Shtëpia e anijeve enë: projekte interesante dhe teknologjia e ndërtimit

Faqja kryesore » Cottage " Shtëpia e anijeve enë: projekte interesante dhe teknologjia e ndërtimit
Cottage No Comments

Shtëpia e anijeve enë: projekte interesante dhe teknologjia e ndërtimit

Ky artikull diskuton karakteristikat dhe specifikat e akomodimit të buxhetit, si shtëpia e enës anijeve: avantazhet dhe disavantazhet e ndërtesave, parametrat teknike e materiale ndërtimi dhe çmimet mesatare për blerjen e saj. Teksti përmban informacion që do të lejojë për të krijuar shtëpinë tuaj në vendin e kontejnerëve: ide interesante, foto dhe video, dhe këshilla për planifikimin dhe projekte të pazakontë, hap pas hapi teknologjia e ndërtimit.

shtëpi dy-katëshe e kontejnerëve ngjyra anijeve

përmbajtje

Shtëpia e anijeve enë: çfarë është specifika e saj

Nëse dëshironi të merrni një strehim të rehatshme dhe praktike në kohën më të shkurtër të nevojshme për të paguar vëmendjen për projektet e shtëpive nga kontejnerët detit, çmimi i strukturave të tilla në krahasim me ndërtesa standarde është dukshëm më e ulët dhe më të përballueshme për shumicën e pronarëve të zonave periferike. Ky lloj i ndërtimit po fiton popullaritet për shkak të vetëdijes së ulët të popullsisë. Jashtë e strehimit, të bëra mbi bazën e enës është përdorur gjerësisht për disa dekada.

Pjesa e brendshme e shtëpisë të ndërtuar nga disa kontejnerëve

Sa janë në shtëpi nga kontejnerët: fotot dhe karakteristikat e ndërtesave

Ndërtimi enë është konsideruar të jetë e ardhmja e teknologjisë, e cila së shpejti do të ndihmojë shumë njerëz të zgjidhur problemin e strehimit. Në vendet evropiane, kjo qasje është e përhapur, duke rezultuar në një degë të re të biznesit. Ky drejtim përfshin shërbimet për projektimin dhe ndërtimin e shtëpive nën enë kyç, të ashtuquajturat "harton gjysëm-të gatshme."

Gjysëm-të gatshme produkt është quajtur modelin e përdorur si bazë për ndërtimin e ndërtesës. Ky dizajn është bërë në një fabrikë, ajo ka një dysheme të përafërt dhe muret. Përveç kësaj, pajisjet standarde përfshin sisteme gjysmë shtesë dhe elementë:

 • ndërtimi dritare;
 • rrjet elektrik;
 • dera;
 • ngrohje.

Enë mund të jetë prerë nga dritaret dhe dyert në vete

Pas zgjedhjen e një pronari të projektit të veçantë të ngastrës së tokës do të ketë vetëm për të blerë kontejnerë anijeve në shumën e kërkuar. Ato janë dorëzuar në vendin e ndërtimit, të cilat pastaj do të kombinohen në një strukturë të vetme. Duke përdorur modele të tilla mund të reduktojnë ndjeshëm kohën e ndërtimit në shtëpi, e cila është një nga përparësitë më të rëndësishme të kësaj teknologjie.

Hint dobishme! Në procesin e ndërtimit të një shtëpie mund të kombinohet advantageously me kontejnerë të tjerë anijeve, modulet e ndërtimit, për shembull, beton apo tulla.

Pse blejnë një shtëpi jashtë kontejnerëve detit: avantazhet e ndërtesave

Strehimi bërë e anijeve ose kontenierë mallrash kanë shumë përparësi. Ata janë ndërtimi sizmike të qëndrueshme, kështu që ndërtimi i këtij lloji janë ndërtuar shpesh në zonat ku ka një shumëllojshmëri të fatkeqësive natyrore, të tilla si uraganet apo tërmetet.

shtëpi enë mund të rritet në çdo kohë, thjesht duke shtuar një ose më shumë blloqe

Boshllëqet në formën e kontejnerëve lejon që të marrë strehim, e cila nuk dallon nga strukturat llojin e kapitalit. Nga jashtë modulet mund të përfundojë rreshtim, në anën e brendshme plating është kryer duke përdorur bordi gips. Kështu, kostoja e ndërtesave enë është shumë më e ulët se sa kostoja e strehimit kapitalit. Zgjedhja si material për ndërtimin e shtëpisë enë detit, pronari mund të jetë i sigurt se në shtëpinë e tij nuk zavedutsya insekteve të dëmshme dhe brejtësve.

Për ndërtimin e ndërtesës është e nevojshme jo më shumë se 2-3 muaj, bazuar në kontejnerë. Nëse ju minimizuar disa lloje të punës, për shembull, për të lehtësuar në fund, ajo është e mjaftueshme për të të jetë 2-3 javë për të hyrë në shtëpi në operacion. Që nga enë të ndërtimit janë të lehtë, nuk ka nevojë për rigjenerimin e një fondacioni masiv. Modulet mund të jetë ngritur direkt në platformën kompakt prej balte.

Boshllëqet mund të përdoret jo vetëm për ndërtimin e ndërtesave të banimit. Ata janë ideale për zbatimin me oborre dhe objekte ekonomike ndërtesave projektet e kontejnerëve të anijeve.

Muret e shtëpisë enë janë të mbuluara me fletë të kompensatë

Kjo teknologji nuk është i kufizuar në kushtet specifike klimatike. Me izolim të përshtatshëm në shtëpinë e kontejnerëve mund të ndërtohet në pothuajse çdo gjerësi. Që nga detalit modulare projektuar për transportin detar e shtëpive të tilla mund të jetë i instaluar në mënyrë të sigurtë në tokë të ngrirë. Ata tregojnë rezistencë ndaj temperatura të ulëta dhe kushteve të këqija të motit. shtëpi enë mund të ndërtohet në zonat me zonat e pjerrëta shpat.

fakt interesant! kontejnerët e anijeve janë përdorur gjerësisht për ndërtimin e banesave në Antarktidë dhe rajone në veriun e largët.

Nëse dizajni i shtëpisë nga kontejnerët e detit nuk ka të bëjë instalimin e qelqit me njolla në mur, një ndërtim i tillë siguron mbrojtje maksimale për banorët nga ndërhyrja e të huajve.

Zgjerimi i dysheme dhe tavan të kontejnerit, ju mund të merrni një zonë pushimi - në tarracë

Disavantazhet e shtëpive modulare nga bllok-kontejnerë

Akomodimi i ngarkesave dhe anijeve kontejnerët e ka kaq shumë difekte. rezistenca mahnitëse dhe qëndrueshmëri nga këto harton përfshin një anë të kundërt. Për kontejnerët mund të përballojë operacion afatgjatë sipas agjenteve agresive atmosferike, ata janë pretreated me komponimet veçanta dhe ngjyra. Këto veshje mbrojtëse përmbajnë substanca toksike. Pra, para se të fillojë ndërtimin e shtëpisë së konteinerit, të hequr bojë.

Modulet shufër metalike bërë nga metali, kështu që në verë sipërfaqe të projektimit të bëhet e nxehtë, dhe në dimër - ftohur. Për të siguruar një shtëpi të rehatshme për të jetuar kushtet e motit, të jetë i sigurt për të marrë kujdesin e cilësisë dhe efikasitetit të izolimit.

Nën ndikimin e metalit lagështi mbuluar me ndryshk. Për të parandaluar dështimin e parakohshme të ndërtimit, është e dëshirueshme për të inspektuar ndërtesën rregullisht për gërryerje dhe me kujdes të shikojmë pas tij. tavane të ulët - një nga mangësitë më të rëndësishme. Në qoftë se keni kryer izolimin termik të tavan dhe dysheme, lartësia maksimale e dhomës do të jetë 2.35 m.

Në brendësi të kontejnerëve kombinohen materiale moderne dhe elementet jo-izoluar bllok

Dimensionet e fotos dhe kontenierë për ndërtimin e shtëpive

Dimensionet e kontejnerëve tregohen zakonisht në këmbë. Për të ndërtuar shtëpi dizajn të përshtatshëm për transportin e ngarkesave hekurudhor dhe detar. Për më tepër, madhësia mund të ndryshojnë në varësi të kapacitetit. Për transportin hekurudhor duke përdorur kontejnerë me kapacitet të ndryshme, por për strehim të përdorin vetëm në shkallë të kapacitetit.

Dimensionet e brendshme të enë të barabartë me 20 m 2,33h5,86h2,19 m. Me përmasa të tilla, dizajni ka një volum të dobishëm të 29.5 m³. Më pak hapësirë ​​e rezervuar për instalimin e veshja dhe izolimit, ajo do të jetë madhësia e përafërt e hapësirës së brendshme të dhomës.

Në mënyrë tipike, ndërtimi i ndërtesave të përdoren kontejnerët e ngarkesave të madhësisë standarde 40 këmbë të gjatë. . Dimensionet e brendshme të strukturave të tilla - m 2,4h12h2,35 Një enë do të jetë e mjaftueshme për të krijuar:

 • dhomë të shërbimeve;

Dimensionet e enë të detit 20 këmbë

 • outbuildings të mëdha;
 • magazinimit;
 • seminar.

Duke përdorur njësinë 2-3, shtëpia mund të ndërtohet, të cilat zona do të jetë 120 m². Një opsion interesant që ju të merrni kur ju instaloni dy kontejnerë pranë njëri-tjetrit, lidh ata me qelqi me njolla dhe të mbuluar me një çati.

fakt interesant! Në Amerikë dhe Evropë janë të shpërndara gjerësisht shtëpinë e kontejnerëve 40-këmbë. Krijuesi i parë i banesave të tillë ishte arkitekti Adam Kalkin. Shtëpia ishte rezultat i një eksperimenti krijuese dhe ajo përbëhej nga 3 kontenierë të detit.

njësitë enë dimensionet:

Madhësia enë, ft Dimensionet e jashtme të konteinerit, m Dimensionet e brendshme të enës, m Vëllimi i brendshëm në m³ Madhësia e porta, m
20 6,05h2,43h2,59 5,75h2,35h2,39 33.1 2,34h2,28
40 12,19h2,43h2,59 12,03h2,35h2,38 67.5 2,34h2,28
45 13,71h2,43h2,89 13,55h2,35h2,7 86.1 2,34h2,58

 

Në shumicën e rasteve, kontejnerët kanë një formë drejtkëndëshe, edhe pse ka edhe versionet katror me rritjen e lartësisë.

Sa do të blerja e materialeve të ndërtimit për shtëpinë e kontejnerëve: blloqe Çmimi

blloqe të çmimeve për të ndërtuar një shtëpi e enë varet nga faktorë të ndryshëm. Në masë të madhe kjo është e ndikuar nga konfigurimi dhe madhësia e strukturës. Përveç kësaj, kostoja varet nëse enë është e re apo ai përdorur më parë. Nëse produkti është përdorur, atëherë çmimi i saj do të varet nga shteti. Kostoja e kontejnerëve të anijeve, të cilat janë të ruajtura mirë dhe kanë gjeometri normale, do të jetë dukshëm më e lartë se ajo e produkteve të dëmtuar.

Çmimet mesatare për kontejnerët e 40 këmbëve:

llojin e konteinerit Features produktit Çmimi, RBL.
kontejnerët e reja
40 HCDD gjatë, dyert dyshe 305000
40 DV standard 330000
40 HC i gjatë 360000
Used kontejnerët / y
40 DV standard 120000
40 HC i gjatë 125000
Lexo më shumë:   valvula tre-palësh për ngrohje

 

Ndërtimi i një shtëpi me bazë njësi enë do të kushtojë rreth 30 {05fcdc0b6023e75834b541e39a889fff3f5fa9f7569f93925edcad312d2cb373} për më pak se kostoja e strehimit stacionare, e bërë nga tulla.

projekte interesante dhe fotot e shtëpive të çmimeve enë për ndërtimin gardian

Çdo vit dizajn arkitektonike e ndërtesave të banimit është duke u bërë më të gjerë dhe më të ndryshme. Disa njerëz në përpjekje për të theksuar statusin e tyre të blejnë shtëpi të mëdha me dizajn modern, të bërë nga çeliku, betoni dhe qelqi, të tjerët preferojnë zgjidhje të tepruar, për shembull, një shtëpi të kontejnerëve detit. Dhe variacione në këtë temë mund të jenë të panumërta. Dikush është duke përdorur enë si një zgjatje të ndërtesës, dhe dikush në shtëpi është i kufizuar në muret e enës.

Për një shtëpi të vogël enë do të jetë dru mjaftueshme bazë-themeli

shtëpi të projektimit nga enë: photos, ide, opsione të projektimit

Megjithë thjeshtësinë e saj, ajo është mjaft interesante kërkuar harton shtëpinë e kontejnerëve të 40 këmbët. Strukturat e tilla mund të përdoret si mysafir ose llozha. Ndërtesat marrin vogël dhe në të njëjtën kohë shumë të kujdesshëm. Ky opsion është ideal për ndërtimin e buxhetit, nëse sipërfaqja e tokës është e vogël.

Natyrisht, madhësia e vogël dhe forma e enës është i kufizuar në mënyrë të konsiderueshme pronarin Në kushtet e projektimit dhe dekorimin e shtëpisë të ardhmen. Megjithatë, disa njerëz, kjo nuk do të ndalet. Për të përmirësuar pamjen e ndërtesës duke përdorur derën rrëshqitje dhe dritare të mëdha me njolla vizualisht zgjerimin e hapësirës së brendshme. E dobishme për të parë në shtëpi, pikturuar në ngjyra të ndritshme, të tilla si blu, të gjelbër ose të verdhë.

Hint dobishme! Nëse mbi pjesën e përparme të ndërtesës për të pajisur një strehë të vogël, gjatë shiut të verës do të jetë e mundur për të mbajtur dyert hapur, pa frikë se uji merr në dhomë. Për këto qëllime përshtaten fletë polycarbonate. Për të mbështetur jashtme të përgjithshëm, mund të jetë për shtëpinë e kontejnerëve për të blerë polycarbonate ngjyrë përsëritur ndërtesë për t'u ngjyrosur.

Bukuria dhe funksionalitetin e shtëpive enë nuk janë inferiore ndaj tulla dhe ndërtesat prej druri

Për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm është e dëshirueshme që të përdorin panele druri si sheathing brendshme. Edhe dizajn më të thjeshtë mund të shndërrohet në një vend të madh për rekreacion dhe banimit, duke eksperimentuar me ngjyra dhe materiale. Kjo shtëpi do të përkryer përshtatet në peizazhin përreth, në qoftë se ne pushim rreth flowerbeds. designers Bold mund të përpiqet të organizojmë një kopsht lulesh direkt në çati, duke përdorur për këtë qëllim cacti dhe bimë të tjera të lehta-loving.

Faqet artikull:


House-kasolle: një dizajn alternative për ndërtimin e shtëpive periferike

Dizajni karakteristika, avantazhet dhe disavantazhet. Projektet e përbashkëta të ndërtesave trekëndësh formën dhe foto. Hap pas hapi teknologjia e ndërtimit.

Shtëpi bërë nga kontejnerët e anijeve: Projektet foto dhe ndërtesa mbresëlënëse nga arkitektët më të mirë

duket goxha mbresëlënëse në shtëpitë e projektimit foto, projektuar nga arkitekti Adam Kalkin, i cili vlerësoi avantazhet dhe qëndrueshmëri e kontejnerëve detit. Nëse ju dëshironi të marrë strehim me një zonë të madhe, ju mund të përfitojnë nga projektet e saj të ndërtimit të multi-nivelit.

Sipas idesë krijuar një lloj të "shtëpisë në shtëpi." Për këtë strukturë masive të vendosur në brendësi të ndarë komponentët më të vogla që mund të përdoren si një ndërtesë të pavarur të plotë. Për shkak të dyerve të mëdha të rrëshqitje bërë prej qelqi mund të jetë harmonike kombinuar hapësirës që jetojnë në botën e jashtme.

Dy-katëshe shtëpi e gjërë, projektuar nga arkitekti Adam Kalkin

Përkundër konceptit të pazakontë, në këtë shtëpi ju mund të vënë të gjitha që ju nevojitet për një qëndrim të rehatshëm:

 • dhomë të gjallë;
 • kuzhinë;
 • disa dhoma gjumi dhe banjo.

shtëpi estetikisht multilevel me një shumicë prej seksioneve enë duket tërheqëse dhe unike, dhe nga prania e dyerve transparente xhami dhe atë pa një hapësirë ​​të madhe është e mbushur me lehtësi dhe të lehta.

Jo më pak mbresëlënëse look photo ndërtesë 2-katëshe, projektuar nga arkitekti Marcio Kogan. Ky projekt mundëson në bazë të elementeve industriale, të kombinuara në një, të krijojë një ndërtesë banimi për një periudhë të kufizuar kohore. Në të njëjtën kohë e nevojshme për të vendosur zonën shtëpi, kontejnerët janë të montuar në njëri-tjetrin, dhe pastaj ndërtesa u zgjerua. Rezultati është një strukturë me një hapësirë ​​të madhe të brendshme. Në pjesën më të gjerë është e mundur për të pajisur një dhomë të rehatshme të jetesës.

shtëpi dy-katëshe, e ndërtuar nga arkitekti Marcio Kogan

Hint dobishme! Në qoftë se ju përdorni një sistem të zgjuar e rrëshqitje dyert, hapësirë që jetojnë mund të shtrihet në rrugë, duke siguruar një pamje të bukur të dhomës dhe qasje në oborr.

Për ndërtim mund të përdoren kontenierë anijeve e 40 këmbët. Falë përdorimit të ngjyra të ndritshme dhe ekosistemeve moderne për shtëpi, blloqe të thjeshta janë shndërruar në strehim funksionale me një dizajn të lumtur dhe të gëzuar.
Shembuj të pazakonshme e ndërtesave nga kontejnerët: projektet foto dhe ndërtesa jo-rezidenciale

Kontejnerët mallrave janë përdorur jo vetëm për ndërtimin e ndërtesave të banimit, por edhe për të krijuar projekte të tjera. Një shembull i përkryer i kësaj qasjeje është shtëpia kafe Starbucks, e cila është konceptuar si një biznesmen është bërë nga elemente modulare. Kjo kafene moderne e kontejnerëve ka një dizajn origjinal dhe të pazakontë, ndryshe hartimin e zakonshme e këtyre institucioneve.

Pjesa e brendshme e kafe, e cila është ndërtuar nga anijeve kontejnerë

Për shumë njerëz, kontejnerët e mallrave ndjell shoqata me shpërndarjen e shpejtë dhe ushqime të freskëta, kështu që ky koncept mund të përdoret në mënyrë të sigurtë për ndërtimin e dyqanit apo kafene e tyre. Struktura kompakte e enës është në gjendje të mbajë gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar biznesin tuaj. Places do të jetë e mjaftueshme për të instaluar pajisjet dhe për të pajisur një zonë të vogël të punës për stafin.

Armatosur me idenë e projektuesi Stephen Shupa, ju mund të krijojë një zyrë të përkohshme të kontejnerëve për kompaninë e re. Nëse nuk ka siguri për stabilitetin e biznesit, ndërtimi modulare e njësive ngarkesave janë një zgjidhje e shkëlqyer për problemin. Kjo metodë është e pazakontë dhe nuk kërkon shpenzime të mëdha. Stephen Shoop Ndërtesa projektuar zyra është L-formë. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se ju nuk mund të përdorni opsionet e tjera të kontejnerëve akomodimit.

Zyra krijues kontejnerë moderne modulare

ndërtimi zyra e kontejnerëve ngarkesave pak si një ndërtesë depo, por kjo nuk është e pa tërheqjen e stilit industrial. Hapësira e brendshme mund të përdoret në mënyrë efektive për zyrat ujdisje. Në këtë rast, të gjitha të nevojshme për punë do të jetë gjithmonë në dorë, dhe në qoftë se ju dëshironi që të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme për një takim të vogël apo një takim pune. E gjitha varet nga numri i kontejnerëve që përdoren për ndërtimin e zyrës dhe çfarë është paraqitjen e saj të brendshme.

E brendshme elegant i ambienteve të zyrës të njësive enë

Interesante projekte shtëpitë e konteinerit: Opsionet e projektimit

Për të krijuar një shtëpi të bukur modern do të jetë e mjaftueshme, dhe dy kontejnerë 40 këmbë të gjatë. Projekte të tilla janë të përshtatshme për njerëzit që nuk kërkojnë tepërt. të përfundojë me cilësi të lartë dhe mobilje moderne mund të ndihmojë të kthehet në një shtëpi në një strehim enë që plotëson kërkesat themelore.


Njerëzit të cilët preferojnë strehim i gjerë, ajo është më mirë të japë përparësi për projektet e shtëpive, e përbërë nga disa blloqe. Online ju mund të gjeni fotot e shtëpive nga kontejnerët e anijeve, të cilat nuk kanë gjithmonë një pamje të presentable, ndërsa përbrenda janë shumë praktike dhe të lehtë për t'u përdorur. Ndërtesa përbëhet nga 4 blloqe mund të ndërtojë një kuzhinë dhe dhomë të gjallë të madhe të gjerë, dhoma gjumi, etj disi.

Hint dobishme! Nëse niveli i dytë i ndërtesës për të ecur përpara në katin e parë, ju mund të merrni një lloj kulm. Hapësira nën është ideale për ujdisje tarracë, e cila është një vend i përkryer për t'u çlodhur në ajër në verë.

Duke i kombinuar blloqet e ngjyra të ndryshme, ju mund të merrni një pamje e jashtme interesante dhe të pazakontë

Jashtëzakonisht shikoni në foto shtëpi interesante sukses blends blloqe enë dhe hapësira të hapura. Përdorimi i teknologjisë dhe dizajnit zgjidhje moderne mund të krijohen në këtë ndërtesë një ambient të rehatshëm për të jetuar. Para se të fillojë ndërtimi, duhet të mendojnë rreth asaj se si për të shtuar në elementet e projektit të tilla si:

 • gjelbërimin çati operuar;
 • lartë tech izoluese poroz;
 • Sistemi gjeotermale ngrohje.

Të gjitha këto risi do të krijojë një shtëpi të vërtetë, të përshtatshme për të gjithë qëndrim të përhershëm të familjes.
projekte Popular shtëpitë e enë dhe të ndërtimit shpenzimet

Mundësi më e lirë është ndërtimi i banesave në blerjen dhe zbatimin e shtëpisë të vendit të projektit përbëhet nga një enë të vetme. Në qoftë se ajo është e nevojshme për qëndrim të përhershëm, është e nevojshme të mendoni për ndërtimin e disa blloqeve. Në sajë të vëllimit të ndërtimit të ndërtesave, të përbërë nga qeliza individuale drejtkëndëshe, është e mundur për të marrë strehim me dizajn origjinal dhe lartësi të ndryshme, dhe në hapësira të mbyllura.

kontejnerët detit House extension plotësohet qelqi LED Shkod

Blej një shtëpi të enë sipërfaqe totale prej rreth 90 metra katrorë mund të jetë rreth 360-450.000. Rub. një projekt i tillë përfshin instalimin e tre njësive në të njëjtin avion. Nëse add-në për të kryer në katin e dytë, duke përdorur një enë 2-3 shtesë, shpenzimet e strehimit do të rritet me gjysmë.

Modular nga një enë që karakterizohet nga thjeshtësinë dhe praktike. Në një dhomë mund të kombinohen dhomë ngrënie dhe dhoma gjumi, si dhe për të organizuar ndarje banjo të vogla. Ky opsion është ideal për të përkohshëm 1-2 njerëz.

Nëse vendoset në të njëjtën njësi aeroplan 3, ai është i përshtatshëm për deri në familjen e rehatshme që jetojnë me dy fëmijë. Një sipërfaqe totale prej 85 m² do të mjaftojë për kuzhinë (14 m²), zona ngrënie (23 m²) dhe disa dhoma gjumi (36 m²) dhe tualete (12 m²).

Për të përdorur kontenierë si dhoma të jetesës, ato duhet të izolojnë kujdes

ndërtesë dy-katëshe prej njësive të mallrave të kenë të njëjtat kushte si ndërtesat moderne me një zonë të madhe. Në këtë rast, paraqitjen e shtëpisë së kontejnerëve duhet të ndahet në zona për qëllime të tjera. Në katin e parë është më e mirë për të rregulluar një dhomë gjërë e jetesës që mund të përdoret për tubime argëtuese dhe familjare. Menjëherë afër është e dëshirueshme për të rregulluar dhomë ngrënie dhe kuzhinë. Kati i dytë mund të përdoret për rekreacion. Është më mirë për të rregulluar dhoma gjumi.

Lexo më shumë:   Cabinets PROGRAMI coupe llogaritjes


Në secilin prej kateve, është e dëshirueshme për të rregulluar një dhomë me qëllim të përgjithshëm:

 • tualete;
 • banjo;
 • depo (qilar, ecin-në closets).

E rëndësishme! Para se të fillojë ndërtimin, kontejnerët duhet të kontrollohet për praninë e rrezatimit. Shkalla e sigurt e 35 MR / orë (roentgens mikro në orë).

Çmimi mesatar Shtëpia e kontejnerëve gardian:

Materiale për Çmimi, RBL.
kontejnerë të anijeve b / y (2 copë). 160000
Ndërtimi i themelimit rrip 90000
Hedhjen e katit që mbulon 40000
Ndërtimi dhe izolimin e çative (tiled ose izolimin pjesa më e madhe) 36000
Rritje e izolimit të jashtëm (bordet lesh mineral) 30000
Ndërtimi i një kornizë druri clapboard mur anësor + 25000
Organization tavan (chipboard dhe druri) 12000

 

Shpenzimet për blerjen e materialeve është 393.000. Rub. Nëse ju të punësojë për ndërtimin e një shtëpi modulare nga kontejnerët Kompania-kontraktuesit, duke marrë parasysh koston e shërbimeve do të rritet çmimi i banesave është rreth dy herë dhe do të jetë 786,000. Rub. Këto shifra janë vetëm të përafërta. Kostot do të varet nga faktorë të ndryshëm si cilësinë dhe llojin e përfundojë, karakteristikat e tokës në vend, dhe kushtet e tjera.
Features banjot e kontejnerëve të detit dhe çmimet mesatare për ndërtim

kontejnerëve ngarkesave mund të përdoret jo vetëm për ndërtimin e ndërtesave të banimit. Banja e bëra nga blloqe, janë në kërkesë të lartë në mesin e konsumatorëve të cilët janë të tërhequr në lëvizjen e këtyre strukturave, me çmim të arsyeshëm dhe aftësinë për të rregulluar parametrat që i përshtaten nevojave individuale. Më shpesh, për ndërtimin e banjot nga enë përdorur 20 blloqe tifutovye Cube Lartë. Zona e këtij elementi është e barabartë me 13.53 metra katrorë.

Kjo hapësirë ​​është e mjaftueshme për organizimin e komponentëve kryesore:

 • dush;
 • dhomë me avull;
 • lounges.

Çmimet mesatare për një dush nën kyç:

Emri i projektit Options Çmimi, RBL.
standard Pastrimi dhe përgatitja, instalimin e themelimit, rregullim kat, kanalizimit dhe furnizimit me ujë, muret dhe dysheme 300000
optimal + Lustrim standarde, përfunduar përfundimtar i mureve dhe tavanit, instalimin e instalime elektrike, instalimin e dyerve 400000
max. Standard + + instalimin optimale të gjitha elementet e ndriçimit, hidraulike, pajisje ngrohje, ventilim, ngrohje underfloor 500000

 

I kushtoj vëmendje! Të gjitha projektet e listuara në tabelën sugjerojnë përmirësimin avull, ujë dhe kanalizime, furnizimin me energji elektrike dhe hapje prerë dritare. Izolues qelqi nuk është përfshirë në çmimin total.

Opinioni Consumer rreth shtëpive të kontejnerëve: user reviews forum

Shumë pronarë të zonave periferike kanë përdorur tashmë idenë e ndërtimit të kontejnerëve të banimit dhe ndanë mendimet e tyre në forume.

Nga njësitë enë mund të ndërtojnë shtëpi, ndërtesa të përkohshme, shtëpi pritjeje, sauna, etj punëtori.

"Nëse ne i përmbahemi të gjitha kërkesat dhe do të kryejë izolimin e plotë, shtëpia e njësive enë do të jetë një zgjidhje e mirë e problemit të strehimit. Më pëlqen se për ndërtimin e mbështetës të strukturës kaluar një minimum të kohës. Ju pastaj mund të zgjidhni për dyert tuaj shije dhe dritareve, si dhe përfunduar. Nuk ka nevojë për të ndërtuar bazën masive, e cila në masë të madhe thjeshton punën. Natyrisht, madhësia dhe forma e elementeve modulare janë të kufizuara në kornizën standarde, por me një kockë krijuese edhe ky problem mund të anashkalohet. "

Evgeniy dorosh, Moska

"Fqinji im në vilë filloi me një bllok, gradualisht pristraivaya atij module shtesë. Tani ajo është një shtëpi vend i kontejnerëve nuk duket më keq se ndërtesa të qëndrueshme të tullave. Këtu unë jam duke menduar seriozisht për ndërtimin e banesave të tillë. House duket interesante si brenda dhe jashtë. Nga ankesat fqinj dëgjuar kurrë, kështu që unë mendoj se kjo është një vlerë të provoni. "

Violinist Igor, Ekaterinburg

shtëpi vend Neat nga blloku në det të hapur gdhendur në mënyrë organike në peisazhin e bukur

"Me ndërtimin e tullave shtëpi enë vështirë se mund të krahasohen. Por duke pasur parasysh çmimin, e cila është rreth 5 herë më pak, strehimit të tilla mund të shihet në mënyrë të sigurtë, nëse buxheti familjar është i kufizuar. "

splints roman, Samara


Si për të ndërtuar një shtëpi jashtë kontejnerëve: Teknologjia dhe rekomandime

Ndërtimi i shtëpive në komplot tokës kryhet në faza. Që nga ndërtimi nuk ka nevojë për një themel të ndërlikuar, të gjithë puna mund të bëhet në mënyrë të pavarur. Fazat kryesore të ndërtimit:

 • zhvillimin e projektit;

dekoratë e jashtme në shtëpi nga blloqet detare të bëra me dru dhe metal

 • përmirësimi i themelimit të ndërtesës;
 • instalimit kontejnerët;
 • Punimet mbulim;
 • instalimi i izolimit;
 • përfunduar brendshme dhe të jashtme punon.

shtëpi të projektimit nga enë 40 këmbët: paraqitjen e ndërtesës

Planifikimi është zhvilluar duke marrë parasysh qëllimin e ndërtesës. Shumë kompani ofrojnë harton standarde për ndërtimin, por për të krijuar një strehim modern i enës është më mirë të përdorni një kontakt personal. Megjithatë, ju nuk duhet të mbështetet vetëm në intuitë e tyre. Pavarësisht nga thjeshtësia e dukshme e procesit të ndërtimit, të jetë i sigurt për të vepruar në punën e dizajnit.

Para se të fillojë ndërtimin e një ndërtese të kontejnerëve ngarkesave, ju keni nevojë për të kryer llogaritje forcë. Për këtë qëllim, pesha e ngarkesës janë llogaritur në bazë të të dhënave të llogaritura përmasat optimale të fondacionit. Përveç këtyre llogaritjeve në llojin e dokumentacionit të projektit të përcaktuar dhe sasinë e materialeve të ndërtimit, si dhe pamjen e ndërtesës.

3D-rezidenciale Projekti i dy anijeve kontejnerë

I kushtoj vëmendje! Për të gjetur koston e strehimit jashtë kontejnerëve, është e nevojshme për të marrë parasysh shpërndarjen. Ky shërbim mund të ndikojnë në çmimin përfundimtar.

Varësi të se sa kontejnerë do të përdoren për ndërtimin e shtëpisë, dhe se si ata do të vendosen në raport me njëri-tjetrin, ju mund të merrni një dhomë me një plan urbanistik të ndryshme dhe madhësia. Në shumicën e rasteve, zhvilluesit janë drejtuar në mishërim, ku kontejnerët shumta instaluar me sukses nën një çati. Në këtë rast, modulet janë ngjitur në çdo anë tjetër të gjatë. Me këtë marrëveshje, dhoma janë të lidhura përmes organizimit të hapjeve të brendshme.

Një mishërim interesante është marrë në qoftë se një nga muret do të ketë një dizajn të varet. Në këtë rast, ajo mund të kryejnë funksionin e shtëpive hapësirë ​​fqinj. Në anën e brendshme të murit mund të jetë i instaluar dritare panoramike. Ky projekt do të jetë jo vetëm i suksesshëm në lidhje me lehtësinë e përdorimit, por edhe të sigurt.

Shtëpia me dy dhoma gjumi e anijeve enë 40 këmbët

Disponimi i shtëpi pushimi e kontejnerëve do të jenë më të ndryshme, në qoftë se ju vendosni njësitë modulare në një mënyrë të stivosur. Designers një shans për të treguar imagjinatën dhe për të arritur rezultate interesante. Mjaft opsione popullore për vendosjen paralele të kontejnerëve ngarkesave. Modulet në këtë rast janë të vendosur në një distancë të caktuar nga njëri-tjetri.

Përshtatshëm dhe të rehatshme të kthehet paraqitjen në projekte ku kontejnerë janë të vendosura njëra mbi tjetrën. Në pjesën e dizajnit të tillë është e ngjashme me një sirtar. Nëse bllokon për të vendosur letër P në vend, ajo do të jetë e mundur për të organizuar një oborr spanjol. Kjo zonë mund të dekoroj dhe të koordinojë për pushime familjare.


Si për të ndërtuar një shtëpi e bërë nga enë që i plotëson kërkesat e sigurisë

Bakteret dhe brejtësve mund të shkaktojë dëme serioze në ndërtesë, megjithatë, shërbejnë si një burim i rrezikut dhe faktorë të tjerë, të tilla si ato të grabitësve. Ka dizajn të veçantë dhe teknikat teknologjike për të shmangur ndërhyrje dhe për të siguruar shtëpitë e tyre të mbrojtura.

shtëpi të ndritshme dhe krijuese e kontejnerëve detit

Dera e përparme - një nga zonat më të rrezikuara. Për të mbrojtur këtë shtrirje në shtëpi, është e këshillueshme për të instaluar menjëherë pas murit saj trupave të pajetë ku vrimë bërë. Gjatë mungesës së pronarëve të pronës do të mbrohen me dy dizajne dyer: standarde dhe ngacmoj-provë.

Një tjetër mënyrë për të përmirësuar sigurinë e ndërtesave kundër vjedhjes - instaluar në mur me një strukturë heqjen. Kjo metodë është e përshtatshme dhe të besueshme, edhe pse ajo kushton. Për heqjen e strukturës instaluar mur xhami, e cila do të sigurojë një ndërtesë të mëtejshëm të lehta natyrore.

Hint dobishme! Nëse muri heqja është përdorur si tarraca, e dëshirueshme për të përdorur për lëndën e saj prodhimin.

Shtëpi vetëm për një vendbanim të verës nuk mund të mbuloj materiale izoluese

Madhësia dhe forma e dyerve dhe dritareve nuk ndikojnë në sigurinë e nivelit të ndërtimit. Këto elemente janë përzgjedhur bazuar në hapësirën e projektimit ose e jashtme e shtëpisë.

Ndërtimi i fondacionit për shtëpinë e kontejnerëve detit me duart e tyre

Faza e parë përfshin ndërtimin e punës së fondacionit në këtë faqe interneti. Shtëpia mund të jetë i instaluar në blloqe grumbull themeli FBS kasetë. Zgjedhja varet pjesën bazë të karakteristikat lehtësim dhe pronat e tokës. Mos e instaloni njësi pa bazë, sepse toka nën peshën e ndërtesës do të zhytet, ndërsa në dimër ngrirja e ndërtimit do të jetë shumë.

Nëse ndërtimi i një shtëpie të vendit është menduar për qëndrim të përkohshëm, si bazë e blloqeve të përshtatshme themeleve. Ndërtesa dykatëshe kërkon përgatitje të kujdesshme. Në shumicën e rasteve, ekspertët këshillojnë për të përdorur një lloj të përforcuar rrip themeli. Për ndërtimin e saj do të duhet të gërmoj një gropë, kështu që nuk mund të bëjë pa pajisje të specializuara, të tilla si ekskavatorėve dhe kamionët që do të marrë nga toka.

Zgjedhja e llojit të fondacionit për një shtëpi enë varet nga numri dhe rregullimin e blloqeve

Nëse faqe është e vendosur në një terren të ulët moçalore, ajo është më mirë për t'i dhënë përparësi themeli grumbull. Derdhje themeli hedhur në shtëpinë e bllokut të kontejnerëve me disa kate është e dëshirueshme që të përdorin çimento klasën 400, e cila është e përzier me ujë dhe rërë. Shtimi përzierje rezulton është Ngurtësues të veçanta, mund të zgjasë ndjeshëm bazën e shërbimit.

Ju mund të përdorni të betonit të gatshëm për të kryer punën. Në këtë rast, të vendosur shuttering dhe kafaz përforcim ndërtimit e cila është e mbushur me një zgjidhje. Për të marrë rezultate të cilësisë së lartë, të jetë i sigurt për të nënshkruar konkrete. Për këtë qëllim një të thellë vibruese mjet.

Lexo më shumë:   valvula tre-palësh për ngrohje


pjesë konstruktive e ndërtimit të një shtëpie të kontejnerëve ngarkesave: Njësitë e instalimit

Duke vendosur zonën e kontejnerëve ngarkesave mund të fillojnë vetëm pasi konkret është plotësisht e thatë. Kjo kërkon të paktën 22 ditë. Nëse blihen për ndërtimin e kontejnerëve të detit 40 këmbë të gjatë, nevojën për vinç të tyre instalimit.

Për transportin dhe instalimin e kontejnerëve nevojë për ndihmën e pajisjeve të specializuara

Hint dobishme! Deri dries konkrete, ju mund të anticorrosion trajtimin e kontejnerëve mallrave. Për këtë qëllim, blloqet janë të ngjyrosura me një hekur dhe oksid plumbi. Si pardesy është më mirë të përdorni një ngjyrë që ekspozon rezistencë ndaj temperatura tejet të larta.

Kur derdhje konkrete është ngrirë plotësisht, ju mund të instaloni module në themel. Pastaj ata i varfër dhe djegje. Kjo është bërë në mënyrë që të sigurojë ndërtimin e shtëpisë në themel të dy kontejnerëve dhe të lidheni njësi me njëri-tjetrin.

Në fazën e ardhshme ndarëse të brendshme brendshme. Për këto qëllime është e dëshirueshme që të përdorin bordet gips. Ky material është e lehtë për të trajtuar dhe është e lehtë për të punuar. Fleta e çelikut mund të përdoret si një alternativë. Për të marrë elementet e nevojshme, ju keni nevojë për të hequr murin e brendshme të enës, i cili nuk i përshtatet në kërkesat e projektit. Kjo procedurë është kryer direkt para se njësitë janë të instaluar në themel.

Montimi blloqe enë vetëm pas ngurtësim të plotë të fondacionit

Në të njëjtën fazë të vrimë nën dritaret dhe dyert. Për këtë qëllim, bullgare mund të përdoret. Pas operacioni është përfunduar, duhet të trajtojnë me kujdes pjesën buzë të prerë me mjete të posaçme.

Që nga ndërtimi i konteinerit të mallrave nuk është i dizajnuar për vrima, duke rezultuar në ngurtësi e punës së kuvendit bllok do të reduktohet në mënyrë të konsiderueshme. Për të forcuar strukturën mbështetës në fusha të dobëta, përkatësisht në dritare dhe dyer hapje të, është e nevojshme rreth perimetrit bashkoj tuba ose kanale. Ajo duhet të bëhet në mënyrë që brinjë shtrihen nga dyshemeja në tavan.

Për të lidhur të gjitha elementet duke strukturë është e dëshirueshme që të përdorin një shtresë të vazhdueshëm. Trupi enë lidhje me stiffening brinjë për të kryer më mirë me saldim me vend. Në mungesë të aftësive të trajtimit të aparatit të saldimit është e dëshirueshme që të përdorin shërbimet e një profesionist, pasi ajo është shumë e rëndësishme për të ruajtur shpatet e nevojshme dhe kënde.

Projektimi enë e sipërme mund të shërbejë si një tendë për zonën në natyrë

Si për të kryer punë për mbulim në shtëpinë e kontejnerëve me duart tuaja

Së pari, pjesa kryesore është formuar nga katin e papafingo. Për këto qëllime, ajo është e rekomanduar për të përdorur trarëve me një kornizë mani 10x10 cm seksion kryq. Në enë me anë të vida. Për lidhjes bordet së bashku është e dëshirueshme që të përdorin bulona hidraulik.

Kur pjesa kryesore e papafingo është e gatshme, të vendosur sistemin mahi. Nëse madhësia bordi është i regjistruar në dokumentacionin e projektit është e saktë, atëherë në rrjedhën e punës së tyre nuk duhet të jetë spliced, kështu që dizajni do të jenë më të qëndrueshme dhe të besueshme. Për t'u lidhur trusses për të përdorur vetë-vida. formuar më tej arkë, mbi të cilat fletë çeliku dip galvanizuar janë bërë pirg. Kryerjen e punës për mbulim, ne nuk duhet të harrojmë për izolim me avull. Për ta bërë këtë, në mes të fletë çeliku janë bërë pirg filmit izolimin arkë dhe.

Nuk është një tjetër mënyrë e organizimit të izolimit me avull. Për këtë qëllim, nën çatinë e shtëpisë me dy gjatësi montuar anash tub prej 40 cm dhe një diametër prej 10 cm (3 cope. Në çdo anë). Ata do të sigurojnë ventilim të hapësirës që ndodhet nën çati. Vrima për instalimin e gypave, janë bërë paraprakisht.

Ndërtimi i një shtëpi të ndryrë enë çati

E rëndësishme! fletë çeliku janë në dispozicion në çmim, por ata e bëjnë shumë zhurmë gjatë një shiu të madh dhe era. Prandaj është e nevojshme për të dhënë preferencë të materialeve të buta mbulim, për shembull, Ondulin.

Me cilësi të lartë izolimin termik të kontejnerëve shtëpisë bashkëkohore

Izolimi termik nevojë për ndonjë objekt qëllim banimi. Sidomos ka të bëjë me ndërtimin e kontejnerëve detare, të cilat janë kryer edhe jashtë jo vetëm për ngrohje, por edhe të shëndoshë. Pra, nuk do të ndërhyjë me instalimin e materialeve Tone-provë izolimin kryer.

Si izolimin materialet e mëposhtme mund të përdoret:

 • poliuretani;
 • leshi mineral;
 • shkumë.

Skema shtëpi enë izolim

Jeta maksimale e lesh mineral është 10 vjet. Pas kësaj, materiali humb të gjitha pronat e saj. Në kontrast me lesh mineral, shkumë poliuretani dhe kanë një strukturë të dendura. Falë këtij instalimin e izolimit termik të tillë është kryer shpejt dhe me lehtësi. Jeta e shërbimit të shkume poliuretani dhe është 20 vjeç. Këto materiale kanë jo vetëm për ngrohje, por edhe të tingëllojë pronat izolues se mund të krenohem me lesh mineral.

Për fiksimin ngrohje mund të përdorur kunjat plastike ose një komponim të veçantë ngjitës. elemente plastike janë të dehur në murin e enës mallrave paraprakisht. Mbi filmit izolimin e dërrasë polietileni. Pastaj, instalimi i një shtresë dekorative, p.sh. DSP ose rreshtim.

Izolimi termik i kateve është e ngjashme. Për këtë qëllim ne i përdorim pllaka plastik. Përdorimi i lesh mineral në dysheme është shumë e padëshirueshme, sepse ajo mund të kurth lagështi. Përveç kësaj, ju mund të kryejnë dysheme betoni.

Izolimi termik i plastik zgjeruar pllakave muret e brendshme të enës

Në procesin e ngrohjes është e rëndësishme që të përdorin jo vetëm materiale të kualitetit të lartë, por edhe për të përpiqen për të korrigjuar humbjen e burimeve të nxehtësisë, si të jetë e mundur. Si rregull, rolet e tyre janë të metat në dizajn, të cilat përfshijnë:

 • boshllëk;
 • urat e ftohta;
 • Shumë me përçueshmëri të lartë termale.

Burimi kryesor i humbjes së nxehtësisë janë çarë. Nëse struktura kuvendi është bërë me cilësi të dobët, të gjitha përpjekjet do të jetë tretur në ngrohjes. Prandaj është shumë e rëndësishme për të trajtuar me kujdes të gjitha nyjet. kontejnerët e mallrave janë bërë prej metali. Ky material ka një përçueshmëri të lartë termale, në mënyrë që izolim të ngrohjes është kryer jo vetëm në familje por edhe në pjesën e jashtme të ndërtesës.

Cilësisht izolojnë shtëpinë enë mund të përdorni izolimin sputtering

Burimi i humbjes së nxehtësisë mund të shërbejë si dritaret dhe doorways. Me qëllim të parandalimit një ftohje të shpejtë të objekteve, është e nevojshme për të zgjedhur materiale të kualitetit të lartë për izolim termik të strukturës derë, si dhe lustrim të dyfishtë në Windows trashësi të përshtatshme.

I kushtoj vëmendje! A nuk e pajis keq në izolim. Nëse cilësisht të kryejë të gjithë punën, ju mund të reduktojnë ndjeshëm koston e ngrohjes një ndërtesë enë në të ardhmen. Prandaj, zgjedhja e materialeve duhet të trajtohen shumë seriozisht.

Të cilat materiale janë përdorur për shtëpinë e brendshme dhe të jashtme nga një bllok të kontejnerëve

Pasi formuar izolimin e brendshme sipërfaqe mur shtëpi mbyllet pllaka OSB, bordi gips apo fletë kompensatë. Këto materiale janë të montuar në një kornizë të ngurtë, e cila është mbledhur nga profilet metalike.

Për veshja e jashtme shtëpi enë mund të përdoret ndonjë materiale përfunduar

mbulesa tavan mund të jenë shumë të ndryshme:

 • drywall;
 • Sistemi Armstrong;
 • kufijtë;
 • druri pikturuar.

Për të përfunduar sipërfaqet mur duke përdorur të njëjtat materiale si në shtëpi standarde, të tilla si sfond, panele plastike, suva dekorative, bojë. Katet janë të mbuluara me pllaka, parket, linoleum. E gjitha varet nga kapaciteti lokalet destinacion, preferencat personale dhe të buxhetit të pronarit.

Muret e kontejnerëve duhet të ngrohur, sheathing bordit gips ose kompensatë fletë, dhe pastaj lyer, oblitsevat clapboard ose me ndonjë material tjetër përfunduar

Materialet e përdorura në punën e jashtme përfunduar:

 • guri natyror;
 • bllokojnë shtëpi;
 • anësor;
 • suva dekorative;
 • guri artificial;
 • panele plastike.

material përfunduar për përdorim të jashtme është zgjedhur duke marrë parasysh kushtet klimatike dhe ndërtimin e projektimit.
Lidh derën enë për sistemet e komunikimit dhe ngrohje

Që ndërtesat enë nuk kërkojnë një themel masiv, dysheme mund të jetë i ftohtë. Opsioni më i mirë për shtëpitë modulare do të jetë Sistem ngrohje "kat të ngrohtë". Në prani të cilësisë së lartë izolimin termik të mureve dhe çatisë ajo është në gjendje për të krijuar një klimë të rehatshme për të jetuar. Sistemi underfloor nuk mund të përdoret si një burim kryesor të ngrohjes, veçanërisht në qoftë se kufiri në ndërtesë të lartë. Kërkojnë ngrohje shtesë.

Hint dobishme! Nëse keni të instaluar panele diellore tavanë, ju mund të organizojë një sistem të përshtatshëm dhe efikas ngrohje.

Për ngrohjen e kontejnerëve në shtëpi, ju mund të përdorni dru-djegia sobë

Në qoftë se shtëpia është përdorur për qëndrim të përhershëm, ju duhet të kujdeset për praninë e të gjitha komunikimet e nevojshme. Këto përfshijnë:

 • Sistemi kanalizimet;
 • të energjisë elektrike;
 • furnizimit me ujë;
 • furnizimit me gaz.

Nëse energjia elektrike dhe gazi mund të sjellë në shtëpi në çdo kohë, llogaritja e kanalizimit dhe furnizimit me ujë është kryer në fazën e ekzekutimit të projektit. Nëse sistemi i furnizimit me ujë të centralizuar nuk është në dispozicion, do të duhet për të gjetur burime alternative, për shembull, për të ndërtuar një pus dhe pompa të lidhura. Në mungesë të kushteve për krijimin e sistemit të kanalizimit ky problem mund të zgjidhet me ndihmën e pellg ose gropës septike. Gjithashtu, ajo nuk ndërhyn me instalimin e sistemit, duke siguruar një ventilim natyror dhe mekanik.

Nëse ka enë komunikimi rehati në shtëpi nuk do të pranojnë vilë tulla

Rekomandimet për Zhvillimin e kontejnerëve të banimit

Kur të gjithë puna ndërtimore dhe e mbarimit është përfunduar, ju mund të vazhdojë për rregullimin e shtëpisë së kontejnerëve detit. Në lidhje me stilin e ornament dhe mobilje, nuk ka kufizime. Pronari mund të vendosë në mënyrë të pavarur, duke krijuar dizajn të brendshëm. Përjashtimet janë stile të tilla si barok dhe klasike, të cilat karakterizohen nga përdorimi i mobiljeve masiv. Në kushtet e tavaneve të ulët regjistrimi i tillë do të ishte e papërshtatshme.


Është e dëshirueshme për të shmangur ngjyra të errëta dhe të errëta. Bardhë dhe pastel hije të lejojë vizualisht zgjeruar hapësirën brenda enë. Një efekt i ngjashëm është krijuar dhe sipërfaqe me shkëlqim pasqyrë. Ndërtesa Container blends të përkryer me dritare panoramike. Ky lloj i lustrim do të bëjë ndërtimin e një pamje moderne.

Brenda një enë mund të vendoset një të vogël por të një strehim të drejta të plota

Duke përdorur imagjinatën, ju mund të kthehet në një dizajn të plotë modulare dhe një shtëpi të rehatshme, dhe prania e canopies ose verandë do t'i japë atij rehati shtesë.

Si për të ndërtuar një shtëpi jashtë kontejnerëve: teknologji Video Review

Lënë një koment