Каде да одиме во Москва во есен: работниците Grohe го споделат нивното искуство

Почетна » Совети » Каде да одиме во Москва во есен: работниците Grohe го споделат нивното искуство
Совети Нема Коментари

Каде да одиме во Москва во есен: работниците Grohe го споделат нивното искуство

Каде што има најубавите верверица, најдобар поглед на зајдисонцето и можете да уживате во тивка шума? Знаеме каде треба да одам таму во времето, додека листовите се уште не се паднати

Дваесет и втората од септември се одржа на Светскиот ден без автомобили, и на најдобар начин да го означите - одиме на места со добра екологија. Па решивме да се вработени на компанијата  Grohe и отиде на турнеја низ паркот "Pokrovskoe-Streshnevo", на покана на GPBU "Mospriroda" .

Не сите присутни пред да го посети овој парк, па тоа е во природата и видот на учесници турнеја импресионира. Густата шума со тивка патеки за пешачење, воздухот што е невозможно да се дише, живописни езера, кои злато поставување на сонцето - сето тоа предизвика восхит и желба повторно да дојде.

Читај повеќе:   Овој фотограф Москва начинот на кој не сте го виделе

Оставете коментар