Kopeck copë 55 m² nën çati në Suedi

Faqja kryesore » Ndërtimi » Kopeck copë 55 m² nën çati në Suedi
Ndërtimi No Comments

Kopeck copë 55 m² nën çati në Suedi

shtëpi e vogël në Gothenburg në vitin 1928 nuk është ndërtuar shumë kohë më parë u shndërrua në një pallati. Një prej tyre është vendosur nën çati pjerrët dhe i kënaqshëm pronarët e tyre me ngjyra të ndritshme dhe një brendshme komod. Carlson, sigurisht, nuk do të refuzojë për të jetuar në një papafingo të tillë tërheqëse.

 Foto nga vend  www.planete-deco.fr

Lexo më shumë:   mund të Stërvitja shtunën

Lënë një koment