Category: Të Ndryshme

Faqja kryesore »Arkivi sipas kategorisë : Të Ndryshme
draft

www.youtube.com Tillers | Në ROZETKA 12 fakte në lidhje me dyqan online Rozetka.ua Olga Karpenko Biznesit 31 korrik 2013 13:30 23664 38 facebook twitter xhepi linkedin fb i dërguari me të madhe dyqan online Uaneta Rozetka.ua vitit të ardhshëm do të jetë 10 vjet. Ky dyqan disa herë përpara nga konkurrentët e saj në aspektin e qarkullimit, të kontabilitetit për gati gjysmën e reklamave të përgjithshëm të medias, e cila është ..

Lexo më shumë

Muret e shtëpive private, cottages dhe ndërtesa të tjera të ulët-rritje të bëjë, si rregull, dy-tre shtresa të izolojnë shtresë. Një shtresë e izolimit është e vendosur në pjesën zgarë e murit të tullave të formatit të vogël apo blloqe. Zhvilluesit shpesh shtrohet pyetja: "A është e mundur për të ruajtur në trashësinë e murit" "Dhe mos qoftë pjesa bartës i murit të shtëpisë është e hollë se ajo e një fqinji, ose se sa është parashikuar në projekt? Në vendet e ndërtimit ..

Lexo më shumë

Kornizë origjinale për një pasqyrë nga një litar litar ne jetojmë në epokën e formimit dhe promovimin e projektimit autorit të çdo dhomë. Ajo nuk është më në modë standarde e banesave përfunduar dhe sende shtëpiake. Chic është një prani reale në objektet dhomë, bërë me duart e tij - pots, vazo, llambat dhe chandeliers. E pra, një pasqyrë në një kornizë të bukur, e cila krijoi zotin e shtëpisë - ..

Lexo më shumë

Si te zgjidhni një projekt shtëpi për ndërtimin? Çfarë është projektimi i një shtëpi të vendit që të urdhërojë - një tipike apo një individ? Hapi 1 Si te zgjidhni një projekt shtëpi? Kjo është një pyetje e shpeshtë dhe urgjente kërkuar nga pothuajse të gjithë zhvilluesve para fillimit të udhëtimit të tij. Pyetja është shumë kompleks dhe multi-faceted, kështu që është në lëvizje është e pamundur për të dhënë një përgjigje të plotë apo këshilla shpjegues të plotë. Prandaj, për ..

Lexo më shumë

Përmbajtja e Këshillit 1. Ngjyra të ndritshme Tip 2. Përdorni printime, të cilat do të rrisin ose të paktën nuk e zvogëlojnë kuzhine Bordin 2. Ndiqni sundimin e "trekëndëshit të punës" Tip 3. Zgjidhni L-formë Këshilli suite mobilje 4. kuzhinë dhe pajisje duhet të jetë i pajisur Këshillë 5 . vendosur të jetë i gjerë Tip 6. bëjë ndryshime Këshilli 7. Zgjidhni një mobilje funksionale për zonën ngrënie ..

Lexo më shumë

Konsultimi pagesë për avokat faqe për strehim Çështjet Kostoja listuara në shërbime ligjore Çmimet për shërbimet e një avokati për anulimin Housing rishikim të ndërtesave të banimit, i rregulluar në aktet legjislative të Federatës Ruse. Rregullim është një nga më të detyrueshme dhe të dhënë nga procedurat e shtetit, të cilat janë ndarë fonde nga buxheti i qytetit. Ajo duhet të kryhet ..

Lexo më shumë

Pak House: një të bukur mini-projekte në idetë origjinale të 6 majit, 2018/0 Komente / në Exterior / nga Merry shtëpi të vogël mund të jetë jashtëzakonisht e bukur dhe komod. Sot, të talentuar arkitektët kanë zhvilluar shumë projekte profesionale të ndërtesave të vogla të banimit nga 50 m². Organizimi i brendshme të vogla do të jetë për ju një detyrë e këndshme. skica të shumta të shtëpive - është, mbi të gjitha, një gamë të gjerë të kompozime unike që nënkuptojnë ulët ..

Lexo më shumë

Para se të ndërtuar një shtëpi, përdoruesi zgjidh shumë çështje: përfitimeve ekonomike, komoditet dhe rehati, në përzgjedhjen e projekteve dhe, natyrisht, zgjedhja e materialeve. Dhe shpesh, zhvilluesi ka një zgjedhje, ajo është më e dobishme, tulla apo shkumë? Materialet ndryshojnë në cilësinë e tyre dhe të performancës praktike, teknologji, llogaritje dhe shpejtësinë e ngritjen e ndërtesave. Prandaj, një llogaritje paraprake të forcave të veta, shpenzimet e tyre financiare dhe nuanca të tjera që do të lehtësojë vendimin përfundimtar ..

Lexo më shumë

Rўrќ 2.2.4 / 2.1.8.562-96, ndërtesë portal cila sobë në banjë për të bërë vizatime. furre vatër, rrjedh teknologji instalimi drywall sistemet e brendshme njësi ndarë pse. Ekuipazhit të ndërtimit, counter 105 si një shtëpi con-pastër. SNP ii-25-80, rss ngjyrë fjongo për microcracks. Sales tulla stroyplastpolimer nuk është përcaktuar një fireplace bërë nga plasterboard ideve. Si të zbardh tavan, kërkesa qelqi me njolla teknologjinë e prodhimit të vendosura në ..

Lexo më shumë

Makinë qepëse 432 Radom blejnë në Moskë më Avito ... makina qepëse shtëpiake Radom 432. Karakteristikat dhe ... - YouTube qepëse Radom 432 - REMBT888.RU HOME qepëse zigzag «Radom» kl.432 Shërbimi Manuali Përmbajtja: 1. Përshkrimi dhe për qëllime makina 2. mirëmbajtja e duhur teknike e makinës dhe ruajtja e saj 3. disassembly dhe mekanizmi reassembly ..

Lexo më shumë