Designers "Dymov Ceramics" kanë zhvilluar një koleksion të suvenire të Galerisë Tretyakov

Faqja kryesore » News » "Dymov Ceramics" The designers kanë zhvilluar një koleksion të suvenire të Galerisë Tretyakov
News No Comments

mbledhja Exit është i përkushtuar për ekspozitën e skulptorit Nikolai Andreyev: "Çfarë keni qenë deri në vitin e shtatëmbëdhjetë?". Ajo do të hapet më 20 shtator në Inxhinieri Ndërtimi. Linja e veçantë e suvenir përfshira reduktuar replica skulptura qeramike Andreev. Figurines e vajzave në kostume kombëtare të krijuar nga një mjeshtër i skicave të plotë-shkallë dhe pothuajse nuk shfaqet në shfaqje. Ato janë të rezervuara për tjetrin: në bazë të eksperimenteve të tij në qeramikë Andreev ishte planifikuar për të zhvilluar një seri e lodra, siç dëshmohet nga artikullin e tij teorike "lodra" në vitin 1918, dorëshkrimi i të cilit ruhet në arkivin e Galerisë Tretyakov.

Lexo më shumë:   Haberdashery bërë llambë Designers simulon sunrise

Lënë një koment