Декември во влез / EX стил

Почетна » Новости » декември во / EX стил
Вести Нема Коментари

Декември во влез / EX стил

Ако единаесет месеци од годината ќе се многу сериозен пристап кон дизајнот на куќата и дворот, во декември да се релаксираат. Доаѓа време на магија, фантазмагорија и празник украси. Сето ова може да се случи и дома и во градината. електронски IN / EX списанија беа во партијата на оние кои се подготвени да го прослават Нова Година главата напред. Невообичаени домови, градини, хотели, рецепти, приказни, дрва, портокали - во декемвриското издание на списанието.

Читај повеќе:   Светло Разговорите за Малаја Ordynka, 39: "Револуцијата е завршена"

Оставете коментар