Ku për të ecur në Moskë në vjeshtë: Punonjësit Grohe ndarë përvojën e tyre

Faqja kryesore » Tips » Ku për të ecur në Moskë në vjeshtë: Punonjësit Grohe ndarë përvojën e tyre
Këshilla No Comments

Ku për të ecur në Moskë në vjeshtë: Punonjësit Grohe ndarë përvojën e tyre

Ku ka ketri më të bukur, pamje më të mirë të perëndimit të diellit dhe ju mund të gëzojnë një pyll të qetë? Ne e dimë se ku kemi nevojë për të arritur atje në kohë, deri sa gjethet nuk kanë rënë ende

Njëzet e dytë të shtatorit u mbajt Dita Botërore pa një makinë, dhe mënyra më e mirë për të shënuar atë - të ecin në vende me ekologji të mirë. Pra, ne kemi vendosur për punonjësit e shoqërisë  Grohe dhe shkoi në një turne të parkut "Pokrovskoe-Streshnevo" me ftesë të GPBU "Mospriroda" .

Jo të gjithë të pranishëm vizituar më parë këtë park, kështu që ajo është natyra dhe llojet e pjesëmarrësve turistikë impresionuar. pyll të dendur me shtigje të qetë për ecje, ajër se ishte e pamundur për të marrë frymë, pellgje piktoresk, të cilat ari Setting Sun - e gjithë kjo ngjallur admirim dhe dëshirën për të ardhur këtu përsëri.

Lexo më shumë:   Ky fotograf tregoi Moskë mënyrë që ju nuk e keni parë atë

Lënë një koment