Планер ГРАДЕЊЕ НА ЅИДОВИ СО 3

Дома » Отворен работа " Распоред зграда со 3 ѕидови
улица работат Нема Коментари

дома проектот на тесен и долг делови

Често во предградие е доста тешко да се добие или да се купи земјиште. Практиката покажува дека таквите прашања често вклучуваат сериозни финансиски трошоци. Покрај тоа, идеално место, дури и ако тие имаат финансиски капацитет, се веќе зафатени.

Куќа планови за тесни подрачја - на лесен начин за излез од тешката ситуација

Што да направите ако добие да се стекне со земјиште, но на сајтот не се еднакви тесен. Само еден излез - да пребарувате куќа дизајни за тесни подрачја. Во моментов, опциите навистина навистина различни. Ако ние се пријде на ова прашање со умот, може да се добијат задоволителни резултати со минимален напор.

Куќа планови за тесни подрачја - има опции!

Најчестите дизајни за тесни делови на куќи вклучуваат пресметки за неколку соби се наоѓа "колички". Но, во секој случај тоа не е неопходно да се повлечат паралели со озлогласениот модели Хрушчов - ангажирање на стручни проценки за тесни проекти области куќа може да се добие многу пријатен резултати.

Куќа планови за тесни подрачја - само на факти!

Најмногу буџет опција - еден-ката куќа на аериран бетон . Покривот е најдобро за оваа куќа - стан. Фактот дека перница воздух меѓу самата зграда и на покривот директно им овозможи на малите зграда не се загрева под жешкото лето сонцето. Покривот како опција погодна и чеша, но тоа ќе биде подобро да се погледне плочки. Особено што за релативно мала област не треба многу.
Опција скапи - т.н. поткровје зграда со пентхаус. На топлите летни денови, на таванот се наоѓа во пријатна кревети, кои можат да се обратат на првиот кат во добар живот. Најчесто, да се задржи чувство на износот на простор на првиот кат направено во една соба, и скали што водат до нацртот на куќи изградени за тесни парцели максимална доброто.

Читај повеќе:   Дизајн на мала кујна ФОТОГРАФИИ

Куќа планира да ги намали делови во каталогот

Опции ВИП класа. Куќа планира да ги намали области од класа " елита " често претставуваат две или три-катната зграда со сауна и парна бања, која зафаќа дел од приземјето. Таквите проекти на куќи за тесни подрачја се поврзани со одредени финансиски товар, но тоа е достоен за тоа. Фактот дека куќа со сауна, ако тие се добро изолирани и опремен со електричен или класична камин може да послужи како одлична дестинација за одмор не само во лето туку и во ладно време. Тоа е да се изгради куќа еднаш, можете да се осигура можноста за живот пријатен престој, па дури и во неговото наследство да помине! Со среќа!

Оставете коментар