Kategoria: Ndërtimi

Faqja kryesore »Arkivi sipas kategorisë : Ndërtimi
draft

Të jetosh në tonet ngjyrë bezhë: nuanca të rëndësishme dekoruar dhomë të gjallë - shpirtin e çdo shtëpi. Në paraqitjen e saj mund të gjykohet si pret të marrë banesën e tyre, dhe për ngjyrat dominuese në dizajn mund të kuptojnë edhe karakteristikat e natyrës së pronarëve. Dhomë qendrore, ku zakonisht kalojnë kohë me familjen ose miqtë, zakonisht përmban shumë atribute, duke folur për preferencat e qiramarrësve. ..

Lexo më shumë

draft

Rregullat për dyer kabinetit instalimi varet, nuancat e procesit 0 53 288 kuvendit mobilje bërë konsiderohet i plotë sapo kryer varen instalimit në derë kabinetit, pasi pala e përparme është shumë e rëndësishme. Ajo gjithmonë i kushtoj vëmendje kur hyjnë në dhomë, kështu që të metat në instalimin respektuar pronari nuk e lejon atë. miscalculations milimetër - dhe efekti ..

Lexo më shumë

tank septike plepi dhe karakteristikat e tij

tank septike plepi dhe karakteristikat e tij Çdo pronar i një shtëpie të vendit e di se sa probleme ajo ndonjëherë është me të pompimit cesspools në mungesë të një sistemi të centralizuar të kanalizimeve. Tani, në sajë të plepit impiantit të trajtimit, e cila është një stacion të drejta të plota për pastrimin e ujërave të zeza, problemi është zgjidhur. Ka shumë modele të ngjashme të gropave septike, gropës septike por plepi qëndron jashtë nga lista e të tjera, për shkak të nivelit të lartë të besueshmërisë, qëndrueshmëri dhe produktivitetit. gropës septike ..

Lexo më shumë

lavaman qoshe për kuzhinë

Këndi lavaman për kuzhinë çdo amvise në kuzhinë mban një sasi të madhe të kohës, dhe gatim nganjëherë e bën atë për të drejtuar të gjithë kuzhinë në kërkim të një subjekti. Dhe gjë është se tradicionalisht evoluar si vijon: tavolina kuzhine rregulluar në një linjë përfundon në tryezë me një lavaman, dhe kjo nuk është shumë ergonomike. Qëndrimi në cep të lavamanit kursen gatimit shumë herë, pa marrë parasysh - një kuzhinë të madhe apo ..

Lexo më shumë

Si të çmontimit të vetme-levë mikser

Si të çmontimit të vetme-levë mikser miksera Single-levë - një prirje të re në pajisjen e një banjo moderne apo kuzhinë. Standard rakord - "kurriz peshku" dhe miksera mur humbin popullaritetin e tyre kundër sfondit të një analog të tillë funksionale dhe me stil. Vetme-levë (ose levë) është një strehim mikser me një pjatë, ku uji i përzier të ftohtë dhe të nxehtë. Pjatë mbart nje funksion levë. Një marrëveshje e tillë mund të bëhen prej qeramike, metali apo plastike. Në rastin ..

Lexo më shumë

ngrohës me gaz në gaz tullumbace: çmimet dhe karakteristikat e modeleve më të mira

Në periferike dhe të vendeve të shtëpive pajisjet e pavarura të ngrohjes - nuk është një trill. Kjo është një domosdoshmëri që mund të ofrojë ngrohje pa kryer asnjë komunikimit dhe sistemet e centralizuara. Konsideroni një pajisje të tillë si një ngrohës me gaz në një gaz tullumbace: çmimet, tiparet dhe karakteristikat e zgjedhjen e një pajisje të përshtatshme. Ne të përcaktojë modelin më të mirë për përdorim në kushte të ndryshme. Ngrohje me gaz janë të përshtatshme për ..

Lexo më shumë

Si për të lidhur mikser me ngrohës menjëhershëm të ujit - udhëzues hap pas hapi

Si për të lidhë mikser në ngrohës uji menjëhershëm - hap pas hapi instruksionet para se të lidh rrjedhës ngrohës uji, ju duhet të lexoni udhëzimet e ofruara nga prodhuesi në pajisje. Përveç kësaj, lidhja e një pajisje për ngrohje të ujit me mikser do të kërkojë përgatitjen e materialeve të veçanta dhe përdorimin e një sërë të mjeteve. 2 hap pas hapi instruksionet 3 Rregulla Operative Çfarë ju duhet për të lidhur ngrohës uji në mikser të gjitha mjetet e nevojshme ju mund të ..

Lexo më shumë

Shtëpia në stilin anglisht: respektimi i traditës dhe tiparet moderne

Emri "anglisht" në lidhje me arkitekturën e lidhur me fjalën "klasik". Unity sqimë, përmbajtje, shkëlqim, luks identifikuar shkakun e këtyre dy koncepteve. Jo newfangled ndërtimin blerë strehimit, e cila ka të ngjarë të humbasë rëndësinë e saj estetike dhe strehim të plotë, nuk janë subjekt i tendencave në kohë - dëshira e njerëzve për të kërkuar stabilitet. Shtëpia në stilin anglisht mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyer. Shumë vendbanime moderne suburbane ..

Lexo më shumë

raftet Corner: si për të kursyer hapësirë ​​pa humbur funksionalitetin

raftet qoshe, të vendosura në mur, janë një zgjidhje e madhe për kur keni nevojë për të ruajtur hapësirë ​​të vlefshme në dhomë. Ndërtimet e këtij lloji janë ideale për të jetuar dhoma, dhoma gjumi, kuzhina, banjo dhe korridoret. Materiale për prodhimin e raftet e tilla mund të jenë të ndryshme. Në përzgjedhjen e tyre duhet të udhëhiqet nga disa faktorë, duke përfshirë pajisje operacionale, stilin e dhomës. raft qoshe në ..

Lexo më shumë