Projektuesi nga Japonia paraqiti një koleksion të pajisjeve sportive për shtëpi

Faqja kryesore » News » Projektuesi nga Japonia paraqiti një koleksion të pajisjeve sportive për shtëpi
News No Comments

Projektuesi nga Japonia paraqiti një koleksion të pajisjeve sportive për shtëpi

Autor i projektit - japoneze, i cili tani punon në New York, Momoko Higasifusimi. Tij mbledhja Athletic x Luksoze përfshin artikuj që do të angazhohen në aktivitete në shtëpi, por kjo nuk do të rrëmujë dhe shpërfytyrojnë brendshme. Pra, për të mbajtur gjërat projektuesi ofron një mur varur grilë modulare prej metali. Me kreshtat spaced në mat dhe yoga blloqe, shtangë dore dhe palestër topin në për hartimin duket si një vepër arti.

Lexo më shumë:   Dizajn 'pi qeramika "kanë zhvilluar një koleksion të suvenire të Galerisë Tretyakov

Lënë një koment