Category: Cottage

Faqja kryesore »Arkivi sipas kategorisë : Villa
Shtëpia e anijeve enë: projekte interesante dhe teknologjia e ndërtimit

Ky artikull diskuton karakteristikat dhe specifikat e akomodimit të buxhetit, si shtëpia e enës anijeve: avantazhet dhe disavantazhet e ndërtesave, parametrat teknike e materiale ndërtimi dhe çmimet mesatare për blerjen e saj. Teksti përmban informacion që do të lejojë për të krijuar shtëpinë tuaj në vendin e kontejnerëve: ide interesante, foto dhe video, dhe këshilla për planifikimin dhe projekte të pazakontë, hap pas hapi ..

Lexo më shumë

Stili minimalist në të brendshme: të rehatshme, funksionale dhe e bukur

Stili minimalist në brendësi të banesës moderne - një refuzim të detajuar të tepërt në favor të elementeve funksionale. Zbukurim është i pranishëm në të brendshme, por në formën e elementeve celular, për shembull, vazo lulesh të ndritshme. Është shumë e rëndësishme për praninë e një ruajtje minimalist-projektuar dhe të mbyllur të gjërave. Motoja kryesore e stilit - lehtë dhe të shpejtë për të krijuar rendin në çdo dhomë. Në lidhje me karakteristikat ..

Lexo më shumë

Kuarc llamba për shtëpinë: avantazhet e pajisjeve dhe kriteret e përzgjedhjes

Pasuria e llambat kuarc kujtoj drita ultravjollcë ka kohë që përdoret nga institucionet mjekësore në qëllime parandaluese dhe kurative. Prodhuesit e sotme ofrojnë modele që mund të aplikohen në shtëpi. Kuarc llamba për shtëpi mund të ndihmojë për ta bërë për mungesën e vitaminës D në trup, dezinfektoj e ajrit në dhomë. Por, para se të përdorni pajisjen Të jetë i sigurt për të lexuar lokalet rregullat kvartsevaniya dhe njerëzit. Device për dezinfektim ..

Lexo më shumë

Kuzhinë në papafingo: ideja për të krijuar një shkurtësinë industrial në të brendshme

Stili ka lindur fillimisht në rrethet industriale të Nju Jorkut, ku fjala "papafingo" është quajtur katet e sipërme të ndërtesave industriale dhe fabrika. Kuzhinë në papafingo-style u bë popullor në fillim të shekullit XX. Tipari kryesor i zonës është konsideruar si një zonë të madhe, në të cilën në ndarëse të vogla, të pajisur me materiale moderne. fasadat Kuzhina ndryshojnë përfundojë plak, prania e gypave të cilësisë së mirë dhe mobilje antike. Main ..

Lexo më shumë

Si për të zëvendësuar një fishek toner në një mikser

Si për të zëvendësuar një fishek toner në një hidraulik mikser në shtëpi është gjithmonë një lloj fetish, që pushon pronarët krenarë dhe subjekt për të ftuarit të mira nga lindin smira, miqtë, në shtëpi e të cilëve nuk është e keqe, por ajo që gjërat-dryuchki jo aq në modë, nuk është të shkëlqejë, jo aq ... vetëm shumë pak njerëz e dinë se lumturia në shtëpinë e lulezon-spouts, por nga një element jetik për dizajn, e cila nuk është e dukshme në të gjitha, por që është vetëm mikser. Dhe emri i kësaj njësie ..

Lexo më shumë

Multifunction makine Njoftime shtëpi: Përmbledhje e

Duke punuar me dru kërkon aftësi të veçantë dhe shumë më tepër kohë dhe përpjekje se sa është shpenzuar në prodhimin e prodhimit të fabrikës. Por rezultati është me vlerë shumë më të shtrenjtë, është vlerësuar lartë dhe duket disa herë më mirë se produktet e fabrikës transportues prej druri. Për funksionimin e suksesshëm të gjëja kryesore - për të zgjedhur një makinë të përshtatshëm multifunksionale Njoftime familjare: nga cilësia dhe që përputhen me nevojat tuaja dhe ..

Lexo më shumë

Shtëpia është në një shtëpi të stilit: modern sofistikimi Alpine Arkitektura

Trendet moderne në ndërtimin përfshin përdorimin e materialeve natyrore të krijojë një ndjenjë e rehati dhe unitet me natyrën. Shtëpia është stil shtëpi, kujton kasolle alpine të bariut, është bërë në një brendshme të thjeshtë dhe konciz fshatar. Tiparet kryesore të këtij trendi - Detajet që s'bie në sy dhe përdorimin e materialeve natyrale. Ndonjëherë style aplikuar për regjistrimin e banesave. Stil Shtëpi me sukses kombinon ..

Lexo më shumë

Pompë për ujë me duart tuaja: materialet e nevojshme dhe udhëzues hap pas hapi për prodhimin e një shumëllojshmëri të pajisjeve

Pompë për ujë me duart tuaja: materialet e nevojshme dhe udhëzues hap pas hapi për prodhimin e një shumëllojshmëri të pajisjeve të blerë një shtëpi me një komplot të bukur të tokës, shumë njerëz, para së gjithash, mendoj për faktin se sa më shpejt që është e mundur që të përmirësojmë dhe të bëjë një rehati komod. Në masë të madhe, kjo varet nga përmbledhur të komunikimit të energjisë elektrike, ngrohjes dhe furnizimit me ujë, i cili luan një rol kyç ..

Lexo më shumë

muri stereoskopik në brendësi: krijimi i realitetit tre-dimensionale

Sot janë gjetur gjithnjë muri stereoskopik në hapësirën e brendshme për qëllime të ndryshme. Kjo është bërë për shkak të avantazheve të dallueshme të materialit dhe diversitet të lartë të imazheve të ndryshme, gjë që e bën të mundur për të zgjedhur astar nën një dizajn të caktuar të dhomës. Informacione të hollësishme në lidhje me llojet dhe karakteristikat e materialit mund të gjenden në këtë artikull. muri stereoskopik janë të domosdoshme për krijimin e brendshme unike ekskluzive në ndonjë ..

Lexo më shumë

Saldim i tubave polypropylene me duart e veta

Saldim i tubave polypropylene me duart e tij Gjatë ndërtimit të shtëpive të reja, objekteve sociale, Renovimi i ndërtesave të vjetra hedhjen një tubacion të ri dhe zëvendësimin e vjetër, kryhet me përdorimin e tubave polypropylene. Ata kanë qenë prej kohësh gradualisht të zëvendësuar tubat tradicionale të metalit dhe të fillojnë për të zënë një pozitë dominuese në treg hidraulik. Ata kanë pesha të lehta, të forta të përballojë presionin e brendshëm dhe temperatura e ujit brenda 90 gradë, ajo është e lehtë për të instaluar, në ..

Lexo më shumë