AUTOCAD Krijimi i një objekt prokurë

Faqja kryesore » Ndërtimi » AUTOCAD Krijimi i një objekt prokurë
Building No Comments

Author: Vladislav grekët

Përmbajtja e detajuar nga autori, ose me ne:

► Drejtoria e kurseve të lira: http: //autocad-master.ru/om/go/pho386 ...

► videocourses Pullave: http: //autocad-master.ru/om/go/pho386 ...

► Website me kurse mbi tema të ndryshme: //dvdcurse.ru/

► kurse shumë të ndryshme: //dvdcurse.ucoz.ru

► Site "Grafika dhe 3Dmodelirovanie": //allofgraphics.ucoz.ru

► Channel me kurse mbi tema të ndryshme: https://goo.gl/mw6wX1

► Channel "Grafika dhe 3Dmodelirovanie": https://goo.gl/Ikk1G5

Vetëm kurse:

► VC "kurse Video për të gjithë": //vk.com/dvdcurse

► Facebook "kurse Video për të gjithë": //www.facebook.com/dvdcurse

► Twitter "kurse Video për të gjithë": https://twitter.com/dvdcurse

► Blogger "kurse Video për të gjithë": //dvdcursenew.blogspot.ru

► Livejournal "kurse Video për të gjithë": //dvd_course.livejournal.com/

► Liveinternet "kurse Video për të gjithë": http: //www.liveinternet.ru/users/dvd _...

► Tumblr "kurse Video për të gjithë": //dvdcurse.tumblr.com

► Google + "Kurse Video për të gjithë": https://goo.gl/tw4vGm

Proxy - objekte në AutoCAD. Si për të punuar me ta dhe se si për të redaktuar ...

Duke përdorur faqet e palës së tretë hap mundësi shtesë të software aplikimit dhe të produkteve të përafërta. Nëse kërkesa në të cilën u krijua pala e objektit, nuk e ngarkuar, ajo përdor objektin prokurë.

Side të objektit - lloji i objektit është krijuar në zbatim ObjectARX ® (AutoCAD Run-Time Extension), që ka zakonisht funksionet më të specializuara se objektet standarde AutoCAD dhe AutoCAD LT. Për objektet e palës së tretë përfshijnë trupat e ngurtë parametrike (AutoCAD ® mekanike), interaktiv (me funksione inteligjente) Emërtimet dyert (AutoCAD ® Arkitektura), poligonin-objekte (AutoCAD ® Harta e 3D) objekte - Dimensionet asociative (AutoCAD dhe AutoCAD LT).

Përveç Autodesk, ka software shitësit që përdorin ObjectARX për të ndërtuar aplikime që mund të përdoren për të ndërtuar anën grafike dhe jo-grafike e objektit. Këto objekte mund të përdoret në të gjitha kërkesat AutoCAD.

Ajo do të jetë interesante:   për të ndërtuar një shtëpi në një ngastër prej 2018 amnistisë

objekte Proxy

objekte Proxy janë përdorur në AutoCAD, AutoCAD LT dhe aplikacionet e tjera në vend të faqet e palës së tretë të krijuara nga aplikacionet ObjectARX, nëse ky i fundit është i padisponueshëm. Më vonë, kur aplikimi bëhet në dispozicion, një objekt prokurë është zëvendësuar nga një entitet të palës së tretë.

Proxy objekte thjeshtuar në masë të madhe në krahasim me anën origjinale objekt. objektet redaktimi Proxy janë përcaktuar aplikimet ObjectARX, në të cilën janë krijuar objekte. Për shembull, operacionet e tilla si fshirja apo lëvizja e objektit prokurë dhe të ndryshojë vetitë e saj mund të jetë e pranueshme ose jo në varësi të aplikimit që i krijoi ata.

Hapja e vizatim, ajo duhet të i kushtoj vëmendje të "Proxy Informacionit" dialog box. Kjo dritare tregon numrin total të objekteve prokurë (si grafike dhe jo-grafike), emrin e aplikimit të nevojshme për prodhimin normal të objekteve të zëvendësuar, si dhe informacion të mëtejshëm në lidhje me llojin dhe të shfaqin objekte metodën prokurë. Me këtë kuti dialogu për të kontrolluar shfaqjen e objekteve prokurë në vizatim.

adapters objekte

objekte Adapter - ajo është një mjet i qasjes në një shikimin të veçantë dhe redaktimin e objekteve standarde të palës së tretë në aplikacionet e tjera, është përdorur në qoftë se aplikimi i cili u krijua nga një entitet të palës së tretë, sistemi nuk është i instaluar.

Duke përdorur përshtatësin Lens ofron fleksibilitet më të madh për të punuar me objekte të palës së tretë se sa duke përdorur objekte prokurë. Objektet adapters të lejojë bashkëpunimin me produkte të tjera të Autodesk.

Nëse kërkesa ObjectARX nuk është i instaluar në sistem, ju mund të kërkoni për faqet adapters në dispozicion në internet. Për shembull, kur merr një objektet vizatim krijuar duke përdorur Autodesk Architectural Desktop software nuk është i instaluar në sistem, ngarkimit është kryer objektet AEC përshtatës për shikimin vizatim në formën origjinale.

Një listë e plotë e adapters aktualisht në dispozicion objekteve paraqitur në faqen e internetit Microsoft në adresat Autodesk //www.autodesk.com/enablers.

klasifikimi i objekteve

Nëse aplikimi (për shembull, të AutoCAD ® Harta e 3D) Klasifikimi i elementeve ka qenë e caktuar në një objekt (objekt), ajo mund të shihet në paleta Properties, duke shënuar "emrin e klasës". Në qoftë se klasifikimi i një objekti është hequr nga XML-file apo fshihet vetë klasifikimin fotografi, në emër të klasave të grupit shfaqet një pikë thirrje. Informacion në lidhje me kushtet e krijimit të klasifikimeve cm. Në dokumentacionin AutoCAD ® në hartë 3D.

Ajo do të jetë interesante:   nga uji tank septike u fsheh ÇFARË DUHET BËRË

Ju gjithashtu mund të përdorni "Quick zgjidhni" për të zgjedhur objektet nga emrat e tyre apo vetitë e klasave.

Lënë një koment