House C: სახლი ყვავის სახურავი

მთავარი » რემონტი » სახლი არის C: სახლი ყვავის სახურავი
სარემონტო კომენტარები

House C: სახლი ყვავის სახურავი

შინაარსი

  • ერთი შეხედვით
  • Meadow სახურავზე - დავასრულო ან აუცილებლობა?

House C მდებარეობს მიწის ნაკვეთი, სანაპირო ზოლში, შორის მთებში და ოკეანეში. მისი შეხედულებები ოკეანეში , იახტები და თევზჭერის კატარღა სანაპიროზე, კლდეები და სფეროებში სავსე ყვავილები. მთავარი მფლობელები, რამდენიმე პატარა ბავშვის, სურდა ავაშენოთ სახლი აქ, რომელშიც ისინი იქნება მომავალი კვირის ბოლოს. მათ აქვთ საკუთარი ბინა მაღლივი შენობა ტოკიოში, მაგრამ აქ მათ სურდათ, უფრო ახლოს ადგილზე, მუშაობის ბაღში და სარგებლობენ ბუნება, სუფთა ჰაერი და სიმშვიდე.

hiroshi-nakamura-nap-სახლი-c-exterior3 მიღება smallhousebliss

აგრეთვე იხილე: "ტექსტილი" სახლში როდესაც ქსოვილი უფრო ძლიერია, ვიდრე რკინის

ერთი შეხედვით

იმის გათვალისწინებით, რომ პროექტი, სთხოვეს არქიტექტორი Hiroshi Nakamura და NAP სახლი, ფაქტიურად შედგება მხოლოდ ერთი ოთახი. მხოლოდ ცალკე სახლში ოთახი - ეს არის სველი წერტილი და კარადა. დანარჩენი სახლი - ეს არის ღია სივრცეში, რომელიც გამოიყოფა ორი დასვენების სფეროებში, როგორიცაა საძინებელი alcove - როგორც მშობლები და ბავშვი. ამ შემთხვევაში, გეგმა ითვალისწინებს, რომ მომავალში, როდესაც ბავშვი იზრდება, არ შეიძლება დამონტაჟებული დანაყოფი.

hiroshi-nakamura-nap-სახლი-c-exterior9 მიღება smallhousebliss

მოცურების მინის კარი გახსნა მშვენიერი ხედი ზღვაზე (ერთ მხარეს) და ტყის (მეორე). ზღვიდან სახლი მიმდებარე გარე ტერასით deck ხის.

Meadow სახურავზე - დავასრულო ან აუცილებლობა?

იმის გათვალისწინებით, რომ სეისმური აქტივობის თანდაყოლილი იაპონიის კუნძულები, სახლი აშენდა ბეტონის. მაგრამ, რათა დავიცვათ კედლის კოროზიის (ზღვის ჰაერი გაჯერებული ტენიანობის, არის ძალიან აგრესიული) და შეიქმენით სრული ნაწილი მიმდებარე დეკორაციები, ეს არის მთლიანად დაფარული ნიადაგის აღებული საიტზე. On სახურავზე მოსაკლავად ფენის დედამიწის და თავიდან იქნას აცილებული ეროზია, დათესა თესლი მრავალწლიანი ბალახის და ადგილობრივი ყვავილები. ეს მიდგომა საშუალებას გვაძლევს უარი თქვას გამოყენება გადახურვის მასალები, რომლებიც მნიშვნელოვნად შემცირდა სამშენებლო ხარჯები. მაგრამ მას სახურავი, დამოკიდებულია სეზონზე, იძლევა სახლი ახალი ჩრდილში.

დაწვრილებით:   შინაგან კვირაში: Chalet in Courchevel

hiroshi-nakamura-nap-სახლი-c-exterior11 მიღება smallhousebliss

ვერტიკალური კედლები გამოიწვია ნარევი თიხა, ფისოვანი, ცემენტის და დიატომიტი დაახლოებით 2 სმ სისქის. იმის გამო, რომ შერევით მასალები სხვადასხვა სახის ნიადაგი აღმოჩნდა ფერწერა კედლები არაერთგვაროვანი, მაგრამ ბუნებრივია. ოჯახის წევრები წარმოიშვა როგორც არქეოლოგებმა და დაფქვის მიმდებარე მიწაზე, ამოიღონ კენჭი, seashells და სხვა ნივთები. მოგვიანებით, იგი ჩართული იყო საფარი, რათა თავიდან ავიცილოთ მიმზიდველი ერთგვაროვანი ტექსტურის კედლებზე.

შედეგად, კედლები სახლი შეგახსენოთ ნიადაგის კვეთის სხვადასხვა გეოლოგიური ფენები.

აგრეთვე იხილე: Port-a-Bach: საწყისი ჩამჩა

მაგრამ რაც მთავარია - ეს პროექტი არ შეიძლება ჩაითვალოს სრული, როგორც მთავარი არქიტექტორი ბუნების აქ. ყოველივე ამის შემდეგ, სახლში ცოცხალი და მუდმივად იცვლება - მზარდი ბალახის, ფრინველები ახალ თესლი, ყვავილები Bloom - და ყოველ სეზონზე სახლი გამოიყურება ახალი.

სურათები Hiroshi Nakamura და NAP

დატოვე კომენტარი