo rezulton se një mishërim i tillë është një këste konvencionale .

Pyetja 3: A duhet të marrë një peng në strehimin e mesme me zero pagesë poshtë dhe nëse këtë përfitim?

Shumë njerëz që duan të fitojnë strehim e tyre, nuk ka të holla për të bërë një pagesë poshtë. Në këto rrethana, një peng pa pagese fillestare mund të jetë zgjidhja e vetme. Por është më mirë që të përpiqen për të gjetur një mundësi për të bërë të paktën disa sasi si një pagesë poshtë.

Fakti që shkalla e plotë mungesa është tradicionalisht më e lartë nga të paktën 3% . Duke pasur parasysh sasi të mëdha të kohës dhe një pagesë të tepërt peng mund të jenë të mëdha.

Shuma e kredisë, kur ju bëni pagesën e parë do të jetë shumë më pak . Kjo çon në një reduktim jo vetëm paguar, por edhe madhësinë e pagesës mujore.

Në çdo rast , ekspertët rekomandojnë analizuar me kujdes të gjitha programet e mundshme.

Shpesh, pas një llogaritje të thjeshtë të huamarrësve të ardhmen e lirë të vendosë të heqë dorë nga një peng pa pagesë poshtë. Në vend të kësaj, ata vënë mënjanë para për disa vjet deri në akumuluar shumën e pagesës fillestare .

Nëse ju nuk jeni në gjendje të prisni për momentin kur fondet do të akumuluar për një pagesë poshtë, kanë ende për të përdorur programin me mungesë të saj.

7. Përfundim + video on

Për shumë peng pa pagesë poshtë bëhet alternativë e vetme për të jetuar në banesën e tij. Përmbajtja mund të jetë e vështirë, sidomos në rastet kur nuk ka të drejtë për ndihmë nga shteti.

Megjithatë, asgjë nuk është e pamundur . Gjëja kryesore është që të mos e humb zemrën dhe për të analizuar me kujdes të gjitha ofertat në dispozicion në treg.

Në përfundim, unë ju rekomandojmë që të shikojnë video në peng pa pagesë poshtë:

revistë në internet Ekipi «RichPro.ru» dëshiron lexuesit e tij për të nxjerrë peng më të favorshme dhe shpreson se ajo do të jetë në gjendje për të paguar shpejt dhe pa probleme.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë temë, pyesni ata në komentet më poshtë. Gjithashtu do të jetë mirënjohës nëse ju do të vlerësojmë artikullin tonë dhe të ndajnë atë në rrjetet sociale me miqtë tuaj. Derisa të takohemi përsëri!

Lënë një koment