Shtëpitë prej druri NJËSITË

Faqja kryesore » Villa » Shtëpitë prej druri UNITS
Cottage No Comments

bunker

Si për të bërë një kornizë e shtëpive prej druri me duart e tyre

Si për të bërë një kornizë e shtëpive prej druri me duart e tyre

Këtu, çdo gjë ju duhet të dini për të ndërtuar një shtëpi copëtuar "në një dorëshkrim" druri në aspektin e madhësisë 6x8 m (6x6 m - pjesa e ngrohtë dhe 6X2 m - verande). Kjo shtëpi është mjaft kompakt (e cila është e rëndësishme në qoftë se zona juaj nuk i kalon 6 akra), por mjaft të bollshme dhe të rehatshme për planifikimin. Megjithatë, ne nuk e kufizojnë dëshirat tuaja, imagjinatën dhe mundësitë vetëm në këtë. Realizimin teknologjinë e ngritjen e një shtëpie log, duke përdorur këshillat tona praktike dhe "truket pak", ju mund të ndërtojë çdo shtëpi të tjera të drurit copëtuar sipas shijes tuaj. E gjithë puna ndërtimi mund të kryhet së bashku pa përdorimin e mekanizmave komplekse. përshkrimi ynë i metodave praktike të prodhimit të therur përjetuar mjeshtër do të dukej shumë e detajuar, por ndërtues rishtar, me shpresë, do të ndihmojë të realizuar ëndrrën e tij në realitet. Ndërtimi i një shtëpi me duart e veta - është një mënyrë e madhe për të shprehur veten dhe aktivitete në natyrë!  

bunker

  • Lexo më shumë rreth Si për të bërë një kornizë e shtëpive prej druri me duart e tyre

komponente strukturore dhe pjesë këmbimi në një ndërtesë prej druri

komponente strukturore dhe pjesë këmbimi në një ndërtesë prej druri

komponente strukturore dhe pjesë këmbimi në ndërtimin e drurit: Prerjen "në Oblomov". Tas me "errësirë". Paul. Tavan. Profilizimin edges. Dizajni i kulmit. Shelom, TOS mbulim. Volokovaya dritare. bordi Volokovaya. Kosyaschatoe dritare. Kosyaschataya derë në thembra. Glaucus.  

bunker

  • Lexoni më shumë në lidhje me njësitë e ndërtimit dhe detaje në ndërtimin e drurit

Prerjen "në Oblomov"

Prerjen "në Oblomov"

Metoda më e përdorur zakonisht në ndërtesë prej druri është konsideruar të jetë prerja " në kupën " (ose " në Oblomov "). Në këtë metodë, prerja shkrimet outputted përtej kënd prej 25 - 30 cm, për shkak të cilat dimensionet e shtëpisë në drejtim të reduktuar deri në 50 cm në çdo anë, në krahasim me gjatësinë e shkrimet origjinale. Në këtë rast për shkak të mbetjet këndore humbasin 0.5 - 0.6 m të çdo log, duke çuar në muar druri, por qoshet e murit të shtëpisë është i mbrojtur mirë nga shiu dhe era projektimin pjesë të drurit. Përveç kësaj, kornizë konfiguruar prerjet "në oblo", është konsideruar më të qëndrueshme. 

Lexo më shumë:   Projektimi i të gjallëve Standard Apartment

bunker

  • Lexoni më shumë në lidhje me prerjen "në Oblomov"

Prerjen "dorëshkrim"

Prerjen "dorëshkrim"

Muret deckhouse "në një dorëshkrim" mund të jenë të thjeshta dhe komplekse. Në këmbët e para rast janë përdorur, futur në të dytin - rrënjë. Teknologjia e prerjes mureve "në një dorëshkrim" është e ndryshme në se log nuk shtrihet përtej qoshet e një shtëpie log. Kjo teknikë quhet prerja prerjen pa lënë gjurmë, ajo është më e komplikuar dhe konsumon në krahasim me prerjet "në Oblomov" kohë dhe kërkon një qasje të kualifikuar. Të gjitha elementet e log me këtë metodë e vënies rregulluar me shumë kujdes dhe çdo devijim mund të çojë në faktin se shtëpia do të jetë në lulëzim, dhe nuk ka vula nuk do të ndihmojë për të hequr qafe këtë mangësi. 

bunker

  • Lexoni më shumë në lidhje me prerjen "kthetrat"

kurora kabinë e timonit dritare

kurora kabinë e timonit dritare

kurora Window prerë nga shkrimet e cunguar - oxhaqet shkurtër, të cilat janë të bashkangjitur në "kuvertë" e dritare apo derë hapjes së (Figura 1). Për ta bërë këtë në anën përballet me kuvertën zgjidhni grooves, të cilat lindin për të mjerë rrugën e tij të hollë në skajet e shkrimet, të cilat siguron nerazrezannost log muret. Në përputhje me mur vertikal dhe për të parandaluar mangësitë, gjatësia e çdo nevojë të shkurtër rafte të monitorohet me kujdes, dhe për derë apo dritare kuti të është e mirë për të rregulluar ato me anë të ferrave, i cili është kryer në skajet e shkrimet. Njëkohësisht, fushat përkatëse të kornizës dera është zgjedhur slot. Drejtimi kunjat kur shkrimet në rritje - oxhaqet shkurtër të bëjë pak më shpesh se shkrimet e tërë. 

bunker

  • Lexoni më shumë në lidhje me Prerjen kurora dritare

Forcimi muret log

Forcimi muret log

Stabilitetit muret copëtuar masë të madhe e arritur duke e vendosur kapitalin e brendshëm (copëtuar) mur në një distancë jo më shumë se 6.5 m kur diametri i shkrimet 22 cm dhe 8.5 m -. Me një diametër prej 25 cm Në distanca të mëdha në mes të mureve të brendshme të mureve të jashtme përforcojnë compressing ose Korotyshev. 

Lexo më shumë:   ngarkesë statike në Channel

bunker

  • Lexoni më shumë për forcimin e mureve log

bunker

bunker

Struktura Log është një strukturë pa një dysheme dhe çati dhe përbëhet nga disa kurora bërë pirg. Numri i kurorave përcaktohet nga trashësinë e shkrimet dhe lartësinë e shtëpisë. Kurorë është një strukturë drejtkëndor, e përbërë nga pirg pingul në perimetrin e drurit lidhur së bashku me qoshet e një lidhje mbyllje. Crown i pari kërma kurora e kontabilistit dhe të mbledhë atë në pads. E dyta është kurora e hekurudhor të ulët, e cila u rrëzua në joists kat. Mbetet shtrëngimi pjatë fund dhe mbajnë në dysheme, dhe kontabilist për kurorën forcimin prag dhe e mbron atë nga prishja. Kurora e prag për hapjen e dritares është quajtur prag dritarja. Pasi ata vendosën kurora dritare, dhe pastaj - nadokonnye.  

bunker

  • Lexoni më shumë në lidhje me bunker

Në shtëpi nga një bar

Në shtëpi nga një bar

Rrezja është përpunuar në katër buzë rreze. madhësia teplosberezheniya rreze gjerësi prej 16 - 14 cm ka të njëjtat veti si shkrimet oshkurennye me një diametër mesatar prej 19 cm për ndërtimin e mureve të përdorura bare të barabartë ose të ndryshme drejtkëndëshe lartësi ose seksion katror kryq, me prerje apo oblivnye (trajtuar si aspekte) mbaron. . Kështu lartësi të konsiderueshme vlerat druri ka, dhe ka vetëm efekt në numrin e seams, ngrohjes për të shpëtuar pronat e të cilave janë më të ulëta se druri të ngurta. Gjerësia e trarëve është e rregulluar në varësi të temperaturës së ajrit jashtë vlerësuar. 

bunker

  • Lexoni më shumë në lidhje me Shtëpinë e drurit

Konopatka copëtuar mure

Konopatka copëtuar mure

Një shtresë e izolimit (myshk, kërp, ndjeu, etj) të përcaktuara në procesin e ndërtimit të një shtëpie log, ajo nuk jep një garanci të plotë kundër bubbling, kështu që mbyll në shtëpi pas përfundimit të ndërtimit. Gjithashtu, një muret copëtuar është e tillë që në operacion ata prodhojnë një tkurrje të konsiderueshme, e cila çon në shfaqjen e boshllëqeve ndërmjet trarëve apo trarëve dhe, rrjedhimisht, për të reduktuar pronat e tyre të ngrohjes-izolim. Për të eliminuar këtë fenomen kryer konopatku mureve, e cila është kryer për herë të parë pas ndërtimit të një shtëpie log, dhe pas 1 - 1.5 vjet. Ka dy lloje të vulave hyni mureve "në grup" dhe "shtrihen".

Lexo më shumë:   Kërkesat për pajisjet e pastrimit

bunker

  • Lexoni më shumë në lidhje me mure konopatki copëtuar

SI TË BËJE shtëpitë log shtëpitë prej druri duart VET

Lënë një koment