Balusters Wood: Koncepti, llojet, rregullat e përzgjedhjes dhe instalimin

Faqja kryesore » Ndërtimi » balusters Wood: koncept, llojet, rregullat e përzgjedhjes dhe instalimin
ndërtim No Comments

Balusters Wood: Koncepti, llojet, rregullat e përzgjedhjes dhe instalimin

Balusters - Elemente të rëndësishme arkitektonike të shkallë, duke vepruar si mbështetje vertikale parmak. Produktet kanë një numër të karakteristikave teknologjike të prodhimit. balusters aesthetically tërheqës prej druri kanë shumë variacione, dhe karakteristika strukturore. Produktet e prodhuara nga lloje të ndryshme të drurit. Prodhimi i mundur pavarur.

Balusters Wood: Koncepti, llojet, rregullat e përzgjedhjes dhe instalimin

balusters druri ndihmojë për ta bërë strukturën shkallë më të ngurtë dhe të sigurt

Balusters për shkallët prej druri të: Përshkrimi dhe qëllimi

Produktet e duhura janë të dizajnuara për të kryer një numër të funksioneve të rëndësishme. Në mesin e tyre, është e nevojshme të ndajë përdorimin e sigurt të shkallëve, si dhe duke siguruar besueshmërinë dhe dizajn më të ngurtë. handrails atraktiv druri për shkallët njëkohësisht të kryejë një dekorative dhe të mbështetur funksionet.

Estetikë e balusters druri përdoret jo vetëm për krijimin e shkallëve, por edhe për hartimin e handrails

Estetikë e balusters druri përdoret jo vetëm për krijimin e shkallëve, por edhe për hartimin e handrails

Avantazhet e produkteve:

 • apel dhe energjia e materialeve natyrore;
 • mirëdashësi mjedisore;
 • kombinim i shkëlqyer i materialeve të ndryshme, pajisje dhe stilet;
 • një gamë të gjerë të modeleve;
 • qëndrueshmëri dhe forcë.

Një avantazh i rëndësishëm është se parmaku me duart e tyre është një realitet. Falë racks të prodhimit të pavarur për Shkalle, ju mund të reduktojnë ndjeshëm kostot e riparimit. Këto produkte kanë një pamje mahnitëse. Gjetjet e tyre mund të kenë zili homologët nga materiale të tjera.

Dru - alternativa më e mirë për krijimin e balusters

Dru - alternativa më e mirë për krijimin e balusters

Siguria gjithashtu shumë e rëndësishme ekologjike nga materiale natyrore. Wood nuk është në gjendje të ndajë të dëmshme për trupin dhe mjedisin substancave të njeriut. vajra esenciale dhe rrëshirë organike përfshira në materialin gjithashtu posedojnë efekt shërues. duken shumë tërheqëse në foto balusters nga llojet më të vlefshme të drurit, të cilat janë gjithashtu në harmoni me elemente të tjera dekorative në brendësi të dhomës.

Balusters mund të bëhen prej lisi, ahu dhe hirit. Plani më të përballueshme dhe të lehtë-to-use janë pisha, thupër dhe larsh. Nuk është një minimum i përvojës me dru do të krijojë balusters ideale, kanë përveç dizajn origjinal.

Krijo balusters mund të jetë në mënyrë të pavarur dhe për këtë ju duhet mjete të posaçme dhe aftësitë themelore Njoftime

Krijo balusters mund të jetë në mënyrë të pavarur dhe për këtë ju duhet mjete të posaçme dhe aftësitë themelore Njoftime

Çfarë është balusters: klasifikimi produkt

Balusters kryejnë funksione racks për Shkalle. Në lidhje me llojet e produkteve përkatëse, ato ndryshojnë në aspektin e teknologjisë së prodhimit. Në dispozicion për balusters konsumatorët Foto të bëra nga druri të na lejojë për të përcaktuar llojet më tërheqëse të produkteve.

Shumëllojshmëri të produkteve me një metodë të prodhimit:

 • bluarje;
 • chiseled;
 • me elementet e fije.

Çdo opsion ka karakteristika të dallueshme. lloje të caktuara të pajisjeve të përdorura për prodhimin e balusters. Ky është dallimi kryesor.

Përdorimi i teknikave të ndryshme të përpunimit të drurit ju lejon të krijoni një shumëllojshmëri të harton të balusters

Përdorimi i teknikave të ndryshme të përpunimit të drurit ju lejon të krijoni një shumëllojshmëri të harton të balusters

Dallimi kryesor në mes balusters mulliri - është prania e dekoratave origjinale. Është në lidhje me prerjen gjatësore ose spiral. Produkte të tilla kanë një pamje shumë tërheqëse. Për shkak të kësaj ata janë në kërkesë të lartë nga ana e konsumatorëve. Në prani të një frezë, dhe aftësi të caktuara produkte të tilla mund të bëhen të pavarur.

Për prodhimin e balusters kthyer përdorura torno konvencionale. një pajisje e tillë është në dispozicion të shumë. Në shumicën e rasteve, produktet e kanë chiseled formën e organeve rradhës. pamjen elegante dhe lehtësinë e prodhimit janë pozitive primare balusters të këtij lloji.

Shumë më shtrenjtë se dy opsionet e mëparshme janë produkte me elemente gdhendur. Ato karakterizohen nga një proces të prodhimit më të ndërlikuar. Si rezultat, ata duken si më të ngurta dhe origjinale. Prodhojnë balusters gdhendur vetëm në makina të specializuara. Këto pajisje multi-aks kërkojnë aftësi të veçanta nga mjeshtri dhe të paktën disa përvoja.

Kombinimi i elementeve të gdhendur dhe druri të shtrenjtë mund të krijojë shkallë luksoze

Kombinimi i elementeve të gdhendur dhe druri të shtrenjtë mund të krijojë shkallë luksoze

Llojet thread:

 • skulpturë;
 • shurdhërit;
 • zbukurime.

Me ndihmën e skulpturë e gdhendur produkteve të drurit mund të prerë pasqyrë reale. balusters tillë duket shumë e ndritshme dhe e pazakontë. Kur gdhendje shurdhër është background shumë e rëndësishme. Ajo është e pranishme në të gjitha imazhet dhe modelet. Zbukurime gdhendje është përdorur kryesisht për pllaka. Më shpesh këto produkte janë përdorur si dekoratë për sende të ndryshme ajrore.

balusters gdhendur sheshtë sjell një ndjenjë të butësi dhe mendjelehtësi e brendshme

balusters gdhendur sheshtë sjell një ndjenjë të butësi dhe mendjelehtësi e brendshme

Balusters prej druri: shumëllojshmëria e produkteve

Tipari kryesor i balusters është se ata janë në pamjen e tyre mund të transformojë çdo shkallët. Shumica e harton pleshtat janë gjithashtu asnjë përjashtim. Një shumëllojshmëri e konsiderueshme e seksioneve kryq dhe forma e këtyre produkteve ju lejon të zgjidhni dizajnin optimal.

Lexo më shumë:   Post navigacion

Formën e balusters janë:

 • sheshtë;
 • rrumbullakët;
 • gdhendur.

Popular janë parmaku banesë të cilat janë bërë të kompensatë apo bordet. Mund të zgjedhin në mes të ndërtimit të një-copë ose një produkt të vetëm. dizajne të ndryshme dhe modelet mund të përdoret për të dekoroj qëndron. Kjo detyrë e lehtë mund të përballen edhe fillestar.

Balusters prej druri të përkryer të dëgjueshëm në errësirë, e cila jo vetëm që ju lejon të përdorni ato për të krijuar një shumëllojshmëri të efekteve dekorative, por edhe në masë të madhe e shtrin jetën shërbimit

Balusters prej druri të përkryer të dëgjueshëm në errësirë, e cila jo vetëm që ju lejon të përdorni ato për të krijuar një shumëllojshmëri të efekteve dekorative, por edhe në masë të madhe e shtrin jetën shërbimit

Hint dobishme! Është e rekomanduar për të zgjedhur artikuj për shkallët klasike katrore-formë. Format e rënda japin dizajn dhe tërë shtëpia më fortësi. Original thellimin natyra dekorative janë aplikuar në pjesët anësore të racks.

Mundësia më e lehtë është balusters rrumbullakët me duart e tyre, të cilat kanë formë cilindrike të rreptë. Parametrat e produkteve sektorial shkojnë nga 2.5 deri në 4 cm. Për balusters e prodhimit të mirë për të zgjedhur druri të ngurta. Si rezultat i kësaj, ata janë shumë të qëndrueshme dhe do të shërbejnë pronarët e tyre për një kohë të gjatë. Këto racks mund të kombinohet në mënyrë të përkryer edhe me tuba metalike.

views elegant dhe spektakolare janë gdhendur balusters. ata janë quajtur shpesh skulpturor. Në thelb ata janë bërë personalisht. Baza është një dru i shtrenjtë. Prandaj, çmimi i lartë i produkteve të tilla nuk duhet të papritur klientëve.

Për shkallët e regjistrimit në stilin klasik është që preferojnë forma të thjeshta dhe hije natyrore

Për shkallët e regjistrimit në stilin klasik është që preferojnë forma të thjeshta dhe hije natyrore

Sot ka një mundësi për të blerë produkte të gatshme dhe të zgjidhni shtojcën e balusters dhe kolonave shkallë, të cilat janë projektuar në të njëjtin stil. Ata janë të kombinuara të përkryer me njëra-tjetrën dhe për të krijuar një vështrim të veçantë të shkallëve. Kërko balusters optimale variant thjeshtuar nga fakti se ata janë të prodhuar me lloje të ndryshme të veshjeve dhe ngjyrave.

balusters kombinuara: Karakteristikat

Ky lloj produkti është një elemente predispozuar vertikalisht përbërëse. Detyra e tyre është që të backup parmak, si dhe stiffening shtesë gardh ekzistuese. balusters tilla kanë jo vetëm një funksion dekorativ. Ata gjithashtu bëjnë shkallët më të sigurt.

Modelet kombinim përfshijnë projektimin e tyre, jo vetëm dru, por edhe të seksioneve metalike. Megjithatë, ata nuk duken shumë të rëndë. Paraqitja e mbështet të tilla është shumë tërheqës.

Kombinimi druri dhe metalike elementeve të krijuar një efekt interesant dekorative

Kombinimi druri dhe metalike elementeve të krijuar një efekt interesant dekorative

Prodhuesit mund bindshëm shpjegojë besueshmërinë, disponueshmërinë, funksionalitetin dhe apelit estetike se ajo është balusters kombinuar dhe të lëshojnë një shumë cilësi pozitive të këtij lloji të produktit. Bëhet fjalë për besueshmërinë, disponueshmërinë, funksionalitetin dhe apelit estetike.

Baza e tyre mund të kromuar apo tub çelik. diametri i saj mund të jetë 2,5 ose 5 cm. Elementet prej druri testohen para përdorimit domosdoshmërisht procesin e tharjes në një kondensimit Dhomën e Posaçme. Përzgjedhja e bojës dhe metodën e depozitimit të saj ndodh në bazë të dëshirës së konsumatorit.

Faqet artikull:

Si për të llogaritur shkallët në katin e dytë: Parametrat kryesore të llogaritjes.

Llojet e shkallëve dhe komponentëve të tyre. Si për të llogaritur shkallët në katin e dytë: Etapat kryesore të llogaritjes. Llogaritja e shkallët rrotulluese dhe spirale. 

Çfarë për të blerë balusters bëra nga druri

Për shkallë ka shërbyer pronarët e saj për një kohë të gjatë, të gjitha elementet e saj duhet të jetë krijuar nga i njëjti material. Për më tepër, është e nevojshme të japë përparësi për të njëjtat lloje të drurit.

balusters zgjedhur duhet të fokusohet jo vetëm në formën dhe pamjen, por edhe në shumëllojshmëri të drurit nga i cili ata janë bërë

balusters zgjedhur duhet të fokusohet jo vetëm në formën dhe pamjen, por edhe në shumëllojshmëri të drurit nga i cili ata janë bërë

Hint dobishme! Ajo është e mirë për të zgjedhur në pyll më të vështira. Këto lisi unike takon. Kjo pemë është i njohur për forcën e tij dhe fisnikërisë. Çdo produkt në lidhje me të do të jetë në gjendje për të për një kohë të gjatë për të ruajtur pamjen e saj origjinale dhe karakteristikat natyrore.

Llojet më të zakonshme prej druri:

 • lis;
 • ash;
 • beech;
 • pishe;
 • larsh;
 • thupër.

Nëse ka një dëshirë për të blerë një shtyllë parmaku prej druri, modeli i lisi menjëherë të tërheqë vëmendjen për veten e tyre me një hije të veçantë të errët. Oak pa probleme mbart dallimet temperaturës dhe ekspozimit aktive ndaj lagështisë. Me kalimin e kohës, kjo race e produkteve të drurit nuk përballen me kalb dhe plasaritje. Një avantazh i rëndësishëm është se lisi lehtë jep veten për lloje të ndryshme të trajtimit.

balusters gdhendur bërë nga lisi solid duken presentable

balusters gdhendur bërë nga lisi solid duken presentable

Përkundër faktit se balusters bërë nga lisi kanë një numër të cilësi pozitive, kjo shumëllojshmëri e drurit nuk është i vetmi. Një mishërim tërheqëse është edhe ash. Në kushtet e cilësi të kujton pemë të vlefshme specieve. Rritja e rezistencës në shkatërrim dhe lagështisë në një dritë të mirë karakterizon hirit. Struktura e drurit është e dendur dhe elastike, ku ajo është në gjendje të lehtë transferimin edhe ngarkimin më të rënda. balusters Çmimi plotë në varësi të sasisë dhe karakteristikat teknike është nga 5 deri në 12 mijë. Rub.

Lexo më shumë:   Si te zgjidhni një rubinet kuzhine

Plani i trajtimit është ahu shumë i përshtatshëm, ajo karakterizohet edhe me parametra tërheqëse jashtme. Në kushtet e jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri, ky opsion nuk është inferiore ndaj çdo gjë, madje edhe lisi. Nëpërmjet përdorimit të drurit të ahut në fakt mund të prodhojë shkallët me duart e tij prej druri të cilësisë më të lartë. Ndër karakteristikat negative të materialit përkatës mund të vërehet vetëm në sensibilitet për deformim ambient shumë të lagësht, si dhe gjasat të lartë të kalbëzim të mëvonshëm. Për të zgjasin shkallë të jetës, ju duhet të zgjidhni dru të thata me kujdes.

Shumë më pak për prodhimin e këtyre produkteve është përdorur thupër. Ndër të metat kryesore të kësaj peme duhet të ndahen një tendencë për të kalbet, tkurrje të rënda dhe plasaritje. Nga ana tjetër, ky material është e lehtë për të procesit dhe ka parametra të shkëlqyera forcë. Në të ardhmen, thupër mund të pikturuar dhe i përzier me rërë pa probleme. Instalimi balusters Teknologjisë dhe parmak në rastin e ndryshme të drurit nuk ndërhyn edhe me rregullime minimale.

Për të krijuar një shkallë për të përdorur elementet e një lloj të drurit. Kjo teknikë jo vetëm që do të përballojë projektimit në stilin e njëjtë, por edhe për të siguruar një performancë të vetme

Për të krijuar një shkallë për të përdorur elementet e një lloj të drurit. Kjo teknikë jo vetëm që do të përballojë projektimit në stilin e njëjtë, por edhe për të siguruar një performancë të vetme

Një specie shumë e zakonshme pemë është larsh. Veçori e këtij lloj peme është që produktet e bërë prej saj duke u bërë përfundimisht të fortë. lagështia e lartë dhe warping nuk janë në gjendje të jetë një problem për këtë lloj të drurit.

mishërimi më Buxheti është pisha. Sot ne mund të blejnë balusters për shkallët e këtij lloji të drurit me çmime të përballueshme. Për një shtyllë parmaku e pisha, mesatarisht, tregu do të duhet të paguajnë rreth 100 rubla. Produkte të sheshta të kushtojë pak më të lirë. Ndërsa është e mundur për të bërë të qëndrojnë më vete. Sidomos për shkak se me mekanizmin e prerjes pisha është shumë e lehtë për të trajtuar.

Hint dobishme! Për prodhimin e racks duhet të jenë të zgjedhur me kujdes druri. Ajo duhet të jetë bare pa nyje, të çara dhe defekte të tjera. Përveç kësaj, ata duhet të karakterizohet nga lagështia e lartë. dru Too overdried, pavarësisht nga race, është mjaft e brishtë dhe humbin dinjitetin e tyre natyrore.

Për prodhimin e pavarur dhe instalimin, sidomos nëse aftësitë për të punuar me dru nuk janë shumë, ajo është me vlerë duke i dhënë përparësi të notave të buta të drurit

Për prodhimin e pavarur dhe instalimin, sidomos nëse aftësitë për të punuar me dru nuk janë shumë, ajo është me vlerë duke i dhënë përparësi të notave të buta të drurit

Një pjesë e këshilla është që fillestar janë shumë më të lehtë për të punuar me të llojeve të drurit të lira. Mënyra më e lehtë për të trajtuar thupër dhe pisha. Arre dhe lisi janë shumë të shtrenjta, e cila është arsyeja pse jo të gjithë mund të përballojë këtë luks. Përveç kësaj për procesin e tyre të saktë mund të përjetuar vetëm profesionistët.

Shkallët unike me duart e tij në dru

Procedura për krijimin qëndrimet tërheqëse të drurit është e komplikuar mjaft. Një nga vështirësitë e para - për të gjetur mjetet e nevojshme. Për të arritur këtë qëllim ju duhet të demonstrojnë aftësitë dhe këmbëngulje. Së pari duhet hartuar me kujdes dizajnin e ardhshme, pastaj do të vazhdojë direkt me vytachivaniyu produktet individuale në makinë.

Fazat e krijimit të balusters:

 • projektimit;
 • Vizatimet e ekzekutimit;

Shembull shkallë vizatim në verandën e një shtëpie të vendit

Shembull shkallë vizatim në verandën e një shtëpie të vendit

 • kërkoni për materiale;
 • prodhuese.

Në fazën e projektimit duhet të jetë i sigurt për të marrë masat e handrails lartësi. Ekspertët rekomandojnë që ky parametër është ndryshuar në rangun e prej 0.7 deri 1 m. Në mënyrë që të mos humbasin një numër të racks, është e nevojshme për të llogaritur të ardhmen distancë ndermjet tyre. Atëherë ajo do të jetë më e lehtë për të vazhduar instalimin balusters në shkallët, sepse të gjitha madhësive do të plotësohen në mënyrë të qartë.

Në vizatim para-krijuar është e nevojshme për të bërë dimensionet e saktë të të gjitha seksioneve dhe kthesa. Më pas, këto të dhëna duhet të transferohen në detalit për mbështetje në të ardhmen. Çdo etiketimi për Easy rekomanduar numëruara. Është e mundur që disa elemente dekorative do të duhet të përdorin mjete shtesë prerjes.

Elementet faqosje shkallët prej druri

Elementet faqosje shkallët prej druri

Instalimi i duhur i handrails dhe kangjella shkallët prej druri

Detajet e instalimit përshkruara në fakt mund të bëhet në disa mënyra. Secili prej tyre në e tyre efikase dhe komplekse.

Montimi lloje të balusters:

 • makinë mërzitshëm;
 • kunjat;
 • ferra;
 • vida, etj

Kjo është një punonjës i përhershëm popullor në kunj. foto balusters origjinale për shkallët prej druri të me ndeshjeve të tilla patjetër të tërhequr vëmendjen e konsumatorëve. Për një fillim ata duhet të jenë prerë nga bar zgjedhur posaçërisht. -Seksioni kryq i tyre nuk duhet të jetë më pak se një e katërta e totalit banak. Dowels duhet të ketë një gjatësi mbresëlënëse. Kjo zakonisht është e barabartë me dy herë diametër.

Lexo më shumë:   mallë me balte zgjeruar: sekretet e krijimit të një themel të ngrohtë dhe të qëndrueshme

Fixing elementet e shkallëve të drurit

Fixing elementet e shkallëve të drurit

Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet mbështetjes themelore dhe të ndërmjetme. Në fund të vrima duhet të bëhet. Diametri i tyre duhet të korrespondojnë me të njëjtat dowels parametër. Për sa i përket thellësinë vrimë, ajo duhet të jetë dy herë më pak se gjatësia totale e artikullit. Një efekt i ngjashëm është prodhuar në hapin, ku ajo është atëherë ajo do të jetë e nevojshme që të rritet e balusters dhe parmak me duart e tij në kuadër të teknologjisë konvencionale.

Përveç kësaj kunj të siguruara me anë të cilësisë ngjitës. Në të njëjtën mënyrë, atëherë ajo është e shtyrë veten të qëndrojë. Procedura e përshkruar duhet të përsëritet për çdo shtyllë parmaku, atëherë shkallë transformohet në mënyrë të konsiderueshme. Aktualisht, të lehtë për të gjetur një instalim video e balusters dhe hap parmak pas hapi, nga të cilat ju mund të bëni një fillim gjatë instalimit. Këto këshilla do të ndihmojë të përballen me detyrën, madje edhe për fillestar.

Metodat e instalimit të balusters në dowels

Metodat e instalimit të balusters në dowels

 

Features balusters rritje studs

Nuk është e vështirë për të kuptuar se si për të rregulluar balusters në shkallët prej druri në studs. Në këtë rast, pjesa e poshtme e shtyllave gjithashtu duhet të shpuar vrima. Pastaj ata futur një studs fortë metalike, të cilat janë kategorizuar si pemë pemë. Diametri i secilit element të tillë është 8 mm, gjatësia - 100 mm. Një tjetër vrimë në 7 mm diametër shpuar në fazën e poshtme. Ajo pastaj fare lehtë të dehur shtyllë parmaku me një gjilpërë.

një metodë e tillë e bashkëngjitur një parmak për balusters parasheh që si rezultat i heqjes së pin raft do të mbetet në pjesën e poshtme të ecurit. Në çdo vend para-shënuar është e nevojshme për të përgatitur vrimë për pin. Stërvitja në këtë mënyrë duhet të jetë 5 mm në diametër. Të gjithë artikujt duhet të shfaqet vetëm vertikalisht. Kontrolloni opsionin përkatës duhet të jetë në nivelin e ndihmës. Nëse është e nevojshme, lartësia e vendosjes së elementeve të veçanta duhet të rregullohen.

Pikat druri faqosje shtojcën shkallë

Pikat druri faqosje shtojcën shkallë

Fiksim balusters në gozhdë: Highlights dhe Këshilla

Ekziston edhe një fiksim balusters dhe railings prej druri të hollë. Kjo metodë kërkon që në fazën e prodhimit të racks në e tyre më të ulët të instaluar gozhdë të veçantë prej druri. Paralelisht me pjesën e sipërme të artikullit tashmë është formuar një hapje për të kapur kamë.

Çdo vend në rritje duhet të shënohet në një sipërfaqe mbështetje. Këto shënime do të ndihmojë fillestar të kuptojnë se si të ngrejë balusters, sepse gropat duhet të bëhet në mënyrë rigoroze në pikat e shënuara paraprakisht. Atëherë ata do të zgjerohet gradualisht në vlerën e dëshiruar. Thorn është mbështetur kolona duhet të lyhet cilësisht me zam. Vetëm atëherë ajo duhet të jetë mbi të gjitha rrugën në vrimë. Për çdo element të projektimit, kjo procedurë përsëritet.

Cilësia e instalimit varet jo vetëm besueshmërinë e shkallë, por edhe pamja e tërë

Cilësia e instalimit varet jo vetëm besueshmërinë e shkallë, por edhe pamja e tërë

 

Duke përdorur vetë-vida dhe vida për balusters fiksim

Kjo metodë rritje është universale. Vida mund të besueshme të bashkëngjitni shtyllë parmaku në dysheme, vargut dhe hapat. Vida siguruar në mënyrë të barabartë në mënyrë efektive si produkte druri dhe metalike. Përveç metodës së drejtpërdrejtë fiksimit, kjo metodë përfshin përdorimin e një pjatë mbështetje apo podbalyasennika.

Hint dobishme! Për të përmirësuar besueshmërinë e elementeve duke përdorur vida kopjuar çdo kompleks. Kjo duhet të bëhet pikërisht në anën fund e hapi. Zhyt vida është e mirë vetëm nën sipërfaqen e vetë bordit. Çdo pushim në këtë të fundit që ju duhet për të mbuluar me priza.

Në fund duhet theksuar se balusters gdhendur dru, çmimi i të cilave mund të jetë dukshëm më e ndryshme, janë një zgjidhje e madhe për shtëpitë me shkallët. Kostoja minimale e produkteve mund të jetë 600-800 rubla. Çmimi maksimal arrin nivelin e 4-5 mijë. Rub. Shumë varet nga madhësia dhe materiale të produktit.

kangjella Çmimi varet prodhimit metodën e përpunimit të materialeve dhe llojin e veshjes

kangjella Çmimi varet prodhimit metodën e përpunimit të materialeve dhe llojin e veshjes

Nëse e keni blerë këto objekte, është e nevojshme që të përqëndrohen në kriteret e caktuara. Në veçanti kjo vlen për prodhimin e materialeve. Siç u përmend më lart, më në dispozicion në një aeroplan përkatëse janë thupër dhe pisha. Edhe pse llojin e të dhënave të drurit dhe kanë të meta të caktuara.

E rëndësishme është forma dhe lloji i balusters. Kjo ndikon jo vetëm në pamjen e dizajnit në fund, por edhe fuqinë e saj dhe qëndrueshmëri. Për shembull, një pjesë e rrumbullakët e produktit janë më rezistente ndaj stresit se sa homologët e sheshtë. Kur ky mishërim i dytë është shumë popullor në mesin e konsumatorëve për shkak të apelit të tyre estetike. Nga kjo rrjedh se zgjedhjet e duhura në kërkim të një terren të mesme.

Lënë një koment