HOUSE kombinuar e blloqeve shkumë dhe bare gardian

Faqja kryesore » Outdoor punë " HOUSE kombinuar e blloqeve shkumë dhe bare gardian
rrugë punë No Comments

Kombinuar në shtëpi - kjo është e ndërtimit që janë ndërtuar nga llojet e shumta të materialeve të ndërtimit (tulla, lëndë druri, blloqe betoni, druri, etj). Si rregull, në katin e parë është ndërtuar prej guri të rënda, dhe e dyta - nga druri të lehta. Popullariteti në rritje i shtëpive të kombinuara për shkak të shumë avantazhet e tyre të performancës:

 • rezistenca ndaj proceseve të deformimit të natyrave të ndryshme;
 • besueshmërisë së lartë;
 • veti të mira izoluese termike;
 • një peshë të vogël në themel;
 • ekspresivitetin arkitektural;
 • sigurisë ekologjike;
 • shpejtësi të lartë e ereksionit;
 • Burimet gjatë operative.

Vendimi për të ndërtuar një shtëpi nën çelës, ju mund të kurseni kohë dhe para të konsiderueshme. Ulja e çmimeve është arritur duke përdorur materialeve të ndërtimit me kosto të ulët në katet e sipërme. Strukturat janë ndërtuar shumë më të shpejtë, sepse kuvendi kuadrin e elementeve të parafabrikuara është shumë më e lehtë se sa tulla hedhjen. Për më tepër, struktura e blloqeve shkumë dhe pema nuk kërkon një marrëveshje komplekse të bazës themeli.

Fazat e ndërtimit të shtëpive të kombinuara gardian

 • Zhvillimi i projekteve të strehimit.
 • Instalimi i fondacionit.
 • kuvendi projektimit.
 • Ndërtimi i kulmit.
 • shërbimet edukate.
 • Instalimin e ndarëse të brendshme.
 • Mbarimit Kompleksi brendshëm dhe të jashtëm punon.

katalogu ynë përmban një listë të madhe të projekteve të përfunduar të kombinuara shtëpi nën çelës, secila prej të cilave mund të rregullohen sipas preferencave individuale të konsumatorëve. Ndërtimi kryhet me teknologjitë e fundit.

Të rezervoni një ndërtimi të lirë të një gardian të kombinuar në shtëpi (tulla, gurë, blloqe betoni, dru dhe materiale të tjera), të thërrasë ndonjë nga numrat e telefonit ose të lërë një kërkesë në këtë faqe interneti. Ne do të ofrojë këshilla të hollësishme dhe përgjigje të gjitha pyetjeve tuaja.

182448

Për faqe:

19-36 nga 48 projekte

182448

Për faqe:

37-48 nga 48 projekte

Ajo do të jetë interesante:   Çfarë më mirë Radiatorëve hekuri ose bimetallic

Lënë një koment