Вилата во Ибица

Дома » ПОПРАВКА » Вила во Ибица
ПОПРАВКА Нема Коментари

Вилата во Ибица

Внатрешноста на вилата во познатиот одморалиште на Ибица, создадена од страна на шпанскиот дизајнер студио «Godrich Ентериери» е амбивалентен впечаток. еклектична дизајн е очигледно, но со елементи на стил се групирани во зони, затоа се смета како целина. На неутрални тонови на ѕидовите, таванот, тротоарите помош на различни бои на мебел и украсни предмети издвојува во хармоничен дизајн. Остро отфрлање е само еден бар, стилизиран олтарот на готска црква - Сепак, ова се однесува само на клиентите на проектот.

Вилата во Ибица Вилата во Ибица 2Вилата во Ибица 3Вилата во Ибица 4Вилата во Ибица 5Вила во Ибица 6Вила во Ибица 7Вилата во Ибица 8Вила Ибица 9Вила во Ибица 10Вила во Ибица 11Вила во Ибица 12Вила во Ибица 13

Читај повеќе:   Модерна потоне "Флорентина": преглед на карактеристиките и како да се избере најдобар?

Оставете коментар