Норвешка студио нуди увид во францускиот регион на нов начин

Почетна » Новости » Норвешка студио нуди увид во францускиот регион на нов начин
Вести Нема Коментари

Reiulf Ramstad Arkitekten, норвешка компанија, проектирање еден од најубавите објекти во Скандинавија, има развиено проект на челик палуба со поглед на каменолом во францускиот Алзас. Ѕидот е дизајниран за да бидат заштитени од ветерот и други временски услови кои го спречуваат контемплација на природата. Проектот Chemin des Carrières премине неразвиени железничката пруга од Rosayma во Saint-собата, набљудување палубата ќе се наоѓа во подножјето на Мон Сент-Одил. Заборавен пејзаж заживее домот идеја и деликатна работа во спроведувањето на архитектонски проект.

Прочитај повеќе:   Во Велика Британија, ние направивме најмалиот снешко во светот

Оставете коментар