Дизајнерот од Јапонија воведе наплата на спортска опрема за дома

Почетна » Новости » Дизајнерот од Јапонија воведе наплата на спортска опрема за дома
Вести Нема Коментари

Дизајнерот од Јапонија воведе наплата на спортска опрема за дома

Автор на проектот - Јапонците, кој сега работи во Њујорк, Momoko Higasifusimi. Неговата збирка Атлетик x Луксузни вклучува елементи, кои ќе бидат ангажирани во активности дома, но тоа не се натрупува и disfigure внатрешноста. Значи, да работи дизајнер нуди виси ѕид модуларен решетки од метал. Со распоредени сртови на МАТ и јога блокови, тегови и фитнес топка за дизајн изгледа како уметничко дело.

Читај повеќе:   дизајнери 'Пуши керамика "имаат развиено колекција на сувенири на Третјаковската галерија

Оставете коментар